Palmiye Club med tesisi aile tatili için gelebileceğiniz en güzel yerdir. Su, hava, deniz hepsi muhteşemdir. Ancak bunların daha da inanılmaz yapan bize hizmet veren çalışanlardır. Bu sene tanıştığımız Selin Akpınar güler yüz, bir kaç dili ana dili gibi konuşması, genel kültür ve hayata bakış bizi çol etkiledi. Selin hanım’ a çok teşekkür eder kariyerinde başarılar dileriz.
Konaklama tarihi: Eylül 2024
2004 tarihinden itibaren gelmekte olduğumuz Palmiye Kemerde her zaman keyif almaktayız.Personelin yakınlığı güzel.. Yasin bey ve Selin Akpinara teşekkür ederiz.Yardimsever ve ilgilerinden dolayı...yemekler güzel personel yardımcı her zaman..
Esat B adlı kullanıcıdan Club Med Palmiye hakkında bilgi alın
Teşekkürler Esat B
guneseltaf
Ankara, Türkiye
24 Eylül 2024 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla
15 yıldır Club med’e giderim ama artık bu sene gerçekten bir şeylerin değişmiş olmasını umud ederdim. Özellikle sadece Fransızlar yalakalık yapan garsonlar, her şeyin eskimiş olması ve anti hijyenikliği ek olarak animasyonlarım bile müziklerim bile 90’larda kalarak hiçbir ilerleme olmaması üzücü. Spor faaliyetleri her zamanki gibi çok iyi çocuk kulübü de oldukça iyi(başlarında duran GO nun aklının beş karış havada olmaması önemli tabii ki kime düştüğünüze bağlı)
Oda ipucu: Otoparkı mevcut her şey dahil, içkilerde.. tabi kalitesi tartışılır içkilerin
guneseltaf adlı kullanıcıdan Club Med Palmiye hakkında bilgi alın
Teşekkürler guneseltaf
Değişen bir şey yok. Her zaman keyifli, kendi geleneklerini yaşatan, yaşayan, standartları hep aynı bulabildiğiniz değişmeyen bir tesis..
Club Med ile ortaklık aracılığıyla alınan yorum
Bu işletme, Tripadvisor (veya resmi Yorum Toplayıcısı Ortaklarından biri) tarafından, bu yorum da dahil olmak üzere konuk yorumlarını teşvik etmek ve toplamak amacıyla sağlanan araçları kullanıyor.
Giulia61 adlı kullanıcıdan Club Med Palmiye hakkında bilgi alın
Teşekkürler Giulia61
Mükemmel mekan, herşeyiyle dört dörtlük. Yemekleri harika! Personeli son derece kibar saygılı ve yardımsever. Özellikle restoran bölümünde Vedat bey oldukça güleryüzlü ve sevecen. Her zaman tavsiye edebileceğimiz bir tesis. Garanti huzur. ❤️
Aysun D adlı kullanıcıdan Club Med Palmiye hakkında bilgi alın
Teşekkürler Aysun D
2016'da Clube Med'e gittim. 2023'te yine gittim. Bu sene de Eylül ilk haftası gittim. Maalesef en iyisi 2016'ydı. 2023'te fena değildi ama 2024 sonrası uzun zaman gitmem. Beklentilerimi karşılayamadı. Spor aktivitileri çok iyiydi. Yemekler iyiydi. Beyaz Gece muhteşemdi. Ama 2016'daki eğlence ve yemek bambaşkaydı.
Club Med ile ortaklık aracılığıyla alınan yorum
Companion22605766733 adlı kullanıcıdan Club Med Palmiye hakkında bilgi alın