Samim DERİNBAY
Bodrum City, Türkiye

GÜZELDİ TEŞEKKÜRLER

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 23 Ağu 2017mobil cihaz aracılığıyla
Sevimli, sıcacık,temiz bir otel , çok memnun kaldık, Kalkan da kalınabilecek çok güzel bir otel, konum itibariyle merkeze de yakın . Sıcacık, samimi,nazik karşılama ve sunum için cok teşekkürler, Ali Rıza beye teşekkür ediyorum
Enda Boutique Otel noktasına 1.2 km mesafede
Enda Boutique Otel noktasına 0.2 km mesafede
Enda Boutique Otel noktasına 0.6 km mesafede
Havaalanı ulaşım hizmeti
Bar/Oturma Salonu
Enda Boutique Otel noktasına 1.5 km mesafede
Kalkan bölgesindeki diğer otellere bakın
41-46/126 yorum
20 Ağustos 2017 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Biz Kaş yerine Kalkan'ı seçmekle başladık doğrulara iyi ki de seçmişiz. Ulaşık olarak Kaş Kalkan civarında gezilecek bütün yerler Kalkana yakın. Otel ağırlaması güzeldi odalar yeterliydi bir problem yaşamadık ne istediysek saat kaç olursa olsun geldi. Kahvaltı konusu en hoşuma giden nokta oldu, açık büfe değil serpme kahvaltıydı bence bir eksik yok açık büfede ki gibi beklemiş ürünler karmaşıklık yok. Herşey masamıza geldi ve havuz kenarında sabah serininde yaptık bütün kahvaltılarımızı. İşletme yömetimine ve çalışma ekibine teşekkür ediyoruz.

1  Teşekkürler Berkan Ö
19 Ağustos 2017 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Merhabalar,
5 ağustos-9 ağustos 2017 tarihinde 2 çift olarak internetteki yorumlara bakarak enda butik oteli tercih ettik.otele ilk girdiğimiz anda otelin önünde lağım kokusu vardı bunun nedeni otel havuzunun altında direkt girişte tuvaletlerin olmasından kaynaklanıyordu ve hiç hoş bir görüntü değildi. odalarımıza çıktığımızda odalar küçük rutubetli ve hiç temiz değildi.ayrıca banyoda ki duşa kabin duş aldıktan sonra su kaçırıyor ve banyo göl gibi oluyordu. İlk an odalarımızı gördüğümüzde güvenlik ve diğer handikapları otel yöneticisi ile paylaştığımızda bunları feedback olarak değerlendirip bize yardımcı olacağına alakasız cevapları ile karşılaştık.kahvaltıda sürekli etrafta kediler gezdiğinden kaldığımız süre boyunca 2 gün tabakların yanlarında kedi kılı gördüm.fotoğraflarda kahvaltı terasta gösteriliyor fakat en altta havuz başında kahvaltı servis ediliyordu. Ayrıca terasın ışıklandırması hiç iyi değil otururken telefon flashlarımızı açtık. Kısacası genel itibari ile bir daha tercih etmeyeceğim oteller arasına girmiş oldu. Siz siz olun eğer tercih edecek olursanız arayıp en ince ayrıntısına kadar aklınıza takılanları sorun.

3  Teşekkürler Ramazan E
Yönetici Enda Boutique H... E - Enda Boutique Otel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 1 Eylül 2017

İnternette otelimiz ile ilgili en küçük ayrıntısına kadar bilgi verilmektedir özellikle ekonomik oda hakkında odanın zeminle bir olduğu balkon bulunmadığı ve metre karesi bile yazılı ve görsel olarak resimleri de mevcut tur. sizler bu odayı ekonomik fiyat diye alıp gelip diyer balkonlu odaları görüp bizlerden ek bir ücret ödemeden ve gereksiz bağzı şeyleri ima edip yok güvenli oda değilmiş yok parkı yokmuş diyerek gereksiz imalarda bulunup odanızın değişmesini talep ediyorsunuz. ekonomik odanın değeri ödediğiniz fiyat bizlerde sizleri başka bir odaya farkı ödemeden geçirmediğimiz için olur olmaz şeyleri yazıyorsunuz. sizlere biz ekonomi fiyatına diğer odaları verirsek diğer odaları alanlar o zaman aptalmı. buna cevap verin yorumlarınızı ona göre yazın lütfen teres ışıklandırması kötü diyorsunuz ama kaldığınız sürece her akşam terasta okey oynayıp personelden gizli görmesinler diğe dışardan getirdiğiniz içki ve alkolsüz içecekleri içiyorsunuz. mantıklı ve doğru yorumlar yazın lütfen

17 Ağustos 2017 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Otel güzel merkezi bir konumda ferah ve iç dizaynı göze hoş geliyor. Ekonomi sınıfında kaldığımızdan ve 2 gece konaklamayı düşündüğümüzden çokta takılmadık. FAKAT! Resepsiyonun dakika 1 para istemesi, akabinde kendisine biz kac gün kalacağımı belki otel içerisinde baska harcamalar yapabileceğimizi ( yemek vs ) anlatmama rağmen bu benim
Problemim degil önce parayı verin tarZi yaklaşımı ve bu direktifi müdüründen aldığını söylemesi rezalet bir durumdu bizde bu yaklaşım karşısında 1 gün kalacağımızı belirttik oda fiyatı arttırdı böyle bir rezaletti fazla para verip otelden ayrıldık. TAVSİYE ETMİYORUM.

1  Teşekkürler emin mert ç

arkadaşım okuyanlara olur olmaz yanlış bilgi verip kendinizi haklı göstermeyin sizinle ben görüştüm bir gece kalırsanız size bu fiyat iki gece kalırsanız bu fiyat diyerek sizlerde uygun görüp iki geceyi kabul edip otele giriş yaptınız ve düşündüğüm gibi bir gece pazarlık ettiğimiz fiyattan kalıp çıktınız. onu neden burda yazmıyorsunuz. evet hakkımızı tabiki arayacağız sizi biz sevdiğimizden değil ödiyeceğiniz paradan dolayı hizmet veriyoruz. yoksa size ilgi duyduğumuzdanmı kaşınıza gözünüze hayran kaldığımızdanmı konaklattığımız sanıyorsunuz. evet bu işi para için yapıyoruz. sizlere hayır olsun diye deyil

13 Ağustos 2017 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Temizlik konusunda titiz olanlar için biraz sıkıntılı olabilir çünkü 2 günde 1 ana temizlik diğer günlerde ise üstün körü ana temizlik yapılıyor.
Açık büfe değil, serpme kahvaltı var ultra fazla seçenek beklemeyin.
Banyoları yeterli hava almadığı için koku yapıyor ve duş aldıktan sonra banyo su içinde kalıyor.

1  Teşekkürler dyg k
Genel Müdür Enda Boutique H... E - Enda Boutique Otel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 18 Ağustos 2017

Yorumlarınız için teşekkür ederiz. Bu şikayetler ile kesinlikle ilgileneceğiz başka misafirlerimizinde bu şekilde rahatsız olmasını istemeyiz. Teşekkürler..

13 Ağustos 2017 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Konaklama için ets tur dan gitmeden 2 ay önce rezervasyonu yapıp ücretleri ödedik,fotoğrafların herşey çok güzeldi ancak otele gelip odaya çıktığımızda büyük bir hayal kırıklığı yaşandı,fotoğrafların aksine küçücük bodrum katı gibi bir oda verildi.Oda ve banyo küçücük 2 kişi rahatça hareket edemiyor, duşa kabin dışarı su akıtıyordu ve duş sonrası kutu kadar banyo göle dönüyor,temizlik 2 günde bir yapılıyor denildi fakat temizlik yapılan gün odaya bir baktık ki sadece havlular değişmişti yerler kir içindeydi silinmemişti bile,banyoya asla el sürülmemişti! Ayrıca 2 günde bir temizlik oluyor denildi 3.günde odaya girilip sadece yatak toplanmıştı bize bilgi verilmemişti tüm özel eşyalarım ortadaydı,bu bilgi neden verilmedi dediğimizde sadece toplamak amaclı oluyor dediler ,bu bir cevap değildi!Kahvaltı eh işte durumdaydı,çeşit olarak pek fazla çeşit beklemeyin,doyurucu olmuyor.Otel sahibine gelirsek otel misafirine en alaycı tavrını takınıyordu.ilk gün odalara itiraz ettik bize karşı cıktılar, bir tek konumu yakın gibiydi ama denize daha yakın butik otellerde vardı
Kısacası kalkana gideceğimde bir daha asla tercih etmeyeceğim bir butik otel,işletmeciliği henüz becerememişler.Gidecek olanlara kesinlikle tavsiye etmiyorum. Enda butik mi? Bir daha asla !

1  Teşekkürler gokceguler

lütfen sizlere ekonomi oda fiyatı üzerinden bahçe manzaralı oda vermediğimizden bunları yazdığınızı biliyoruz. Bizler misafirlerimiz kesinlikle yanıltma ve hayal kırıklığı uğratma gibi bir düşüncemiz yoktur. balkonsuz ekonomik odalarımız ets tur dan yetkili kişilerde görmüş ve onaylamış olup, internetteki hiçbir resim otel deki resimden farklı değildir. bunların ve internetteki ve ets turdaki resimlerimiz herzaman arkasındayız ve bunu herzaman kanıtlıya biliriz. bizler misafirlerimiz yanıltma gibi bir art niyetimiz yok bunlar sizlerde mevcutki sizlerin oda farkı vermeden odanızı değiştirmediğimizden bize karşı yaptığınız bu karalama siz geçlere yakışmayan saygısızca bir davranıştır