“Gül:))”

17 / 335. sıradaki Restoranlar - Side
Mükemmellik Sertifikası
Fiyat aralığı: ₺400 - ₺1.250
Daha fazla restoran detayı
Şunun için iyi: Kalabalık Gruplar, Yerel Mutfak, Özel Amaçlar, Romantik, Çocuklu Aileler, İş Toplantıları
Yemek seçenekleri: Kahvaltı, Öğle Yemeği, Akşam Yemeği, Gece Eğlencesi, Dışarı Yemek Servisi, Rezervasyonlar
Yorum Zamanı: 7 Temmuz 2024 mobil cihaz aracılığıyla

Mükemmel bir misafirperverlik,güzel yemekler ve çocuklar için oyun parkı... Hilmi beyin ilgisi çok teşekkür ederiz... En kısa sürede görüşmek üzere:))

Ziyaret tarihi: Haziran 2024
1  Teşekkürler Ahmet A
  • Diğer diller

2-6/1.086 yorum

Yorum Zamanı: 19 Haziran 2024 mobil cihaz aracılığıyla

Mezeleri Balıkları Ortamı Personeli Mükemmel bir yer Özellikle Hilmi Bey Çok iyi biri işinde profesyonel mükemmel Hepsinin eline sağlık

Ziyaret tarihi: Haziran 2024
1  Teşekkürler Tuğra A
Yorum Zamanı: 25 Nisan 2024 mobil cihaz aracılığıyla

Side Antik kenti içerisinde sahil manzaralı günbatımında akşam yemeği yemek için tercih edebilirsiniz. Güzel mekan

Ziyaret tarihi: Nisan 2024
Teşekkürler Mehmet T
Yorum Zamanı: 13 Nisan 2024 mobil cihaz aracılığıyla

Ailecek gittiğimiz gül restoranda kapıda güler yüzlü karşılandık.cok mutlu olduk lezzetler mükemmel.manzara 10numara gayet başarılı ve titiz bir işletme. Bütün çalışanlara teşekkürlerimi iletiyorum.🌹 Gül restoran

Ziyaret tarihi: Nisan 2024
1  Teşekkürler 762ibrahimt
Yorum Zamanı: 21 Mart 2024

Fuat bey Çok kibar misafir perver tam bir örnek alınacak drüst trizim iṣletmecisi. Yemekler çok leziz ve fiyatları sidedeki en uygun mekan olduğunu düşünüyorum sideye 30 yildir giden bir tatilci olarak.

Ziyaret tarihi: Ekim 2023
    • Atmosfer
    • Yemek
2  Teşekkürler Leventyemliha

Gül Restaurant işletmesini inceleyenler şunları da inceledi:

Gül Restaurant - hiç orada bulundunuz mu? Deneyimlerinizi paylaşın!