Konaklama için ets tur dan gitmeden 2 ay önce rezervasyonu yapıp ücretleri ödedik,fotoğrafların herşey çok güzeldi ancak otele gelip odaya çıktığımızda büyük bir hayal kırıklığı yaşandı,fotoğrafların aksine küçücük bodrum katı gibi bir oda verildi.Oda ve banyo küçücük 2 kişi rahatça hareket edemiyor, duşa kabin dışarı su akıtıyordu ve duş sonrası kutu kadar banyo göle dönüyor,temizlik 2 günde bir yapılıyor denildi fakat temizlik yapılan gün odaya bir baktık ki sadece havlular değişmişti yerler kir içindeydi silinmemişti bile,banyoya asla el sürülmemişti! Ayrıca 2 günde bir temizlik oluyor denildi 3.günde odaya girilip sadece yatak toplanmıştı bize bilgi verilmemişti tüm özel eşyalarım ortadaydı,bu bilgi neden verilmedi dediğimizde sadece toplamak amaclı oluyor dediler ,bu bir cevap değildi!Kahvaltı eh işte durumdaydı,çeşit olarak pek fazla çeşit beklemeyin,doyurucu olmuyor.Otel sahibine gelirsek otel misafirine en alaycı tavrını takınıyordu.ilk gün odalara itiraz ettik bize karşı cıktılar, bir tek konumu yakın gibiydi ama denize daha yakın butik otellerde vardı
Kısacası kalkana gideceğimde bir daha asla tercih etmeyeceğim bir butik otel,işletmeciliği henüz becerememişler.Gidecek olanlara kesinlikle tavsiye etmiyorum. Enda butik mi? Bir daha asla !