Yorumlarda Öne Çıkanlar
Kesinlikle hayatınızda bir defa bu tura katılın

Katılmanızı kesinlikle tavsiye ederim rehberleri doğukan sayesinde hem bir kültür turu hemde iyi... tümünü oku

12 Ekim 2024 tarihinde yorum yapıldı
mahir n
Gayet keyifli ve bilgilendirici

Doğukan beyin önderliğinde, tekne turunda eğlenceli vakit geçirmek ve gezdiğiniz yerlerle ilgili... tümünü oku

11 Ekim 2024 tarihinde yorum yapıldı
Ahmet O
1.345 yorumun hepsini okuyun

1.260
1.260
420-425/1.345 yorum
3 Haziran 2021 tarihinde yorum yapıldı

Harika bir deneyimdi.Kaşa geldiğinizde kesinlikle yapılması gereken etkinliklar arasında kekova tekne turudur. Rehberimiz Baran beye de ayrıca teşekkür ederiz . Tura güzellik katan kişi gerçekten ...

Deneyim tarihi: Haziran 2021
Teşekkürler 455alpereng
Yönetici Sefer Ş - Xanthos Travel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 4 Haziran 2021

Gösterdiğiniz teveccüh için çok teşekkürler,görüşmek dileğiyle hoşçakalın

27 Mayıs 2021 tarihinde yorum yapıldı

Merhaba,25 mayis tarihinde iki cift olarak kekova tekne turuna katildik.Fiyat,diger tekne turlarina gore biraz daha pahali olsa dahi acenta sahibi sefer bey'in profosyonel yaklasimi ve verdigi bilgiler bizi ikna etti.Arac transferi hizmeti,teknede sunulan ogle yemegi,tekne personelinin cana yakin ve iyi hizmeti ve en onemlisi rehber baran turemis bey'in harika duzeydeki cografya,tarih ve arkeoloji bilgi aktarimi olsun mukemmel bir gun gecirmemize sebep oldu.Baran Bey'in kaş'la ilgili yazdigi rehber niteligindeki kitabi da satin almanizi oneririm.Bir sonraki kas ziyaretimizde xhantos travel ve baran bey'i kesinlikle tekrar arayacagiz.

Deneyim tarihi: Mayıs 2021
Teşekkürler Kskdodo
Yönetici Sefer Ş - Xanthos Travel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 28 Mayıs 2021

İlginiz için çok teşekkürler,yine görüşmekdileğiyle hoşçakalın

25 Mayıs 2021 tarihinde yorum yapıldı

Hizmetler, yemekler çok güzeldi. Gezdigimiz koylar ve kaldığımız saatler yeterliydi. Rehberimiz sayesinde yoreyle ilgili birçok bilgi aldık. Genel olarak beğendim ve eglendim.

Deneyim tarihi: Mayıs 2021
Teşekkürler 386iremt

Tatilinizi bizimle paylaştığınız için teşekkürler,hoşçakalın

16 Nisan 2021 tarihinde yorum yapıldı

14 Nisan da eşimle birlikte katılmış olduğumuz günlük tur çok keyifliydi. Tur rehberimiz Sadık Bey eşliğinde verimli, eğlenceli ve öğretici bir gezi oldu. Herkese tavsiye ederiz.

Deneyim tarihi: Nisan 2021
Teşekkürler 85b_rak

Çok teşekkür ederiz,umarız sizleri tekrar aramızda görebiliriz,hoşçakalın

5 Kasım 2020 tarihinde yorum yapıldı

Aldığım Günlük Tur mükemmeldi , hem uğradığımız yerler hem de rehberimiz çok iyidi.Kaş’a giden herkese öneririm.

Deneyim tarihi: Ekim 2020
Teşekkürler belgina2013
Yönetici Sefer Ş - Xanthos Travel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 6 Kasım 2020

Teşekkürler,sizleri yine aramızda görmeyi çok isteriz,hoşçakalın