Seçtiğimiz her sey muthis lezzetliydi.
Baslangic; somonlu ve kremali bruschetta, mozarella caprese ve burrata salatasi. Her birinin tazelikleri ve soslari sahaneydi.
Ana yemek icin osmanli usulü sahanda biftek dilimleri ve lokum sectik. Ozellikle osmanli usulu biftek cok ust seviye idi. Her tur yarismada kasik attirir! Kuru meyveler ile dengelenmis sosu, etin pisme kivami yanindaki puresi ile sahaneydi. Her sey odun firininda pisiriliyor. Zeytinyagi ile birlikte getirilen ekmekler artizan.
Tatli olarak panna cotta ve antep fistikli sufle. Turkiye’de boylesine iyi bir panna cotta nasil yapilirmis gosteriyorlar. Yaninda taze meyveler ile hazirlanmis ve sekeri on numara dengelenmis orman meyveli sosla servis ediliyor.
Alkol olarak italyan bir merlot sectik. Fena degildi.
Elia bizim icin cok iyi bir deneyimdi. Side’ye her gelisimizde yine gidecegiz. Bu net:)
Menu zengin, et, balik, pizza vb. Sarap ve diger alkol secenekleri de. Servis, ilgi, alaka, ambians, temizlik cok iyi. F&P orani makul.
Son olarak kapida yuksek enerjisiyle sizleri buyur eden Sinan bey ve masamizla ilgilenen servis gorevlisi İbrahim beye hem tatli sohbetleri hem de servisleri icin ozellikle tesekkurler!
Tereddütsüz oneriyorum.