8-13 Eylül 2019 tarihi için 1 tek 1 çift kişi için ayrı odalar olarak tatil sepeti üzerinden yaptığım rezervasyon ile otele vardığımızda kendini otel müdürü olarak tanıtan bayan Sezer Kalaycı ekonomik odalarda Türk misafirlerimizi konaklatmak istemiyorum çok küçük havasız ve gürültülü odalar gibi bir açıklamada bulunup bize aile odası olarak tek oda verebileceğini belirtti,bunu kabul edemeyeceğinizi tek oda için ekstra ücret ödemişken aynı odada kalmayacağımızı belirtince hiçbir şekilde çözüm üretmeyip iade ya da başka otelden bize oda verilmesi konusundaki önerimizi değerlendirmeyip acenteniz ile görüşün birşey yapamam gibi bir tavır sergilemiştir.Tatil sepetine durumu aktardığımda acentenin kendini araması üzerine uçaklarda sorun olduğundan odalarda doluluk olduğunu söyleyip bize satılmış olan odaların başka misafirlere verildiğini beyan etmiş oldu.Ayrıca internet sitesi üzerindeki ekonomik oda fotoğraflarının aslında suit odalara ait olduğunu da itiraf etmek durumunda kaldı.Yanıltıcı fotoğraflarla aynı odanın birkaç müşteriye satılması ve hiçbir çözüm üretilmemesi kabul edilebilir bir durum değildir.asla kimseye tavsiye etmeyeceğim bir otel