Konaklamanız için en uygun fiyatlar
Vio.com
StayForLong
Expedia.com
Hotels.com
12 fiyatın tümüne bakın
Fiyatlar, ortaklarımız tarafından sağlanmakta ve ortaklarımızca bilinen tüm vergi ve ücretler dâhil gecelik oda fiyatlarını yansıtmaktadır. Daha fazla ayrıntı için lütfen ortaklarımıza bakın.
122-127/905 yorum
8 Temmuz 2016 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

İlk girişinizden itibaren ilgi başlıyor. Otel ve kaş ile alakalı gerekli bilgilerin hepsi teker teker anlatılıyor. Gerek temizlik, gerek personel acisindan harika. Terasının mükemmel manzarasında yemek yemek paha biçilemez. Odaları çok temiz. Personel güleryüzlü. Kahvaltısı diğer otellere göre daha zengin. Terasta personel olmasa bile dolaptan istediğinizi alıp deftere yazabiliyorsunuz. Yani güven esas konu. Tekrar gelsem yine burada kalırım. Can beye ve ekibe teşekkürler. Yüs puan size :)

Konaklama tarihi: Temmuz 2016
1  Teşekkürler kerim_unal8
23 Haziran 2016 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Balayı tatilimizin bir kısmında burda konakladık ve çok ilgilendiler be çok kibar davrandılar bize. Sonraki kaş tatillerinizde kesinlikle gelmeyi düşündüğümüz yer. Kahvaltı yaparken izlediğimiz manzarada başka bir güzeldi. Çekinmeden gelin kalın. Merkezede hiç uzak değil bu arada.

Konaklama tarihi: Haziran 2016
Teşekkürler gknblk
14 Haziran 2016 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Sadece bir gün konakladık ve cok beğendik .odalar temiz ve sade. Terasta yedigimiz aksam yemeği cok keyifliydi. Şaka gibi ! personel gece gidince dolaplardan istediğinizi alıp odanıza yazıyorsunuz.Gunumuzde bu güven ortamını görmek insanı etkiliyor. Personel sıcak kanlı ve kibar. Özellikle Can'a teşekkürler güzel muhabbeti ve servisi için. İşletmeci Ahmet Beyin ilgisi icin de teşekkür ederiz.ilk fırsatta tekrar uğrayacağız . Son olarak lüks ve fazla konfor beklemeyin çünkü yok. Ancak sıcak ve keyifli bir ortam beklentiniz olsun fazlasıyla var.

Konaklama tarihi: Haziran 2016
1  Teşekkürler AhmedZeki
23 Mayıs 2016 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Harika bir otel. Bir aile isletiyor ve gittiginizde sizde bu ailrnin bir parcasi oluyorsunuz. Odalar cok temiz, teras manzarasi harika. Tatili erken bitirmemiz gerektiginde kalan ucreti almadilar. Bundan sonra Kaş'a gittigimizde tek adresimiz olacak. Hersey icin tesekkur ederiz.

Konaklama tarihi: Mayıs 2016
Teşekkürler 16ahmet_
21 Mayıs 2016 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Kaşta hiç otel aramayın direk hideaway'e gelin çünkü hem merkezi hem temiz hem fiyatı uygun hem çalışanlar samimi hem manzarası süper ... Daha çok neden sayabilirim.odalar tertemiz ve yatak rahat.kahvaltısı çok çeşitli ve temiz lezzetli.sahibi ahmet bey başta olmak üzere çalışanlar can bey,mehmet bey çok yardımsever kişiler.Gelirken tereddütleriniz olsa da gelince herşeyi unutuyorsunuz bu otelde.merkeze 2 dakika akşam yemekleri de güzel ve kaşa göre uygun.her saat terasta içecek var keyif yapabilirsiniz.Aile oteli kesinlikle gece personel yok ve dolaplar açık istediğinizi alıyorsunuz ve ordaki deftere yazıyorsunuz böyle güvenli bir hizmet anlayışı var ödeme konusunda da seçenek çok güven var. Herşey için teşekkürler hıdeaway ailesi👍
Rıdvan

Konaklama tarihi: Mayıs 2016