Ali A

En kısa sürede görüşmek üzere Akra Kemer

Akra Kemer yorumu
5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 14 Ara 2024mobil cihaz aracılığıyla
Otel açık ara şuana kadar gittiğim en iyi otellerden birisi aldıkları ücreti sundukları hizmetle sonuna kadar hak ediyorlar temizlik konusunda oldukça titizler kendi gözümle peçeteyle fayans arasını temizlendiğini gördüm yemek kalitesi çok çok üst düzey en lüks mekanlarda yiyebilceğiniz yemeklerle aynı kalitede kesinlikle kışın bile hiç bir aktiviteden eksik kalmıyorsunuz havuzları ısıtmalı aktiviteleri bol kesinlikle kışın gitsek eğlenemeyiz gibi düşünceleriniz olmasın istemesenizde sizi eğlendiriolar burda zaten aynı şekilde çalışanların güleryüzlülüğü ve ilgi alakaları hiç bir zaman eksik olmuyor kesinlikle gelmenizi tavsiye ediyorum , ayrıca animasyon ekibinden Harry’e sonsuz teşekkür ediyorum, bizi evimizde gibi hissettirdi, yakın zamanda tekrar görüşmek üzere Akra Kemer…..
Genel Müdür Akra Kemer - Akra Kemer, bu yorumu yanıtladı
Yanıtlanma zamanı: 15 Ara 2024
Değerli Misafirimiz, Sayın Ali Bey,

Bu harika yorumunuz için içtenlikle teşekkür ederiz! Akra Kemer’de konaklamanızdan bu kadar keyif almış olmanız ve hizmetlerimizden memnun kalmanız bizler için büyük bir mutluluk. Temizlik, yemek kalitesi, ısıtmalı havuzlarımız ve aktivitelerimizle sizlere en iyi deneyimi sunmak bizim önceliğimiz. Animasyon ekibimizden Harry’nin size evinizde gibi hissettirmesi ve keyifli anılar biriktirmenize katkı sağlaması bizi ayrıca gururlandırdı.
Sizleri tekrar ağırlamak için sabırsızlanıyoruz. En kısa sürede görüşmek dileğiyle!

Akra Kemer noktasına 0.7 km mesafede
    ₺750
Akra Kemer noktasına 4.4 km mesafede
Akra Kemer noktasına 5.1 km mesafede
    ₺646
Akra Kemer noktasına 1.3 km mesafede
Akra Kemer noktasına 1.1 km mesafede
Tam olarak nasil bir konumda olduğumuzu gösteren bir görüntü.
Akra Kemer noktasına 20.7 km mesafede
Kemer bölgesindeki diğer otellere bakın
6.281
6.281
66-71/7.089 yorum
14 Aralık 2024 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Otele ilk gelisimdi , kış sezonu olduğu için birkaç ön yargim vardı ama , otele girdiğim anda bu ön yargıların tamamı ortadan gitti , temizlik , oda düzeni, yemek , içecekler tam anlamıyla harika! Kış sezonu olmasına rağmen animasyon aktiviteleri tam gaz devam ediyor ve buraya geldiğiniz anda Animasyon ekibinden Hüseyin'i (Harry'i) bulursanız sizin tatilinizi en mükemmel hale getirebiliyor.. Asla boş durduğumuz ve sıkıldığımız bir an olmadı! Yeniden görüşmek üzere Akra Ailesi!

Teşekkürler Ömer A
Genel Müdür Akra Kemer - Akra Kemer, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 18 Aralık 2024

Değerli Misafirimiz, Sayın Ömer Bey,

Güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederiz! Akra Kemer’deki ilk konaklamanızdan memnun kalmış olmanız bizleri çok mutlu etti. Kış sezonuyla ilgili ön yargılarınızın otelimize adım attığınız anda ortadan kalkması bizim için büyük bir gurur kaynağı.
Temizlik, oda düzeni, yemek ve içeceklerle ilgili övgüleriniz için ayrıca teşekkür ederiz. Animasyon ekibimizin, özellikle Hüseyin’in (Harry’nin), tatilinizi unutulmaz kılabilmiş olması bizleri çok sevindirdi. Sizlerin keyifli ve dolu dolu bir tatil geçirmesi en büyük önceliğimiz.
Sizi tekrar ağırlamak için sabırsızlanıyoruz. Akra Ailesi olarak her zaman bekleriz!

14 Aralık 2024 tarihinde yorum yapıldı

Çok begendigim bir otel..herşey mükemmel diyebilirim..çalışan personel çok kibar ve yardım etme odaklı..Yemekler güzel ,başka kafe adlı bölümde ikramlar güzel çocuk kulübü çalışanları gayretli.kulup çalışanı IULIIA çok ilgili ve nazik çocuğumla çok zaman geçirdi... kış nedeniyle kapalı aquaparkı sadece benim çocuğumun kayması için açtılar. Otel çalışanlarına gayretleri için çok teşekkürler,yine geleceğiz.

Teşekkürler lütfi a
Genel Müdür Akra Kemer - Akra Kemer, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 14 Aralık 2024

Değerli Misafirimiz, Sayın Lütfi Bey,

Böylesine güzel bir yorum için içten teşekkür ederiz! Tatilinizden memnun kalmanız ve otelimizin hizmetlerini beğenmiş olmanız bizleri çok mutlu etti. Özellikle çocuk kulübündeki Iuliia Hanım’ın ilgi ve nazik tutumuyla çocuğunuzun keyifli vakit geçirmesi bizler için paha biçilmez. Aquaparkımızın çocuğunuz için özel olarak açılması sizi mutlu ettiyse ne mutlu bize! Sizleri tekrar ağırlamaktan büyük mutluluk duyacağız.

13 Aralık 2024 tarihinde yorum yapıldı

Öncelikle karşılamadan tutunda temizlik görevlisine garsonuna şefine amirine gerçekten çok iyi koordine edilmiş bir ekip tertemiz mis gibi çiçek gibi bir otel
İnsan daha ne ister, personelin dilinde sadece keyifle içiniz ve memnuniyetlerden başka bişey duyamazsınız bütün ekip süper ama iki yıldır bizimle çok ilgilenen ana restorandan hatice hanıma ayrıca teşekkür ederiz tekrar görüşmek dileğiyle…

Teşekkürler Ylmzerhan

Değerli Misafirimiz, Sayın Erhan Bey,

Böylesine güzel bir yorumla bizleri onurlandırdığınız için çok teşekkür ederiz! Otelimizin temizliği, düzeni ve ekibimizin uyumlu çalışması hakkındaki övgüleriniz bizler için çok kıymetli. Özellikle Hatice Hanım’ın ilgi ve alakasıyla tatilinizi unutulmaz kılmasından mutluluk duyduk. Sizleri tekrar ağırlamak ve bu güzel anıları yenilemek dileğiyle.

12 Aralık 2024 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Otel muhteşem biz zaten aile gibi olduk bu 3. gelişimiz.Kiş sezonu olmasına rağmen biz çok eğlenceli saatler geçirdik özellikle animasyon ekibinden Hüseyin ( Harry) beye çok çok teşekkür ederiz. Kesinlikle tereddüt etmeden tekrar geleceğiz tekrar en kısa sürede görüşmek üzere.

Teşekkürler Halil Ü

Değerli Misafirimiz, Sayın Halil Bey,

Öncelikle harika yorumlarınız ve bizimle yeniden konaklamayı tercih ettiğiniz için çok teşekkür ederiz! Animasyon ekibimizden Hüseyin Bey'in tatilinizi daha keyifli hale getirdiğini duymak bizi çok mutlu etti. Sizleri tekrar ağırlamaktan büyük mutluluk duyacağız. En kısa sürede görüşmek dileğiyle!

8 Aralık 2024 tarihinde yorum yapıldı

Harika, keyifli bir tatil deneyimi için mutlaka gidilmeli. 5. kez konakladığımız Akra Kemerden yine keyifli anlar biriktirerek ayrıldık. Özellikle miniclub çalışanaları Fatih Bey ve ekibinin her seferinde ilgili ve güleryüzlü tutumları çocuğumuz için çok mutlu bir tatil olmasına olanak sunuyor. Ayrıca poolbarda görevli Atayar Acar da işinin ehli, çok yetenekli ve eli çok lezzetli. Şiddetle tavsiye ediyorum.

Konaklama tarihi: Kasım 2024
Teşekkürler Özay D
Genel Müdür Akra Kemer - Akra Kemer, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 8 Aralık 2024

Değerli Misafirimiz, Sayın Özay Bey,

Öncelikle 5. kez bizi tercih ettiğiniz ve değerli zamanınızı ayırarak bu güzel yorumunuzu paylaştığınız için çok teşekkür ederiz. Miniclub ekibimizden Fatih Bey ve ekibi ile Pool Bar’da görevli Atayar Bey hakkındaki övgü dolu sözleriniz bizi çok mutlu etti. Çocuğunuzun keyifli bir tatil geçirmiş olmasına katkıda bulunmak bizim için büyük bir mutluluk.
Sizi tekrar Akra Kemer'de ağırlamaktan büyük memnuniyet duyacağız. Tavsiyeleriniz için de ayrıca teşekkür ederiz!