Cok iyidi Geçen sene Captanergünle kekova turuna katıldık. Cok memnum kaldik Bu senede inşallah... tümünü oku
Mutlu ayrıldık, ekibe teşekkür ederiz, 10 kişilik arkadaş grubumuzla geldiğimiz tur keyifli vakit... tümünü oku
Teknesi zaten diğer teknelere göre daha güzel ve konforlu , wc ler inanlmaz temizdi , bildiğiniz profesyonel ve memnun etmeye yönelik çalışıyorlar , yemeği yapan aşçı abi bile yukarı gelip yemeği beğendiniz mi beğenmediğiniz bi durum varmıydı diye sordu resmen , hepside Güler yüzlü iyi , valla kaşa gelsem otel yerine bu tekne turunda kalırdım haha ama problem şu ki saat 18.00 dan sabah 10.00 a kadar nerde kalıcam:))) çok iyiydi tavsiye ederim
Muhteşem Bir tekne turuyla Kaş seyahatimizi sonlandırdık. Hizmet performans süperdi. Yemekler ilgi alaka harikaydı. Elinize emeğinize sağlık Teşekkürler
Güzel yorumunuz için teşekkür ederiz efendim.
Şimdiye kadar yaptığım tekne turları arasında ilk sıraya yerleşen muhteşem bir turdu.
Personelin çalışkanlığı,yemekler, temizlik, lokasyonlar. Çöpü getir kahveyi götür uygulaması da çok hoş , çift olarak çok mutlu bi şekilde turu tamamladık herşey çok güzeldi :) Ergun Bey çok ilgiliydi :) tekrar gelmek istiyoruzö
Bu güzel yorumunuz için çok teşekkür ederiz Yunus Bey.
Chef Bayram’ın hazırladığı yemekler çok lezzetli ve doyurucuydu, özellikle yemekdrn sonra isterseniz ilave yapabileceklerini iletmeleri çok hoştu. Tekne tertemizdi, çalışanlar ilgili ve güleryüzüylüydü. Kaptan Ergün ve ekinine çok teşekkürler.
Bu güzel yorumunuz için çok teşekkürler
Bu tur gerçekten çok keyifli ve herkese şiddetle tavsiye ederim, tura katılanların rahatı için her şey düşünülmüş Deniz Güleryüz HijyenEğlence Yemek Huzur Kaptan Ergun başta olmak üzere bunları size doyasıya yaşatan harika bir ekip
Eşim ile son yıllarda tatil programımız hep şu cümle ile baslıyor "Kaptan Ergun ile turu hangi tarihte yapıyoruz"
Bu güzel yorumunuz için çok Teşekkürler Çağlar Bey.
Konforlu , temiz , güler yüzlü hizmet , muhteşem koylar hepsi mevcut kesinlikle mükemmel , tavsiye ediyorum.