“Lezzetli doğaçlama keşif ”
Coriander yorumu

Coriander
13 / 198. sıradaki Restoranlar - Kalkan
Mükemmellik Sertifikası
Fiyat aralığı: ₺250 - ₺892
Mutfaklar: Türk
Yorum Zamanı: 19 Temmuz 2023 mobil cihaz aracılığıyla

Kalkanlar yediğim ve tadı damağımda kalan en leziz yemeklerdi. Ailecek farklı şeyler yedik ve hepsini çok beğendik. Atmosferi de çok iyiydi. Aile işletmesi ve sıcak kaliteli bir ilgi vardı. Biz kuzu kavurma, ciğer ve tavuk şiş denedik. Lezzet ve sunumlar çok iyiydi keyifsiz bir anımda itiraf edeyimki memnuniyetsizlik seviyem gayet yüksekti rastgele yaptığımız seçim ailecek bizi memnun etti. Emeklerinize sağlık. Kesinlikle tavsiye ederim . Fiyat kalite performansına göre gayet uygundu. Park sorunu yok rezervasyon yaptırmanızi tavsiye ederim. Yolu kalkana düşenler mutlaka denesin derim

Ziyaret tarihi: Temmuz 2023
1  Teşekkürler curcunel
  • Diğer diller

2-6/542 yorum

Yorum Zamanı: 1 Temmuz 2023 mobil cihaz aracılığıyla

Youlunuz kalkana düşerse mutlaka uğramalısınız çok tatlı bir aile birlikte yürütüyor en güzelide kesinlikle yemekler Kalkandaki tatilimiz boyunca yediğimiz en lezzetli yemeklerdi.

Ziyaret tarihi: Haziran 2023
1  Teşekkürler İleay iren C
Yorum Zamanı: 26 Haziran 2023 mobil cihaz aracılığıyla

Her şey muhteşemdi. Kalkan’a yolunuz düşerse gönül rahatlığıyla ziyaret edip müthiş bir ziyafet çekebileceğiniz bi restorant. Yemekler, mezeler her şey muhteşemdi. Şefimizin ellerine sağlık…

Ziyaret tarihi: Haziran 2023
1  Teşekkürler Yigit Efe G
Yorum Zamanı: 3 Kasım 2022 mobil cihaz aracılığıyla

Mercimek çorbası kalkanda restoranlarda 35 lira iken, hazır çorba benzeri bir çorba için yanında su ile 75 TL ödedim. Bir de yerli turisti adam yerine koyan yok orada. Ona göre gidin derim.

Ziyaret tarihi: Kasım 2022
2  Teşekkürler bar_c470
Yorum Zamanı: 11 Ağustos 2022 mobil cihaz aracılığıyla

Coriander restaurant Tripadvisor yorumlarını okuyup gitmeye karar verdik. Kapısının hemen önünde park yeri mevcuttu.Yemeklerin kezzeti çalışanların ilgisi gerçekten güzeldi. Bizimle ilgilenen başta Seyit Ömer bey sohbeti güler yüzü,Alican Öztürk bey işinin profesyoneli ve kardeşinin yardım severliği için tekrar çook teşekkürler. İşini severek yapan Usta aşçı aldığı ödülün hakkını gerçekten vermiş lezzeti görüntüsü şaheneydi. İster et çeşitleri olsun ister sebze çeşitleri olsun hepsi birbirinden iyiydi.Kalkan'a gelindiğinde kesinlikle uğranması gereken bir yer.

Ziyaret tarihi: Ağustos 2022
1  Teşekkürler Handan_aktepe

Coriander işletmesini inceleyenler şunları da inceledi:

Kalkan, Antalya İli

Coriander - hiç orada bulundunuz mu? Deneyimlerinizi paylaşın!