Gül T

Muhteşem bir tatil için en iyi adres

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 25 May 2024mobil cihaz aracılığıyla
Arkadaşlarım ile gittiğim 5 yıldızlı otellerden daha kaliteli hijyenik samimi bir işletme
Denize karşı restaurantı inanılmaz bir keyif yaşatıyor
Yemek konusunda gerçekten çok leziz ve kaliteli
Bungolov odalarda sakin sessiz samimi ve temiz bir tatil yaşamak isterseniz Sidenin tek adresi diyebilirim
Çalışanların güleryüzlülüğü harikaydı
Ozlem Garden noktasına 1.2 km mesafede
Konaklamanızın ardından Trip Coins kazanın
Ozlem Garden noktasına 1.9 km mesafede
Ozlem Garden noktasına 0.6 km mesafede
Side bölgesindeki diğer otellere bakın
1-6/93 yorum
28 Haziran 2022 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Çok kabalar. Özellikle Türk vatandaşlarına karşı. Kaba ve zorbaca söylemlere sahip çalışanları. Otoparktan zorla arabamızı çektirip bugün böyle kardeşim diyip, üzerimize yürüyen personele sahip. Kesinlikle uzak durun. İyi yorumlara aldanıp gelmeyin

Konaklama tarihi: Haziran 2022
2  Teşekkürler dremregungor
Gästeservice/Empfang Hanife Sökmen - Ozlem Garden, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 18 Ağustos 2023

Sayın Emre Bey,
öncelikle tatiliniz için otelimiz Özlem Garden'ı tercih ettiğiniz ve zaman ayırıp değerlendirdiğiniz için çok teşekkür ederiz. Yorumunuzda bahsettiğiniz olumsuzluklar ile karşılaştığınız için üzgün olduğumuzu ve bu konuda gereğinin yapılacağını belirtmek isteriz. Sizleri bir sonraki tatiliniz de tekrar tesisimizde ağırlamaktan memnuniyet duyarız.

Saygılamızla
Özlem Garden Otel Ekibi

17 Ağustos 2021 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Otel 3 yıldızlı çok ekstrası olmayan kahvaltıları biraz zayıf olan, öğle ve akşam yemekleri fena olmayan, tatlıları çok iyi olmayan, gittiğimiz dönemde denizi kirli olan, sahili sığ ve kum olan, içecekleri fena olmayan orta düzeyli bütçeye sahip ailelere hitap eden bir otel. Temizlik konusunda herhangi bir problem yaşamadık, narenciye bahçesi güzel, çalışanlar güleryüzlüydü, odalar biraz eski idi ancak rahatsız eden bir tarafı yoktu. Beklentiniz fazla değilse oteli tavsiye ederim.

Konaklama tarihi: Ağustos 2021
Teşekkürler Tarizok

Sevgili Misafirlerimiz
öncelikle tatiliniz için otelimiz Özlem Garden'ı tercih ettiğiniz ve yorum yazmak için zaman ayırdığınız için teşekkür ederiz.
Konaklamanız sırasında bazı hizmetlerimizden memnun kalmamanıza çok üzüldük, bu konular ilgili departmanlar tarafından işleme alınacaktır.
Sizleri bir sonraki tatilinizde tekrar tesisimizde ağırlamaktan memnuniyet duyarız.
Özlem Garden Otel Ekibi

15 Ağustos 2021 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Altı gündür otelde konaklıyoruz. Otel bilgilerini zaten sitede görüyorsunuz. Ama asıl önemli olanı söylemeliyim. Başta girişte sizi karşılayan Hüseyin abi olmak üzere bütün personelin samimiyeti ve işlerini en iyi şekilde yapmaya çalışmaları. Biz çok memnun ayrıldık otelden. Sekiz yıldır, beş yıldır sürekli gelenlerle sohbet edince de anlayacaksınız ne demek istediğimi😉Kısmet olursa biz yine geleceğiz☺️ (Yıldırım Ailesi)

Konaklama tarihi: Ağustos 2021
Teşekkürler 2021Yldrm

Sayın Yıldırım Ailesi,
tatiliniz için Özlem Garden Otelimizi tercih etmiş olmanıza ve bizimle keyifli ve dinlendirici bir tatil geçirmiş olmanıza çok sevindik.
Güler yüzlü personelimizden, sunmuş olduğumuz hizmetimizden ve misafirperverliğimizden memnun kalmış olmanız ayrıca sevindirici. Sizleri tekrar tesisimiz ağırlamaktan memnuniyet duyacağımız belirtmek isteriz.
Saygılamızla
Özlem Garden Otel ekibi

24 Temmuz 2021 tarihinde yorum yapıldı

Oda temizliği çok kötü, havlular, çarşaflar ve çöp 3 günde bir değiştiriliyor. Havuz çok küçük, yemekler kötü, pişmemiş ya da soğuk oluyor. Verilen parayı haketmiyor. Tek iyi tarafı çalışanların çok saygılı ve işlerini iyi yapıyor oluşu.

Konaklama tarihi: Temmuz 2021
Teşekkürler 266buse
17 Temmuz 2021 tarihinde yorum yapıldı

Otel ortalama bir otel, fazla beklentiyle gitmemek gerek. Ancak pandemi zamanında bungalov tarzında olması, açık restoranı olması ve denizi güzel olması bakımından tercih edilebilir.

+ Tek katlı villalardan oluşuyor. Yürüyüş yolunda ve evlerin bahçesinde mandalina ağaçları yer alıyor.
+ Önünde Side Antik kente uzanan bir yürüyüş yolu mevcut, akşamları yürümek keyifli fakat yoğun zamanlarda çok kalabalık oluyor, yürünemeyecek seviyede.
+ Yemekleri lezzetli.
+ Açık restoranı mevcut.
+ Çalışanların yüzde 90'ı maske takıyor diyebilirim. Yemek düzeni olarak konuklara eldiven ve maske taktırarak kendilerine yaptırıyorlar, yoğunluktan dolayı bu düzene geçtiklerini söylediler. Akşam yemeklerinde konukların maske ve eldiven takıp takmadıklarını kontrol eden personel mevcuttu.
+ Denizin dibi kum ve sığ. Çocuklar için ideal.
+ Odalar 3 kişiye göre gayet yeterli.
+ Tek katlı olduğu için dinlenmek için odalar idealdi, çok fazla gürültülü değildi.

- Restoranda masalar kalkan konuklardan sonra dezenfekte edilmiyor. Biz önden aradığımızda yapıldığı söylenmişti.
- Plaja gitmek için kapalı restoranın içinden geçmek zorundasınız, başka bir alternatifiniz yok ve bu alanda kimse maske takmıyor, restoran olduğu için, çok riskli bir durum.
- Günlük olarak konukların ateşlerinin ölçüldüğü söylenmişti. 5 gün kaldık, hiç denk gelmedik.
- Maske takmayan personel konusunda herhangi bir yaptırımları yok. Defalarca uyarmamıza rağmen, takmayan personel yine takmıyordu.
- Plajda şezlonglar temizlenmiyor ve plajı çok yetersiz. Şezlong yetmiyor ve plajı çok dar. Çocukların kumda oynayacağı alan hemen hemen yok diyebiliriz. Denizle en ön sıra arasında 1 metrelik alan var, orada oynasın derseniz. Oradan da devamlı insanlar geçiyor, olmuyor.
- Otelin arkasında başka bir tesis var ve Çarşamba akşamları(20.00-24.00 arası) çok yüksek bir şekilde türk gecesi etkinliği yapıyor. Çocuğunu uyutan aileler için sıkıntılı bir durum.
- Girişte bebeğe kadar ateş kontrolü yapıldı. Hatta biraz abartı bir şekilde, soluklanamadan. Evraklarımızı doldururken, çocuklarda biraz ısınsınlar öyle bakın dememize rağmen yok önce bakmamız lazım deyip biraz emri vaki bir şekilde. alelacele çocuklara bakıldı. Aynı pandemi kurallarının tesisin içinde de katı bir şekilde uygulanmasını beklerdik ama üstte de yazdığım gibi yoktu.
- Odaların temizliği yeterli değildi.
- Banyoda şampuan, duş jeli yoktu.
- Kasa paralıydı.
- Çatal, bıçakları paketleyen personel kesinlikle maske takmıyor. Halbuki en önemli yer orası. İnsanlar o çatal, bıçakla yemek yiyor, onlara dokunuyor, çocuklar o çatal, bıçağa dokunup sonra ellerini gözüne, burnuna götürüyor. Defalarca söylememe rağmen her gün görüyordum, maske takılmıyordu.

Konaklama tarihi: Temmuz 2021
Teşekkürler 434emrahh