“muhteşem atmosfer”

Mutfaklar: Türk, Uluslararası
Yemek seçenekleri: Gece Eğlencesi, Kahvaltı, Rezervasyonlar
Yemek seçenekleri: Gece Eğlencesi, Kahvaltı, Rezervasyonlar
Yorum Zamanı: 20 Ağustos 2020 mobil cihaz aracılığıyla

yemekleri ve servisiyle iyi bir hizmet sunan SAMPHIRE restaurantı denemenizi tavsiye ediyorum pişman olmuyacaksiniz

Ziyaret tarihi: Ağustos 2020
2  Teşekkürler ilyas_altindag
  • Diğer diller

1-5/430 yorum

Yorum Zamanı: 20 Ağustos 2020 mobil cihaz aracılığıyla

Yemekleri çok lezzetliydi, çok kibar ve nazikler herkese tavsiye ederim manzarası ayrı bi güzel gidilecek yerlerden bir tanesi

Ziyaret tarihi: Ağustos 2020
2  Teşekkürler sametklcccc
Yorum Zamanı: 4 Eylül 2019 mobil cihaz aracılığıyla

Kalkan esnafının tipik sorusu. Buna hazırlıklı gidin mutlaka ; “yemek yemeyecek misiniz ?”. Yemek yemeyeceğim sayın işletmeci. Zaten 22.00 den sonra bomboş olan mekanınızda bir şeyler içip gitmek gibi bir hakkım varsa bunu uygulamaya devam edeceğim. Yemek yememenizden alınıyor adamlar resmen :) o zaman o tabelaya “bar” yazılmaması gerek...

Canlı müzik yapan bay çok başarılıydı ,tebrik ediyorum. Manzarası güzel. Yemeklerini tatmadım...

Ziyaret tarihi: Eylül 2019
1  Teşekkürler emreo296
Yorum Zamanı: 1 Eylül 2019

İnternetteki yorumlar uzerine gittigimiz mekan, kesinlikle dogru karar. Manzarasi muhtesem, hele ki gun batimi sirasinda daha bir romantik :) Yemekler cok lezzetli, ilgi alaka cok guzel, fiyatlar da bodrum , cesme gibi yazlik yerler ile karsilastirilinca cok iyi. Kesinlikle tavsiye ediyoruz.

Ziyaret tarihi: Ağustos 2019
1  Teşekkürler smggzgl
Yorum Zamanı: 17 Temmuz 2019

çok iyi bi yer her keze tavsiye ederim yemekleri güzel hizmeti temizliği her şey olması gerektiği gibi

Ziyaret tarihi: Temmuz 2019
    • Yemek
1  Teşekkürler ulascan01

Samphire Terrace Restaurant & Bar işletmesini inceleyenler şunları da inceledi:

Kalkan, Antalya İli
Kalkan, Antalya İli

Samphire Terrace Restaurant & Bar - hiç orada bulundunuz mu? Deneyimlerinizi paylaşın!