Biz geldik çok memnun kaldık tam bir aile oteli çalışanların hepsi güler yüzlü denizi çok keyifli herkese tavsiye ederim biz çok eğlendik yemekleride çok güzeldi odaları temizdi ayrıca Faruk bey resepsiyondaki bizimle çok ilgilendi..
- Havuz
- Plaj
Bir haftalık tatil için Beldibi KEMER de bulunan Sümela Garden hotel de ailemle birlikte çok güzel bir tatil yaptım.Buraya gelmeden önce okuduğum yorumların neredeyse hepsi olumsuz idi, fakat şuana kadar ailem ve benim için en güzel tatillerden birisi oldu.Hotel personeli gerçekten güler yüzlü ve yardımsever.Kumsal çok temiz.Yemekler gayet iyi.Temizlik en üst seviyede.Pandemi olmasına rağmen hotelin aldığı tedbirler takdire şayan.Toplu olarak yemek yenen yere maskesiz giriş yapılmamakta ve her girişte ateş ölçümü yapılmakta.Kesinlikle herkese gönül rahatlığıyla tatil yapması için tavsiye ediyorum.Hotel bence 4.yıldızı hakediyor.Teşekkurler Sümela Garden personeli.
Otelin denize sifir olmasi en sevdigimiz yanı oldu. Çalişanlar her konuda yardimci oluyorlar, yardimsever ve nazikler. Odalar konforlu ve temiz. Her odada balkon var. Tekrar gelip kalabileceğimiz bir otel.
Ailece geldiğimiz Sümele Garten otelinde çok güzel günler geçirmiş olduk, personel müdür veli bey sağ olsunlar hepsi çok iyi ilgilendiler çalışanlar hepsi sempatik güleryüzlü elemanlar hepsine şimdiden teşekkür ediyoruz Her şey çok güzeldi bir dahaki seneye kesinlikle tekrar gelmeyi düşünüyoruz herkese tavsiye ederim
Otele karsilanmamiz resepsiyondaki Faruk bey tarafından çok güzel karsilandik. restaurant muduru veli bey ve resepsiyon chefi mehmet Alı bey tarafından ççokilgilenildik. Oda biz gelmeden önce hazirlanmis tertemizdi. Otel genel olarak sakindi , çalışanlar güler yüzlüydü isteklerimizi zamaninda karşıladılar. Otel müdiresi sema hanım çok ilgiliydi. Çevredeki diğer otellere göre fiyatı uygundu. Yemekleri lezzetliydi. Aile ile de gelinebilcek güzel yerlerden. Otelin havuzu temizdi. Denizin suyu berrak ve temizdi. Her şey icin teşekkürler Sümela Garden...
Otel 5 üzerinden 5. Eşim ve iki çocuğumla tatile geldik. Otele giriş yaptığımızda odalarımız hazır ve pırıl pırıldı. Faruk Bey'e buradan teşekkür ediyorum,bizimle ilgilendi ve oteli iyi tanıttı. Pandemi koşullarında otel çalışanları çok hijyenik ve kurallara uyarak çalışıyorlardı, yöneticileri de tebrik ediyorum. Kesinlikle tavsiye esiyorum.