Yorumlarda Öne Çıkanlar
Kesinlikle hayatınızda bir defa bu tura katılın

Katılmanızı kesinlikle tavsiye ederim rehberleri doğukan sayesinde hem bir kültür turu hemde iyi... tümünü oku

12 Ekim 2024 tarihinde yorum yapıldı
mahir n
Gayet keyifli ve bilgilendirici

Doğukan beyin önderliğinde, tekne turunda eğlenceli vakit geçirmek ve gezdiğiniz yerlerle ilgili... tümünü oku

11 Ekim 2024 tarihinde yorum yapıldı
Ahmet O
1.345 yorumun hepsini okuyun

1.260
1.260
430-435/1.345 yorum
9 Ekim 2020 tarihinde yorum yapıldı

Eylül ayında eşimle kekovada kano turu yaptık. Sadece ikimiz olmamıza rağmen turu yaptılar ve resmen bize özel tur oldu. Adem Beye çok teşekkür ediyoruz. Çok memnun kaldık.

Deneyim tarihi: Eylül 2020
Teşekkürler Nursena K
Yönetici Sefer Ş - Xanthos Travel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 9 Ekim 2020

Teşekkürler,tekrar görüşmek üzere hoşçakalın

8 Ekim 2020 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Tur rehberi kibar ve birikimli bir beyefendi. Tavsiye ederiz. Sabah 9.30da buluştuk ve akşam 5e kadar sürdü.

Teşekkürler merveaW4359EV
Yönetici Sefer Ş - Xanthos Travel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 8 Ekim 2020

Teşekkürler,yine görüşmek dileğiyle,hoşçakalın

4 Ekim 2020 tarihinde yorum yapıldı

Günü birlik kekova turu kapsamında gezilebilecek her yeri doya doya gezdiren ve gezi esnasında tarihi kalıntılara ait bilgileri tur rehberimiz Baran Bey 'ın engin bilgileri sayesinde hem turizm hem kültürel olarak dolu bir şekilde tamamlanmış bir olarak turumuzu güneşi batırırken bitiriyoruz.. kesinlikle denenmeli . Teşekkürler.

Teşekkürler 195keremy
Yönetici Sefer Ş - Xanthos Travel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 4 Ekim 2020

İlginize çok teşekkürler,hoşçakalın

4 Ekim 2020 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

2018 ve 2020 de olmak üzere ikinci kez aynı tura aynı kaptanla aynı rehberle katılıyorum yeniden çok eğlendim. Yemeklerinden rehberlik hizmetine herşey dört dörtlük.

Teşekkürler aliceviz060

Teşekkürler,umarız tekrar sizleri ağırlama şansına sahip oluruz, hoşçakalın

4 Ekim 2020 tarihinde yorum yapıldı

Selamlar, çok eğlenceliydi. Rehberimiz Sadık’a çok teşekkürler :)
Dönüş yolunda kaputaş taki gün batımı gerçekten çok güzeldi.

1  Teşekkürler kubrakuss

Çok teşekkürler,yine görüşmek gilğiyle,hoşçakalın