Makbule D

Muhteşem aile oteli

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 4 hafta önce
5-10 Ağustos tarihleri arasında otelinizde ailecek konakladık.Otele girdiğimiz an ön büro elemanlarından rezervasyon yetkililerine Güler yüzle karşılandık.Odalar gayet temizdi ve temizliği düzenli yapılıyordu. Havuz sayısı çok fazla Aqua parklar eğlenceliydi.Havuz kenarında cankurtaranlar bekliyor güvenlik açısından çok iyi herhangi bir sıkıntıda hemen müdahale ediliyor en yetkili kişiler hemen geliyor ve yardımcı oluyor .Otelde yemekler gayet çeşitli ve lezzetli her gün balık tavuk ve et yemekleri oluyor Aqua barda gün içinde yemekler tatlılar içecekler dolu dolu her yerde çeşitli yemek bulunabiliyor Deniz kenarından da özel beachinde yemekler içecekler her sey lezzetli ve dolu dolu. Barlarda alkollü alkolsüz her türlü içecekler mevcut baristalar güzel kokteyller hazırlıyorlar çocuklar için de güzel milkshakeler yapıyorlar.Mini clubda çocuklar için çeşitli aktiviteler var ve çocuklar çok eğleniyorlar Özellikle çocuklu aileler için çok tavsiye edebileceğim bir otel gönül rahatlığı ile çocukları mini cluba bırakabiliyorsunuz.Akşamları mini Disco ve yetişkinler için çeşitli gösteriler var yabancı dansçıların dans şovları akşam Disco barda eğlence oluyor.Eğlence sektörü de çok ilgili gün içinde yetişkinlere ve çocuklara yönelik çeşitli aktiviteler düzenliyorlar yetişkinler için dart voleybol dans basketbol futbol su sporları vs Müşteri ilişkileri sürekli arayıp memnuniyetimizi sordu ilgilendiler.Biz yemek temizlik ilgi alaka eğlence güvenlik her anlamda memnun kaldık ve mutlu ayrıldık.Verdiğimiz ücretin kat kat üstünde hizmet aldık.Bu şekilde ağırlandığımız için Marvida otelin tüm çalışanlarına teşekkür ediyoruz.Herkese ve özellikle çocuklu ailelere tavsiye ediyoruz.
Oda İpucu: Her şey çok güzel gelin gezin görün
Yanıtlanma zamanı: 4 hafta önce
Değerli misafirimiz,
Otelimizdeki deneyiminizin mükemmel geçtiğini duymak bizi çok mutlu etti. Güler yüzlü ve profesyonel personelimiz, tatiliniz süresince her ihtiyacınızı karşılamak için büyük bir özveriyle çalışıyor. Ayrıca yemekler, odalar, içecekler ve eğlencelerle ilgili memnuniyetiniz bizim için büyük bir mutluluk kaynağıdır. Gelecek ziyaretinizde de aynı yüksek standartlarımızla sizleri ağırlamaktan memnuniyet duyacağız.

Saygılarımla,
Marvida Family Eco noktasına 3.0 km mesafede
  • Destinia.com
  • travelup.com
Marvida Family Eco noktasına 1.8 km mesafede
Side bölgesindeki diğer otellere bakın
2.562
2.562
10-15/3.444 yorum
Yorum Zamanı: 4 hafta önce

Otel tam bir aile oteli otel yeşillikler içerisinde tertemiz yemekler güzel her çeşit yemek mevcut güzel yorumları okuyarak bu oteli tercih ettik ve memnunuz. Oda temizliği güzel, gündüz eğlence aktiviteleri bol bol var akşam her gün çok güzel showlar var beğendik.canlı müzik her dilden çalıyorlar söylüyorlar çok güzel. Çocuk kulübü başarılı kızlar çocuklarla çok iyi ilgileniyorlar. Eray bey eşliğinde Evlilik yıldönümümüzü kutladık çok güzel oldu çok memnunuz. Eray bey ve Animasyon ekibine çok teşekkür ederiz.

1  Teşekkürler Mehmet S
Guest Services / Front Office Marvida Marvida - Marvida Family Eco, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 4 hafta önce

Sevgili Mehmet Bey,
Yorumunuz için teşekkür ederiz. Marvida Family Ecoda geçirdiğiniz tatillerin her yıl daha keyifli hale gelmesi bizleri mutlu etti. Çocuklarınızın güvenle vakit geçirmesi ve çalışanlarımızın katkıları hakkındaki geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Gelecek yazı sabırsızlıkla bekliyoruz. Sağlıklı ve güzel günler dileriz.

Misafir İlişkileri Departmanı.

2 Ağustos 2024 tarihinde yorum yapıldı

Burası bizim en sevdiğimiz otel .yemekler güzel,odalar temiz ve bakımlı yeni yapıldı her taraf ana restaurant çok güzel ve donanımlı hiç sıra yok ve hizmet üst seviyede çocuklar için tam bir aile ve çocuk dünyası her daim programlar ve aktiviteler var misafir ilişkiler çok sevimli ve yardımsever Marvida markayı en güzel şekilde temsil ediyorsunuz herkese çok teşekkür ederiz her sene burdayız başka otel tercih etmiyoruz

Oda ipucu: Aile ve çocuk cenneti
1  Teşekkürler I3118JJelif_
Guest Services / Front Office Marvida Marvida - Marvida Family Eco, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 3 Ağustos 2024

Sayın ElifHanım, öncelikle otelimizi tercih ettiğiniz ve geri dönüşünüz için teşekkür ederiz. Memnun kalmanıza çok sevindik. Sizleri tekrar aramızda görmekten mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Misafir İlişkileri Ekibi

2 Ağustos 2024 tarihinde yorum yapıldı

Biz balayina geldik ve otel girisinden tam sonuna kadar misafirperverlik üst aeviyedeydi.Otel aile oteli ve çiftler için de aynı zamanda güzel .Yemek çok güzel ve lezzetli çeşidi çok tatlılar çok lezzetli,içecekler kaliteli otel de bakımlı ve odalar geniş ve yeni bakımdan çıktı ,otel çok kaliteli ve misafir iliskileri departmani çok ilgili ve bize sabah odaya kahvalti gönderdiler aynı zamanda alakart verdiler türk yemekler ve et çeşidi çok tü ve calisanlar çok iyidiler ve ilgiliydi işini tam anlamıyla güzel yapiyorlar hem yönetim de çok ilgili ve surekli sizinle irtibatta

Oda ipucu: Guest Relations the best team
  • Seyahat türü: Çift olarak seyahat etti
Teşekkürler Compass52844410787

Değerli Misafirlerimiz,
Öncelikle otelimizi tercih ettiğiniz ve geri dönüşünüz için teşekkür ederiz. Otelimizden memnun kalmanıza çok sevindik. Siz değerli misafirlerimizin ilettiği tüm geri dönüşler bizim için çok önemli olduğunu belirtmek isteriz. Marvida Family ailesi olarak hedefimiz Sizlere en kaliteli hizmeti vermektir. Sizleri tekrar aramızda görmekten mutluluk duyarız.
Saygılarımızla,
Misafir İlişkileri Ekibi

2 Ağustos 2024 tarihinde yorum yapıldı

Harika otel aile ve çocuklar için süper harika ve fiyat performansı çok uygun yemekler harika Kadir ustaya çok teşekkür ederiz ve Misafir ilişkileri Zarına hanım ve Elena hanım odalar konforlu ve ferahtı hizmet üst seviyede spa güzel otel konumu güzeldi yemek çeşidi ve lezzeti harika herkesin damak tadına uygun

Teşekkürler atmaca d
2 Ağustos 2024 tarihinde yorum yapıldı

Güleryüz, samimi, aktiviteleri çok ve temizliği ile bizleri cezbeder bir otel. Ailenin geleceği bir otel herkese öneririm. Antalya da konumuna göre sayılı güzelliklerde bir oteldi. Çocuklar mutlu. Coral grubu na teşekkür ederim 🇹🇷🇹🇷🇹🇷

Teşekkürler Volkan B
Guest Services / Front Office Marvida Marvida - Marvida Family Eco, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 2 Ağustos 2024

Sayın Volkan Bey, güzel yorumunuz için çok teşekkür ediyoruz, memnun kalmanıza çok sevindik. Sizleri ağırlamaktan her zaman mutluluk duyarız, tekrar görüşmek dileğiyle.
Saygılarımızla,
Misafir İlişkileri Ekibi