Çok net olarak bir dahaki tatile ömrümüz varsa eğer barut cennete yada side elegance hotele imkan elverir ise gitmeyi düşünüyorum. Gidemez isem gideceğim yer hotel sayanora'dır. Herkesin beklentisi farklı oluyor ne beklediğiniz önemli tabi.Biz eşim ve oğlum ile 20.08.2016-26.08.2016 tarihleri arasında bu otelde kaldık.Burdaki yorumlar beni önce tedirgin etmişti.Bunuda resepsiyondaki Fatma hanıma iletmiştim.Genelde müşterilerimiz bizden memnun kalır demişti.Doğru söylemiş.Havuzundan yemeklerinden temizliğinden ve bir çok şeyden memnun kaldık.Yüzde verilecek olsa % 85 pozitif not verirdim. Bir kaç eksiği var bunuda bilgileri olsun diye yazıyorum.Tabi dikkate alırlar ise. TV'de 4 adet türk kanalı var çizgi film kanalı yok bu bizim için sıkıntı oldu youtobe'dan çocuğa çizgi film açmak zorunda kaldık. hangi çağda yaşıyoruz uydu alıcısı diye bir şey icad oldu. Duşlardaki duş başlıkları duş alırken resmen insana batıyor değişmesi gerek. Bir de tek bayan garson olan arkadaşın tutumu ve otelde kalan yerli ve yabancı misafirlerin çocuklarına karşı tutum ve davranışı rahatsız ediciydi. Kendisini sempatik sanıyor fakat turistler bile o arkasını döndüğünde bu napıyor ya gibilerinden konuşuyorlar farkında değil. Kötü bir arkadaş demiyorum uyarılması gerek. Hiç bir şeye karışmayıp sadece işini yapsa bence daha iyi olur aynı erkek çalışanlar gibi. Otelin aşçısı ismini şimdi hatırlayamıyacam 10 numara bir adam güzel bir insan, tabiki beyşehirli garson(ismini hatırlayamadım) arkadaş ve Fatma hanımda bence sayanora'yı sayanora yapan önemli etmenler. Daha detaylı ve uzun yazmak isterdim lakin aklımda kalanlar bunlar. teşekkürler sayanora kısmetse eğer bir daha görüşmek üzere.