Alper O

Kış Tatili için çok iyiydi

Akra Kemer yorumu
5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 3 hafta önce
Otelde 21 25 Ocak tarihlerinde konakladık, yeme içme personel ilgisi bence çok iyiydi, çocuk kulübüne gözü teslim edebilirsiniz çocukları, bu konuda Fatih, Sevda ve Seher'e çok teşekkür ederiz çocuklarla çok güzel ilgilendiler, bizde hanımla tatilin keyfini çıkardık :) Lobby bardaki Yaren ve Özge hanıma da hoş sohbet ve güler yüzü için ayrıca teşekkür ederiz. Kapalı ısıtmalı ve hemen bitişiğinde su kaydıraklı açık ısıtmalı havuz var, sauna, buhar odası, hamam...
Oda İpucu: Kış Tatili için mükemmel
Genel Müdür Akra Kemer - Akra Kemer, bu yorumu yanıtladı
Yanıtlanma zamanı: 2 hafta önce
Değerli Misafirimiz, Sayın Alper Bey,

Değerli vaktinizi ayırarak otelimizdeki deneyiminizi paylaştığınız için çok teşekkür ederiz. Yeme-içme hizmetlerimizden ve personel ilgisinden memnun kalmanız bizleri çok mutlu etti. Çocuk kulübümüzde Fatih, Sevda ve Seher'in sunduğu özenli hizmetin tatilinize keyif kattığını duymak harika!

Ayrıca, lobby barda sizlere sıcak bir atmosfer sunan Yaren ve Özge Hanım’ın güler yüzlü hizmetinden memnun kalmanız bizleri gururlandırdı.

Kapalı ve açık ısıtmalı havuzlarımızın, sauna, buhar odası ve hamam gibi olanaklarımızın tatilinizi daha da keyifli hale getirdiğini bilmek bizi sevindirdi. Sizleri tekrar aramızda görmekten büyük mutluluk duyacağız.

Akra Kemer noktasına 0.5 km mesafede
₺647
    ₺534
    ₺647
Akra Kemer noktasına 1.3 km mesafede
Kemer bölgesindeki diğer otellere bakın
6.281
6.281
34-39/7.089 yorum
Yorum Zamanı: 3 hafta önce mobil cihaz aracılığıyla

Muhtesem bir tatil yaşadık. Akra kemer gercekten konaklanmasi şiddetle tavsiye edeceğim bir otel. Cok kibar ve profesyonel personeli ve damak çatlatan yemek lezzetiyle, kaliteli ickileriyle, luna barıyla efsane güzel bir atmosferi yasayacaksiniz. Özellikle otelde çalışan HARRY , özge , ferit ve Fatma Nur isimli arkadaslara sıcak ve samimi hizmetlerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Iyiki varsin akra.

Teşekkürler muratkZ1939VV
Genel Müdür Akra Kemer - Akra Kemer, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 3 hafta önce

Değerli Misafirimiz, Sayın Murat Bey,

Bize böylesine güzel ve içten bir yorum bıraktığınız için çok teşekkür ederiz. Akra Kemer'de geçirdiğiniz tatilinizi beğenmeniz ve otelimizin sunduğu hizmetlerden memnun kalmanız bizleri çok mutlu etti. Personelimizin kibar ve profesyonel yaklaşımının, yemeklerimizin lezzetinin, kaliteli içeceklerimizin ve Luna barımızın tatilinize renk katmış olması bizi gururlandırdı.

Harry, Özge, Ferit ve Fatma Nur’a özel teşekkürleriniz ile ilgili geri bildiriminiz tüm ekibimize iletilecek ve onların motivasyon kaynağı olacaktır.

Sizleri tekrar aramızda görmekten büyük bir mutluluk duyarız.

Yorum Zamanı: 3 hafta önce mobil cihaz aracılığıyla

Tam bir fiyat performans oteli sömestr tatilinde çok güzel bir tatil geçirdik üst segment otellerde tatil yapmış bir aile olarak 6 yaşındaki kızımızı ilk defa 3 gün boyunca görmedik mini kulüpten ayrılamadı Kids club Fatih bey, Sevda ve Seher hanıma çok teşekkür ederiz çok memnun ayrıldık

Teşekkürler Cemicemcem C

Değerli Misafirimiz,

Öncelikle değerli vaktinizi ayırarak bizimle bu güzel yorumunuzu paylaştığınız için teşekkür ederiz. Sömestr tatilinizin keyifli geçmesine katkıda bulunabilmek bizler için büyük bir mutluluk. Otelimizi ‘fiyat performans açısından mükemmel’ olarak değerlendirmeniz bizleri gururlandırdı.

Kızınızın Mini Club'da eğlenceli vakit geçirmesi ve Fatih Bey, Sevda Hanım ve Seher Hanım’ın ilgi ve alakalarından memnun kalmanız bizleri ayrıca sevindirdi. Çocuklarımızın mutluluğu ve ailelerin huzurlu bir tatil geçirmesi en büyük önceliğimizdir.

Sizleri tekrar aramızda görmekten büyük bir mutluluk duyacağız.

Yorum Zamanı: 3 hafta önce

Akra kalitesi tesise girişden itiabaren tamamen kendini hissetiriyor.Sıcak karşılama, birbirinden lezzetli yemekler, zengin içerikli kaliteli içecekler, özel sunumlar, tertemiz odalar eğlenceli showlarıyla ve keyifli sıcak açık havuzu ile zamanın nasıl geçtiğini anlayamadık.Tüm çalışanlara sonsuz teşekkürler.Terkrar görüşmek üzere....Hoşcakalın.

Oda ipucu: Gönül rahatlığı ile gidebilirsiniz.Kilo almak garanti...
Teşekkürler osman a

Değerli Misafirimiz, Sayın Osman Bey,

Akra Kemer’de geçirdiğiniz keyifli tatilinizi ve güzel yorumlarınızı bizimle paylaştığınız için çok teşekkür ederiz. Tesisimize adım attığınız andan itibaren hissettiğiniz Akra kalitesini ve sıcak karşılamamızı beğenmiş olmanız bizleri çok mutlu etti. Lezzetli yemeklerimiz, kaliteli içeceklerimiz, özenle hazırlanan sunumlarımız ve tertemiz odalarımızla sizlere unutulmaz bir tatil yaşatabilmek en büyük önceliğimizdir.

Eğlenceli şovlarımız ve keyifli sıcak havuzumuzla zamanın nasıl geçtiğini anlamamanız bizler için en büyük mutluluk. Tüm ekibimiz adına nazik sözleriniz için teşekkür eder, sizleri tekrar aramızda görmekten büyük mutluluk duyarız.

Hoşça kalın ve tekrar görüşmek dileğiyle...

Yorum Zamanı: 3 hafta önce

Herkese merhaba bu yorumu yazmayı kendime bir görev bilirim çünkü yorum yapmasaydim kendimce nankörlük olurdu. Şuan hala oteldeyiz biz normalde 4 gece için rezervasyon yapmıştık ama oteli o kadar çok beğendik ki 2 gün daha uzattık ve bizim gibi birçok ailede tatillerini uzattı. Öncelikle bircok üst düzey otellerde konaklayan biri olarak akra kemer hiçbirini aratmıyor. Otelde herşey üst düzey. Yemekler 10 puan temizlik on puan personel için 10 puan. Otel yeni ve heryere kolaylıkla gidebiliyorsunuz. Aktiviteler çok çok ama çok iyi bunun için özellikle animasyon ekibinden CAN bey ve HUSEYİN bey' özellikle teşekkür etmek istiyorum o kadar çok eglendirdilerki insanları o kadar güzel aktiviteler yaptirdilarki zamanın nasıl geçtiğini bile anlamadık. Bu arada biz eğlenirken çocuklar ne yapiyor diye soranlar için mini clup bu konuda harika. Çocuklu aileler kesinlikle çok rahat eder çünkü çocuklar için sabah 10 dan akşam 11 e kadar değişik aktiviteler,yarışmalar ve mini diskokari var. Mini clup'tan FATİH bey ve ekibine de buradan teşekkür etmeyi borç bilirim. Kısaca Akra kemer de çocuklar mutlu aileler mutlu. Bundan sonra başka otel arayışına girmeye bile gerek yok. Rabbim nasip ederse her sömestir tatilinde burda geçirmek isterim.Hersey için teşekkür ederim AKRA otel ailesi 👏🏻👏🏻👏🏻

Teşekkürler Seval A

Değerli Misafirimiz, Sayın Seval Hanım,

Öncelikle vakit ayırıp bu güzel ve içten yorumunuzu paylaştığınız için çok teşekkür ederiz. Tatilinizi uzatma kararı almanız ve Akra Kemer’de keyifli anlar geçirmeniz bizleri son derece mutlu etti.

Yemeklerimizden temizliğe, personelimizin güler yüzlü hizmetinden aktivitelerimize kadar her detaydan memnun kalmanız bizler için büyük bir motivasyon kaynağı. Animasyon ekibimizden Can Bey ve Hüseyin Bey'in enerjisi ve katkılarıyla tatilinizi daha da keyifli hale getirmiş olması sevindirici. Mini Club ekibimizden Fatih Bey ve ekibinin çocuklarınızı mutlu etmesi de bizler için ayrı bir gurur kaynağı.

Akra Kemer ailesi olarak sizleri her sömestir tatilinde tekrar ağırlamaktan büyük memnuniyet duyarız. Güzel dilekleriniz için tekrar teşekkür eder, sağlıklı ve mutlu günler dileriz.

Yorum Zamanı: 3 hafta önce mobil cihaz aracılığıyla

“Ailemle birlikte bu otelde üç odada konakladık ve hepimiz için harika bir deneyim oldu. Öncelikle, otelin atmosferi son derece huzurlu ve sıcak bir ortam sunuyor. Dekorasyonundan temizliğine kadar her detay özenle düşünülmüş ve bu da kendinizi rahat hissetmenizi sağlıyor.

“Otelin personel eğitimine ne kadar önem verdiği daha ilk girişte kendini belli ediyor. Karşılama anından itibaren personelin güler yüzlü, profesyonel ve ilgili tavırları sizi gerçekten özel hissettiriyor. Her isteğimize “memnuniyetle”diye cevap vermeleri gerçekten çok hoştu 🙂

Animasyon ekibini de çok beğendik
“Otelin mini kulübü ve animasyon ekibi gerçekten harikaydı! Çocuklarımız mini kulüpte çok güzel vakit geçirdi.

Açık büfe çok başarılıydı. Her gün ayrı bir show sunumu yapıldı. Ayrıca Asya alacarte restoranında çok keyifli bir akşam geçirdik.

Içeçekler tam anlamıyla ultra all inclusive konseptini yansıtıyordu.

Kısacası, herlerden memnun kaldık. Bu kaliteli hizmet için otel yönetimine ,Animasyon müdürü Emrah beye , check in ve check out işlemlerimizi yapan Merve hanıma , güvenlik departmanından Ayşe hanıma ve tüm çalışanlarınıza çok teşekkür ederiz.En kısa sürede tekrar görüşmek üzere.

Teşekkürler 803yalina

Değerli Misafirimiz,

Öncelikle Akra Kemer ailesi olarak bizleri tercih ettiğiniz ve bu güzel yorumunuzu bizimle paylaştığınız için içten teşekkür ederiz.

Otelimizin huzurlu ve sıcak atmosferini beğenmiş olmanız, dekorasyon ve temizlik konusunda gösterdiğimiz özeni fark etmeniz bizleri çok mutlu etti. Personelimizin güler yüzlü ve profesyonel yaklaşımıyla sizlere kendinizi özel hissettirebilmek en büyük önceliğimiz.

Animasyon ekibimiz ve mini kulübümüzle çocuklarınızın keyifli vakit geçirmesi, açık büfemizin sunduğu lezzetlerin beğeninizi kazanması ve Asya à la carte restoranımızda unutulmaz bir akşam geçirmeniz bizim için büyük bir gurur kaynağı.

Sizlere bu güzel deneyimi yaşatmada emeği geçen tüm ekip arkadaşlarımız adına teşekkür eder, özellikle Animasyon Müdürümüz Emrah Bey, Merve Hanım ve Ayşe Hanım’a ilettiğiniz nazik sözlerinizin kendilerini de çok mutlu edeceğini belirtmek isteriz.

Sizleri en kısa sürede yeniden aramızda görmekten mutluluk duyacağız. Sağlıklı ve mutlu günler dileriz.