meltem y

Evlilik yıldönümü için tercih ettiğimiz orenda çalışanları,Yunus Bey,ipek hanım ibrahim bey,mehmet Ali bey teşekkürler

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 21 Haz 2024
Hizmet muhteşem yiyecek içecek kalitesi çok iyi.Hijyen başarılı tüm çalışanların emeklerine sağlıkMehmet Ali beye,Yunus Bey ,Garson önder bey ipek hanım,Eyüp bey çok teşekkürler,wabisabi,quentine rest çok teşekkürler.ıryna alakartlarımız için özel günümüzde çok yardımcı oldu.çok teşekkürler
Konaklama tarihi: Haziran 2024
Yanıtlanma zamanı: 25 Haz 2024
Değerli misafirimiz,
çalışma arkadaşlarımızdan memnuniyetinizi isimleri ile belirtme inceliği gösterdiğiniz için, öncelikle ismi geçen arkadaşlarımız ve diğer tüm ekibimiz adına teşekkür ederiz. Olumlu görüşlerinizi emeği geçen tüm ekip arkadaşlarımız ile paylaşmaktan mutluluk duyacağız. Sizi ve sevdiklerinizi PALOMA ailesinin değerli birer üyesi olarak uzun yıllar ağırlamak dileğiyle, mutlu ve sağlıklı günler dileriz.
Paloma Orenda noktasına 4.9 km mesafede
Paloma Orenda noktasına 5.8 km mesafede
Konaklamanızın ardından Trip Coins kazanın
Paloma Orenda noktasına 6.8 km mesafede
Paloma Orenda noktasına 5.0 km mesafede
Manavgat bölgesindeki diğer otellere bakın
7-12/901 yorum
2 Mayıs 2024 tarihinde yorum yapıldı

Otel çok temiz yeşillik ve yürüyüş alanları bol yemekler lezzetli çeşitli yeterliydi .Çalışanlar güler yüzlü ve yardımcı olmak adına her zaman ilgiliydi .Odalar çok temiz havuzlar ve aqua park bölümü çok keyifliydi soft animasyon akşam canlı müzik ve gösteriler gerçekleşiyor. Çocuklu ailelerin tercih edebileceği olanakları çok güzel bir tesis .Deniz kum ağırlıklı güzeldi.Tekrar görüşmek dileğiyle

Konaklama tarihi: Mayıs 2024
  • Seyahat türü: Arkadaşlarıyla seyahat etti
Teşekkürler Mahsumcicek
Müşteri Hizmetleri / Ön Büro Kathrin Salgam - Paloma Orenda, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 3 Mayıs 2024

Değerli misafirimiz,
tatilinizden bu denli memnun kalıp değerli yorumlarınızı paylaşmanız, tüm çalışma arkadaşlarımızın heyecanına heyecan katmakta ve her yeni gün daha iyi bir hizmet vermemize vesile olmaktadır. Bu nedenle bizi tercih edecek misafirlerimiz ve tüm çalışanlarımız adına teşekkür ederiz. Mutlu Paloma Orenda günlerinde tekrardan görüşmez üzere.

4 Ekim 2023 tarihinde yorum yapıldı

Aslında Eylül 2019'da gittiğimiz oteldi; çok güncel olmasa da memnun kaldığımız bir tatil olduğu için yazmak istedim. Türkiye’de gittiğim ilk 5yılsızlı oteldi, yorumlarıö da hep olumlu oldu. Öncelikle ilk misafirlerini haziranda almaya başlamıştı ve de arkadaşlarımız kalıp tavsiye ettiği için gitmiştik, otel müsait olduğu için odamızı upgrade yapmışlardı, yemekler, havuz ve deniz çok genel olarak temiz, kaliteli ve güzeldi, çalışanlar ilgiliydi. hemen yanında paloma finesse vardı ve o otelle birlikte ortak kullanılan aqupark vardı. Hiç sorun yaşamadık tavsiye edebileceğim bir otel.

Teşekkürler ilk-nur O
Müşteri Hizmetleri / Ön Büro Kathrin Salgam - Paloma Orenda, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 5 Ekim 2023

Değerli misafirimiz,
zaman ayırarak otelimiz ve verdiğimiz hizmetle ilgili değerli düşüncelerinizi paylaştığınız için teşekkür ederiz. Konaklamanız boyunca beklentilerinizi karşılamış olmak bizleri çok mutlu etti. Umarız sizi tekrar ağırlama şansımız olur. En kısa zamanda görüşmek dileği ile.

29 Eylül 2023 tarihinde yorum yapıldı

Çok güzel bir tatil deneyimiydi. Otel alanına bayıldım. Otelin kendine ait plajı olması da bizim için bir artıydı. Animasyon ekibi gün içinde çeşitli aktivitelerle misafirlerin keyifli vakit geçirmesini sağlıyor. Dart, Voleybol,Su cimnastiği,Golf,Yoga ve çeşitli spor aktiviteleri var. Su cimnastiğini ilk defa deneyimledim ve çok eğlendim. Lale’ye güler yüzü ve enerjisi için çok teşekkürler ❣️

Teşekkürler Tour42165851284
Müşteri Hizmetleri / Ön Büro Kathrin Salgam - Paloma Orenda, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 30 Eylül 2023

23 Eylül 2023 tarihinde yorum yapıldı

6 gün kaldığımız süre boyunca geceleri müzik ve eğlenceler çok yetersizdi ana restoranda ki yemeklerin çeşitliliği yeterli tadları lezzetliydi fakat snack restoranda çeşit yetersiz oda genel olarak iyiydi fakat bizimkinde banyo kapısında bir sorun vardı ve her duş aldığımızda yerler ıslanıyordu ve televizyon çekmiyordu. Animatör arkadaşlardan Enes ve Ceyma’ya ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum.

• Seyahat türü: Çift olarak seyahat etti
Teşekkürler HİLAL A
Müşteri Hizmetleri / Ön Büro Kathrin Salgam - Paloma Orenda, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 27 Eylül 2023

Değerli misafirimiz,
Öncelikle bizi tercih ettiğiniz teşekkür ederiz. Konseptimize uygun olarak her gün canlı müzik ya da şov grupları ile misafirlerimizin tüm misafirlerimizin hoş bir akşam geçirmesini sağlıyoruz. Bu konuda eğlence tarzınıza yeteri kadar hitap edemediğimiz için üzgünüz. Yemeklerimiz konusundaki övgünüz için teşekkür ederiz. Snack restoran konusunda çeşitliliğe azami özen göstermekteyiz ancak kritiğinizi dikkate alacağımızı bilmenizi isteriz. Oda ile ilgili yaşadığınız olumsuzluklar için üzgün olduğumuz ifade etmek isteriz. Misafir dağılımına göre en popüler TV kanallarını seçilmiş olmakla birlikte, bu konudaki kritiğinizi de dikkate alacağımızı bilmenizi isteriz. Son olarak da çalışanlarımızın ilgisinden mennun kaldığınıza sevindiğimizi bilmenizi isteriz.
Sizi tekrar aramızda göreceğimiz güne kadar hoşça kalın.

16 Eylül 2023 tarihinde yorum yapıldı

Tatilimiz harika geçti. Gerçekten çok kaliteli bir tesis. Lezzetli yemekler, sıcak ve çok çalışkan personel, temizlik, aquapark… Çocukla gelmek için ideal. Otelde herkes gerçekten çok yardımcı oldu ama birkaç isme teşekkür etmek istiyorum. Mini kulüpte kızımla çok güzel aktiviteler yapan ve ona çok özen gösteren Asya’ya, eğlenceli oyunları ve şahane sohbeti ile Enes’e, tam da bize göre kokteyller hazırlayan Yerhan’a çok teşekkürler.

Daha iyi olabilecek iki noktaya da değinmek isterim. Sahnedeki gösteriler şahane ama sahne iyi gözükmediği ve ışıklar iyi kullanılmadığı için şovların etkisi azalıyor. Geliştirilirse şovların tadı çok daha artacaktır. Bir de kablosuz internet kalitesi çok daha iyi olmalı.

Özetle yeniden gelmeyi istediğimiz kesin ☺️

Teşekkürler Mert S
Müşteri Hizmetleri / Ön Büro Kathrin Salgam - Paloma Orenda, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 20 Eylül 2023

Değerli misafirimiz,
Önerilerinizi de dikkate alacağımızı belirtmek isteriz.
Mutlu Paloma Orenda günlerinde tekrardan görüşmez üzere.