“Mükemmel”

16 / 336. sıradaki Restoranlar - Side
Mükemmellik Sertifikası
Fiyat aralığı: ₺400 - ₺1.250
Daha fazla restoran detayı
Şunun için iyi: Kalabalık Gruplar, Özel Amaçlar, Çocuklu Aileler, Yerel Mutfak, İş Toplantıları, Romantik
Yemek seçenekleri: Öğle Yemeği, Kahvaltı, Akşam Yemeği, Gece Eğlencesi, Dışarı Yemek Servisi, Rezervasyonlar
Yorum Zamanı: 10 Temmuz 2022

Cok kaliteli ve nezih bir ortam
Atmosfer,lezzet ve servis mükemmel
Kaliteli kokteyller ve sayamadığımız nice güzellikler içinde barındaran bir mekan 100/100

Ziyaret tarihi: Temmuz 2022
1  Teşekkürler Loganblack07
Yorumlar (1.086)
  • Diğer diller

8-12/1.086 yorum

Yorum Zamanı: 3 Temmuz 2022 mobil cihaz aracılığıyla

Ailemle birlikte Side’de akşam yemeği için gittiğimiz Gül restaurantta çok keyifli vakit geçirdik. Çalışanlar güleryüzlü ve yardımsever. Ortam çok nezih, Side’nin gürültülü kesiminden uzak. Yemekler mezeler ve salatalar gerçekten çok lezzetli. Biz bonfile şiş ve Adana kebap yedik, ustalar gerçekten döktürmüş. Yolunuz Side’ye düşerse yemek için bence Gül Restaurant’ı gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz. Teşekkürler Gül Restaurant ve çalışanları

Ziyaret tarihi: Temmuz 2022
Teşekkürler dryakupaksoy
Yorum Zamanı: 21 Temmuz 2021 mobil cihaz aracılığıyla

Mükemmel bir akşam yemeği. Herkese tavsiye edebilirim. Müthiş lezzetler ve sunum. Personel çok iyi.sakin gürültüden uzak.

Ziyaret tarihi: Haziran 2021
Teşekkürler Mobile10984693760
Yorum Zamanı: 20 Temmuz 2021

Yemekler çok lezzetli, porsiyonlar çok doyurucuydu. Hilmi Bey ve bütün çalışanlar sağolsunlar bizimle çok ilgilendi. Güleryüzlü ve sevecen insanlar. Çok keyif aldık ve çok memnun kaldık. Mutlaka tavsiye ederim. :)

Ziyaret tarihi: Temmuz 2021
1  Teşekkürler MerAc93
Yorum Zamanı: 16 Temmuz 2021 mobil cihaz aracılığıyla

Yemek olarak güveç tercih etmiştim sunum ve lezzet olarak çok güzeldi manzarası ve servisi de oldukça güzeldi herşey için teşekkürler

Ziyaret tarihi: Temmuz 2021
1  Teşekkürler 762ibrahimt

Gül Restaurant işletmesini inceleyenler şunları da inceledi:

Gül Restaurant - hiç orada bulundunuz mu? Deneyimlerinizi paylaşın!