Kaş’taki otel fiyatlarını çok abartılı buluyorum. Biz iki geceliğine, rezervasyon yapmadan gittik. Hükümet caddesindeki birkaç otele fiyat sorduk, iki gece için 2500- 3000 TL istiyorlar, sadece oda kahvaltı!
Oteller çok dik ve asansörleri yok...
Ben sadece uyumak için bu kadar çok para vermenin çok anlamsız olduğunu düşünüyorum, çünkü karşılığını almak mümkün değil.
Internet’ten bulduğumuz Hamarat pansiyona gittik, boş kalan son odasını aldık.
Herşey beklentilerle ilgili: Bahçenin peyzajı yapılmamış fakat denize karşı merdivenleri inerken masa ve sandalyeler koymuşlar, keyifli be doğal bir ortam yaratmışlar. Oda, çarşaf ve havlular temizdi. Kaş’ın ünlü Hidayet Beach’ine bakan odamız genişti. Klima iyi çalışıyor, yatak çok rahat. Serpme köy kahvaltısına hergün kek, yumurtalı kızartılmış ekmek vs. gibi eklemeler yapıyorlar, keyifle yedik. Buradaki personel de Kaş’ta karşılaştığımız birçoğu gibi çöm güler yüzlüydü.
Biz memnun kaldık. Araba ile her giriş çıkışta stres yaşayıp bir de abartılı ücretler ödeyeceğime tekrar gitsem yine burada kalmayı tercih ederim. Fakat kalabalık ve merkezde olmak istiyorsanız tercih sizin.