Kaş ve Kalkan tarafına yaptığımız ilk gezi için bu hafta 3 gece kaldığımız otel.. Otel Kalkan'da nezih bir ortamda bulunmaktadır. Odaların hepsi denizi direkt karşıdan görüyor. Biz havuzlu odada kaldık muhteşemdi. Otopark sıkıntısı yok. Otel personeli çok ilgili ve sizi rahat, mutlu edebilmek için elinden geleni yapıyor. Özellikle otel müdürü Adem Beye çok teşekkür ederiz. Kalkan'da ne yapsak dediğimiz anda bize çok güzel bir rota çizdi. Onun önerileri ile gezimiz dolu dolu geçti. Yapamadıklarımız var, onları inşallah sonraki gelişimizde halledeceğiz :) Otelin restoran kısmı da çok başarılı. Otelde kalıyorsanız dışarıda yemek yemeye gerek yok. Hatta Kalkan'da iseniz mutlaka bir akşam yemeğine uğrayın derim. Yemekler çok lezzetli. Restoran ortamı nezih ve rahat. Cumartesi akşamı canlı müzik eşliğinde yemek yiyorsunuz. Bunun için önceden rezervasyon gerekiyor. Restoran ekibi çok sağlam. Restoran bölümünde başta Muharrem Bey olmak üzere tüm ekibe teşekkür ediyorum. Umarım ilk fırsatta tekrar ziyaret ederiz.