Deniz U

Mükemmel

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 1 Eyl 2019
Eşimle çıktığımız tatilde otelimizden çok memnun kaldık. Bizim için oda temizliği çok önemliydi her gün tertemiz odayla karşılaştık. Personeller güler yüzlü ve çok sevecendi. Akşamları terasın mükemmel manzarasıyla keyifli zamanlar geçirebilirsiniz. Ailenizle güvenli bi şekilde gidebileceğiniz otel. Tavsiye ederim.
Sevgi Hotel Kalkan noktasına 1.2 km mesafede
Sevgi Hotel Kalkan noktasına 0.2 km mesafede
Sevgi Hotel Kalkan noktasına 0.6 km mesafede
Havaalanı ulaşım hizmeti
Bar/Oturma Salonu
Sevgi Hotel Kalkan noktasına 1.5 km mesafede
Kalkan bölgesindeki diğer otellere bakın
7-12/106 yorum
31 Ağustos 2019 tarihinde yorum yapıldı

Tam aile oteli havuzu çok güzel insanlar samimi teras günün her saatine harika akşam orda oturmak çok keyiflidir kahvaltı güzeldi odalar temiz ve ferah tıklayın herkese tavsiye ediyorum ailecek gelin.

1  Teşekkürler dicle777
31 Ağustos 2019 tarihinde yorum yapıldı

Tatilimizin en son durağında,mola verdiğimiz bu şirin hotelden hiç ayrılmak istemedik havuz manzara kahvaltı harikaydı👍Terasta uzun bir geceyi geçirip güneşin doğuşunu izlemek mutlaka tavsiye ederim ayrıca otel çalışanları çok samimi ve Güleryüzlü👍💕🌞👌

Teşekkürler Limonsoda
31 Ağustos 2019 tarihinde yorum yapıldı

Arkadaşlarımızla ilk kez kalkana gittik ve sevgi hotel de kaldık terastgele manzarası kahvaltısı paha biçilmez büyük bir havuza sahip çalışanlar çok yardımcı ve güler yüzlü temiz merkeze yakın bir otel tekrar yine gideceğim teşekkürler sevgi hotel. Tavsiye ediyorum.

1  Teşekkürler Asln_34
5 Eylül 2018 tarihinde yorum yapıldı

Nişanlımla beraber Ağustos ayında konakladığımız Sevgi Hotel'den çok memnun kaldık. Kalkan'daki oteller içinde en samimi ve hızlı hizmeti burda gördük. Tam bir aile oteli zaten otel ve işletme de Kalkan'ın yerlisi aileye ait. Odalar çok temiz. Herhangi bir sorununuzda anında ilgileniyor. Kahvaltı açık büfe. Tüm Kalkan'ı otelin terasından izlerken keyifle kahvaltını yapabiliyorsun. Odalarda televizyon yok ama Kalkan gibi bi yere gelip odada televizyon izlemeyi düşünmek bir hata olurdu zaten. O yüzden eksikliğini hissetmedik. Kısacası bizim için çok güzel bi tatil oldu. Seneye inşallah tekrar gideceğiz.

Konaklama tarihi: Ağustos 2018
Teşekkürler Aysen K
20 Ağustos 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Otel konum ve manzara olarak harika. Onun haricinde girişten çıkışa kadar, beklemekle ve sorunlarla geçer. Girişte bekliyorsunuz, bir teneke fanta ve küçük suya ihtiyacınız olduğu için (sıcaktan yanmışsınız) 16₺ alırlar. Odaya çıkarsınız prizler bi çalışır bi çalışmaz, duş almak işkence, çünkü su bi akar bi akmaz, çıldırırsınız. kahvaltıya inersiniz sabah, sürprizzz su paralı. :) işte böyle. 2 Yıldızı konum ve manzaraya, gerisi 0.

Konaklama tarihi: Ağustos 2018
1  Teşekkürler Murat K