The raga side ye Nisan ayında eşimle beraber gittik. Otele gittiğimizden beri birçok arkadaşımızı otele yönlendirdik ve tavsiye ettik, burası hariç başka bir yeri daha önce kimseye tavsiye etmemiştim. Ayrıntılı olarak otelden bahsetmek istiyorum çünkü ben de gitmeden önce yorumları okuyarak karar vermiştim. Öncelikle temizlik; odalar tertemiz ve mis gibi kokuyordu, eşyalar yatak ve dekorasyon yeni ve modern yani kaldığımız oda benim için çok çok önemliydi. İhtiyacımız olabilecek herşeyi odada bulabildik, odamızla ilgilenen hatice hanımdı sanırım sağolsun tertemiz bırakıp ve minibarımızı hep doldurup odayı o şekilde bırakıyordu her gün bu rutin yapılıyor en önemlisi. Yemeklerr: Kesinlikle ama kesinlikle kendinizi değerli özel hissedebileceğiniz restoran ortamı var , sanki otelin değil de lüks bir işletmeye yemeğe gitmişsiniz gibiydi, sakin, huzurlu ve aşşırı ilgili personel ortamı bulunuyor yani herkes işini yapmaktan mutlu . Yemekler kişiye özel olarak hazırlanmış sunum tabaklarında servis edilebiliyor benim çok hoşuma gitmişti. Kaldığım süre boyunca denediğim her lezzetin hakkını veren bir otel, her tabak sadece sizin için tek tek özenle şefler tarafından hazırlanıp , garsonlar ile kibarca servis ediliyor, herkes ama herkes çok ilgiliydi. Yemekler tertemiz ve hijyenik koşullarda yapılıyor biizm de görebileceğimiz bir kısımda. İçiniz rahat olarak her yediğinizden max lezzet alabiliyorsunuz. Daha da yazabilirim ama içeçeklere geçmek istiyorum; Otel alkol kalitesi olarak gittiğim en iyi otel. Kaliteli içeçekler hazırlanıyor , sıradan otellerdeki gibi tadı su gibi olan şeyler gelmiyor yani.Bu konuda bu otelin üstüne başka yer yok bence. Otelde akşamları gayet güzel çeşitli animasyonlar ve gösteriler oluyor; animatör arkadaslardan Vahide ve sincap hoca :) çok fazla ilgili herkese karşı, ikisini de çok sevdim tatil boyunca ilgilendiler. Yani yeterki siz mutlu olun ve tatilinizi güzel bir şekilde tamamlayın diye herkes seferber oluyor bu çok güzel . Plajı harika : plaja kadar alkol servisi var yanınıza kadar getiriyorlar.Bu da çok hoşumuza gitmişti. Aslında daha çok şey yazabilirim ama Kesinlikle gidip bu oteli deneyimleyin derim, benim maddi durumumdan dolayı ben nisan ayında konaklama yapmıştım kısıtlı olarak ama yazın çok gitmek isterdim oraya, imkanınız varsa gerçekten bu otele gidin, gerçek anlamda vücut olarak kafa olarak dinlenip evinize geri dönmüş olursunuz. Buradan tekrar tüm otel personeline teşekkür ediyorum. İnşallah tekrar gidebiliriz çok çok isterim.