yaşar ö

Çok iyi

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 4 Eyl 2018mobil cihaz aracılığıyla
Güler yüzlü çalışanları ve temizligiyle oldukça memnun kaldık. Özellikle Enda hanımın misafirperverligi harikaydı😀 Otel sahiplerinin hayvansever olması da çok güzel bir ayrıntı. Genel olarak tavsiye edilir.
Konaklama tarihi: Ağustos 2018
Bar/Oturma Salonu
Enda Boutique Otel noktasına 181.5 km mesafede
Enda Boutique Otel noktasına 1.2 km mesafede
Enda Boutique Otel noktasına 1.5 km mesafede
Kalkan bölgesindeki diğer otellere bakın
27-32/126 yorum
31 Temmuz 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Eşimle 3 gün konakladık.Gayet güzel bir otel.Havuzu temiz ve konumu gayet iyi.Sahipleride son derece nazik kibar ve ilgili insanlar.Ama bir resepsiyonist bayan var evlere şenlik.Hiç gülmez.Otele giriş yaparken niye geldiniz der gibi baktı bize.Otelde kaldığımız sürede oda hiç temizlenmedi.Resepsiyondaki bayana sorduğumuzda sizi unuttuk dedi ama içtiğimiz bir şişe suyu adisyona yazmayı unutmamıştı.Onun dışında kalmak isteyenlere tavsiye eserim

Konaklama tarihi: Temmuz 2018
Teşekkürler osgiliath28
12 Temmuz 2018 tarihinde yorum yapıldı

Bayramda konaklama yaptık,gece çok gürültülü konuşmalar,çocuk ağlaması sesleri bizi hiç uyutmadı. Bayram dolayısıyla kalabalıktı onu anladık ama sanırım müşterilerden çok otel yetkililerin akrabaları vardı,o yüzden yetkililer müşterilerden çok onlarla ilgileniyordu,normalde tersi olması lazım.Kahvaltı iyiydi. Resepsionistler güleryüzlüydü. Onun dışında hiç memnun kalmadık.

Konaklama tarihi: Haziran 2018
  • Seyahat türü: Çift olarak seyahat etti
1  Teşekkürler pelin450
23 Haziran 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Güleryuzlu calisanlar. Temiz ve ferah odalar. 3 yıl önce yine ziyaret etmiştik. Yine çok memnun ayrıldık. Herşey için teşekkürler. Denize ve kalkan merkeze 10 dakika yürüme mesafesinde. Deniz manzaralı odada harika kalkan koyu manzarasına uyandık.

Konaklama tarihi: Haziran 2018
1  Teşekkürler Witcher G
7 Nisan 2018 tarihinde yorum yapıldı

Temizlige ve hijyene onem veriyorsaniz sizi pisman etmeyecektir. Odalar biraz kucuk ama gayet temiz ve hijyenik. Esyalar hos ve yataklari rahat. Kahvalti gayet taze. Calisanlar guleryuzlu ve her zaman çözüm odakli. Konumu itibari ile denizi görüşü de gayet yeterli seviyede. Fiyatini gayet hakeden bir otel. Tavsiye ederim.

Konaklama tarihi: Ağustos 2017
Bu otelle ortaklık aracılığıyla alınan yorum
2  Teşekkürler alicankoyluoglu
Ön Büro Müdürü Enda Boutique H... E - Enda Boutique Otel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 8 Nisan 2018

Değerli yorumlarınız için teşekkürler Alican bey.Sizleri tekrar otelimizde konaklatmaktan memnunluk duyarız. Saygılarımla

1 Aralık 2017 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Otel tam merkezde cok kaliteli ve rahat olmasina ragmen fiyatlari cok uygun calisanlar ve otel sahipleri cok guleryuzlu ve ihtiyaclara hemen cevap veriyor hijyenik temiz bir otel her gun gunluk temizlik yapiliyor odalari guzel dizayn edilmis lux sifatinda ama buna ragmen fiyat bakimindan cok uygyn mutlaka kalkana gelmeli ve enda butik otelde kalin tatilinizin keyfini cikarmalisiniz

Konaklama tarihi: Aralık 2017
1  Teşekkürler Işil A