Kaş’a her geldiğimizde tercih ettiğimiz tek otel. Gelmeden mutlaka aylar önce rez yaptırın küçük bir otel olduğundan sezonda hep dolu oluyor. Manzarası ve konumu eşsiz , odalar ve otel tertemiz. otelin kendi iskelesi var, kalabalıktan uzak huzurlu bir tatil arıyorsanız tam size göre. Plajlara ekstra ücret ödemeden ve kalabalığa karışmadan çok keyifli bir tatil yaptık. Otelden İskeleye inmek için yaklaşık 140 basamak mevcut, sağlık sorunu olanlar bunu dikkate alarak gelirse faydalı olur. Kahvaltısı oldukça yeterli , omlet ve portakal suyunun ikram olması da ne kadar düşünceli olduklarının bir göstergesi. Hem kahvaltı , hem iskele barda servis mükemmel , çalışanlar , güleryüzlü, saygılı ve ilgili, her konuda yardımcı olmak için maksimum seviyede çaba gösteriliyor. Her geldiğimizde aynı kalite aynı müşteri memnuniyeti. Hayal kırıklığı yaşayanları kendi adıma anlayamadım , burası bir butik otel, yedi yıldızlı otelin suit odasında kalmaya alışıklarsa tabi odalar konforsuz gelecektir. Samimiyet, temizlik, ilgi alaka üst seviyede, daha ne beklenebilir bilmiyorum:) çok teşekkür ederiz hiç bozulmayın yine geleceğiz :)