Kedi annesi

Birkez daha düşünün

5 baloncuk üzerinden 1,0Yorum Zamanı: 7 Kas 2019
İş için bir gece kaldık zaten akşam 7 de giriş yaptık.otel müdürü bize sitedeki fiyatın tam iki katını söyleyip “bu işler sizin bildiğiniz gibi değil,o oda fiyatı değil kişi başı fiyatı deyip bizi çocuk yerine koydu...bizde tabiki tur sitesinden yarı fiyata alıp giriş yaptık sadece bir akşam yemeği yedik sözde açık büfe ama iki çeşit yemek vardı verdiğimiz paraya acıdık. oda klozet pis kokuyo.o kadar geç saate kalmasam hayatta kalınacak bir otel değil.
Konaklama tarihi: Kasım 2019
Sayanora Hotels Side noktasına 0.5 km mesafede
Sayanora Hotels Side noktasına 0.8 km mesafede
Konaklamanızın ardından Trip Coins kazanın
Sayanora Hotels Side noktasına 1.7 km mesafede
Side bölgesindeki diğer otellere bakın
6-11/273 yorum
8 Eylül 2019 tarihinde yorum yapıldı

8-13 Eylül 2019 tarihi için 1 tek 1 çift kişi için ayrı odalar olarak tatil sepeti üzerinden yaptığım rezervasyon ile otele vardığımızda kendini otel müdürü olarak tanıtan bayan Sezer Kalaycı ekonomik odalarda Türk misafirlerimizi konaklatmak istemiyorum çok küçük havasız ve gürültülü odalar gibi bir açıklamada bulunup bize aile odası olarak tek oda verebileceğini belirtti,bunu kabul edemeyeceğinizi tek oda için ekstra ücret ödemişken aynı odada kalmayacağımızı belirtince hiçbir şekilde çözüm üretmeyip iade ya da başka otelden bize oda verilmesi konusundaki önerimizi değerlendirmeyip acenteniz ile görüşün birşey yapamam gibi bir tavır sergilemiştir.Tatil sepetine durumu aktardığımda acentenin kendini araması üzerine uçaklarda sorun olduğundan odalarda doluluk olduğunu söyleyip bize satılmış olan odaların başka misafirlere verildiğini beyan etmiş oldu.Ayrıca internet sitesi üzerindeki ekonomik oda fotoğraflarının aslında suit odalara ait olduğunu da itiraf etmek durumunda kaldı.Yanıltıcı fotoğraflarla aynı odanın birkaç müşteriye satılması ve hiçbir çözüm üretilmemesi kabul edilebilir bir durum değildir.asla kimseye tavsiye etmeyeceğim bir otel

Konaklama tarihi: Eylül 2019
5  Teşekkürler Didem O
29 Ağustos 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Ailecek bayram tatilini geçirdiğimiz otelde iyice dinlendik yemekler harikaydı hizmet kusursuz otel temiz ve sakin, ilgi başta Olgun bey olmak üzere çok iyiydi tavsiye edeceğim otellerden biri. Fiyat ve hizmet dengeli konum iyi

Konaklama tarihi: Ağustos 2018
1  Teşekkürler ertas_topdal
9 Ağustos 2018 tarihinde yorum yapıldı

20 temmuz 2018 tarihinde eşimle tatile başladığımız 1 hafta sonrasında ayrılmak istemediğimiz otel SAYANORA PARK temizliği ilgisi yemekleri çalışanları odası hepsi mi dört dört olur oluyormuş gerçekten... Sideye tatile gelecek olanlar hiç düşünmesin çünkü biz artık başka otel aramıycaz okadar beğendik ve hoşnut kaldık ki.. çalışanlara recepsiona çok tşkler tekrar görüşmek üzere...

Konaklama tarihi: Temmuz 2018
  • Seyahat türü: Çift olarak seyahat etti
Teşekkürler Nurdan Ela U
4 Eylül 2017 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Biz ailecek 2 gece konuklari olduk her sey cok guzeldi personel guler yuzlu ve yardim sever sef akif cok ilgili ve guler yuzlu ilk giriste basliyor insanlarin sicak kanliligi yemekler lezzetli temizlik gayet guzel daha ne olsun tesekkurler sayanora tekrar gorusmek uzere

Konaklama tarihi: Eylül 2017
Teşekkürler Erol S
26 Temmuz 2017 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

O kadar güzel otel ki geçen sene biz 25 kişi gittik çok memnun kaldik otelde hijyenlik çok önemli ve her zaman temizleniyor bahçeler garsonlar çok iyidi sanki arkadaş gibiydik yani giderseniz tavsihe ederim

Konaklama tarihi: Temmuz 2017
Teşekkürler Ceren K