sevim a

Güzel bir otel

5 baloncuk üzerinden 4,0Yorum Zamanı: 2 May 2024
Eşimle beraber güzel bir tatil geçirdik buna katkısı olan animasyon ekibine çok teşekkür ediyorum yemekler lezzetli ve çeşit böldü. Herkes güler yüzlü ve ilgiliydi . Mutlaka birdaha gelicez ve herkese tavsiye edicez............ . .....
Konaklama tarihi: Mayıs 2024
Sunlight Garden Otel noktasına 1.6 km mesafede
Sunlight Garden Otel noktasına 3.1 km mesafede
Sunlight Garden Otel noktasına 1.8 km mesafede
Sunlight Garden Otel noktasına 2.9 km mesafede
Side bölgesindeki diğer otellere bakın
1.210
1.210
3-8/2.359 yorum
3 Temmuz 2023 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Gayet güzel bi deneyimdi otelin denizi 2 tane havuzu servisleri gayet güzel ne isterseniz yerinden kalkmadan getiriyorlar yemekleri gayet iyi yani kara lahanasın dan tut baharatlarına bile konulmuş fikir edilmiş geceleğin Farklı içecekler sipariş edilebiliyor oyun alanı vb şeyler dart türü oyunlar akşamliğin showlar dondurma servisi her sey gayet güzel odalar çok iyi ben beğendim açıkçası oteli tavsiye ederim gayet müthiş seveceğinize eminim burdan yadan beye teşekkürlerimi sunuyorum iyi günler sunlight.hasan beye tessekkurler yine gorusmak uzere

Konaklama tarihi: Temmuz 2023
Teşekkürler Stay59993361392
3 Temmuz 2023 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Harika bir otel 3 yıldız olmasına rağmen 5yıldızlık ilgi alaka özen sizin yönlendirmenizle tüm çalışan ve bizi burayı sevdirip tekrar gelmemizi sağlayan Hasan Beye sonsuz teşekkürler. Tekrar vede tekrar geleceğiz ı love Sunlight Garden herşey için sonsuz teşekkürler.

Oda ipucu: Hiç bir sorun yaşamazsınız
Konaklama tarihi: Haziran 2023
Teşekkürler Navigator42520208551
3 Temmuz 2023 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Mükemmel bir konuma sahip yeşilliklerin içinde otel değil adeta evdeymis gibi rahat huzurlu eğlenceli bir tatil geçirebileceğiniz bir yer otel personeli nazik yardımcı mukemmeller...yemekler aşçimiz sayesinde çok leziz herkesin eline emeğine sağlık herkese çok teşekkür ederiz ilgi ve alakası için...Hasan şefe Reşat aşciya ilgi ve alakaları için çok teşekkür ederiz

Konaklama tarihi: Temmuz 2023
Teşekkürler Nurten K
2 Haziran 2023 tarihinde yorum yapıldı

Antalya Side Sunlight garden otelde 26/29 Nisan aralığında konakladık. Odaya iki kez otel çalışanın girmesi sonucu biz yokken (1. Si banyo kitlendi kapıyı açamadık,2. Si temizlik için) çok değerli olan çantam valizimden kayboldu. Ortada yok çanta. Aile oteliyiz dedikleri çalışanlarından çantamı bulmalarını istiyorum. Sizi her yere yazacağız. Çantamı bulacaksınız.

Konaklama tarihi: Nisan 2023
2  Teşekkürler Deniz Seren A
16 Mayıs 2023 tarihinde yorum yapıldı

odalari cok genis ve kullanisli...
personeli iyi ve yardimsever...
yemekleri cok guzel,sef ahci önderliginde cok becerikli bir kadrolari var...
ickiler cok cesitli ve lezzetli...
uc yildizli ve bu kadar ucuz olmasina ragmen sahane bir otel...herkese tavsiye ederiz....

Oda ipucu: yemek icin acele etmeyin... herkese yetiyor...
Konaklama tarihi: Mayıs 2023
  • Seyahat türü: Arkadaşlarıyla seyahat etti