YKM

Harika

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 23 Ağu 2018mobil cihaz aracılığıyla
2 yıl önce konakladım..harika bir otel!çok temiz.Kahvaltısı da çok güzel !Havuzlu odalarından birinde kaldık şahaneydi!!Hergün mutlaka temizlik için geliyorlar..Denize nazır...Kalkan’daki en iyi otellerden biridir👍
Asfiya Sea View Hotel noktasına 0.4 km mesafede
Havaalanı ulaşım hizmeti
Bar/Oturma Salonu
Asfiya Sea View Hotel noktasına 0.5 km mesafede
Asfiya Sea View Hotel noktasına 1.4 km mesafede
Kalkan bölgesindeki diğer otellere bakın
18-23/256 yorum
6 Ağustos 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Kaş kalkan tatili düşünüyorsanız. Kalkanda burda kalmanızı tavsiye ederim. Baştan söyleyim kalkana tekrar gelsem yine bu oteli tercih ederim. Manzara harika. Otelin sahibi ayrıca denize girebileceğiniz bir Restaurantında sahibi. Dolayısıyla şezlong, şemsiye ve havlu hizmetinden ücretsiz faydalanabiliyorsunuz. Kahvaltı güzel, temizlik iyi. İlgi alaka güzel. Odadan havuza direk açılan swim up dediğimiz odalarda mevcut. Kaş da gezilecek çok yer yok. Tekne turu haricinde. Patara, kaputaj, saklıkent için tam orta nokta tercihi için kalkanı, kalkandada asfiya oteli tercih edin...

3  Teşekkürler MuhammetKlyc
6 Ağustos 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Mevkisi açısından diğer otellerden önde olan bir otel. Otelin her yerinden rahatlıkla denizi görebiliyorsunuz . Yeşillikler için de sizi oldukça etkileyen güzel bir tesis . Kahvaltıda sunulan taze ürünler ve çeşit çokluluğu çok etkileyici ; Omlet ve krepler çok lezzetli. Bir çok otel de tatil yaptım bu kadar rahat bir şezlong görmedim . Otelin kendine has bir ambians ve enerjisi var . Akşam yemeği için otel de bulanan A-La carte restoran çok mükemmel; Deniz manzara ve canlı müzik eşliğinde yemek yeme keyfini yaşıyorsunuz . Özellikle Bonfileyi öneririm Kalkan da en iyi lezzete sahip olan eti yiyebilirsiniz . Otelin en büyük artısı personeller ; Güleryüzlülük, anlayış ve her isteğinizi saygı ile yerine getiriyorlar . Can Bey işini kesinlikle profesyonel şekilde yapan , misafirler ile iletişimini güçlü tutan çok mükemmel bir otel çalışanı ; Güzel bir tatil geçirmenizde çok büyük bir rol oynadı . Başta Can Bey e olmak üzere bütün servis elemanlarına teşekkür ederiz.

3  Teşekkürler Natarichami
27 Temmuz 2018 tarihinde yorum yapıldı

Eşim ile birlikte Asfiya'ya ilk gidişimiz.Başta emin olamadığımız için 3 gün rezervasyon yaptık amaaa gidince çok memnun kaldık ve tatilimizi uzattık.Otelin konumu,çalışanların samimi ilgisi,odaların sade ve temizliği,yemeklerin sunumu ve lezzeti gerçekten çok güzeldi.Teşekkürler Asfiya ekibi.Yemek lezzeti tazeliği ve sunumlar harika.
lezzetli yemekler için İsmail şef ve ekibine de teşekkür etmeden geçemeyeceğim.

Oda ipucu: Özel havuzlu odaları tercih edebilirsiniz.
Konaklama tarihi: Temmuz 2018
4  Teşekkürler tcreyhank2018
13 Eylül 2017 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

2.kez yaz tatilimizi Asfiya'da gecirdik. Bu sene 704 numarada kaldik. Otelin kesinlikle en guzel odasi. Manzarasi ve havuzu hiçbir odada yok. Manzaradan ayrilmak eve donmek istemeyeceksiniz. Asagidaki beach deniz isteginizi gideriyor. Temiz duzenli orasi da. Ancak su asiri soguktu gittigimizde. Otelin restorani guzel. Ilgi alakala lezzet yerinde. Memnun kaldik. Oda servisi temizligi gayet iyi. Ablalar cok sempatik. Onerimiz buyuk odalara jakuzi yaptirilmasi. O zaman balayi odalari cok daha guzel olacak. Olumsuz yonlere gelecek olursak; oda internetimiz ne ettiysek calismadi. Bu sene de tuvaletten gelen kotu kokudan rahatsiz olduk. Bir care bulun lutfen. Lavabomuzun alti tahta idi. Curumus ve alt tarafa su akitiyordu. Goruntusu hos degildi. Havlularimiz, tuvalet kagitlari iki kez islandi. Klima altindan yataga su damlatiyordu. Kahvalti guzel ancak azicik gecikince pastane urunlerinin tukenmesi uzucu. Ekleme yapilabilir kahvalti bitimine kadar. Bu sene bebekler-cocuklar kabul edilmeye baslanmis. En cok buna uzulduk. Bizce otele - konsepte uymayan bir karar. Havuzda ciglik atan, aglayan, biseyler tutturup annesini babasini bezdiren cocuklar balayi atmosferine uymuyor. Bu sebepten artik burayi tercih etmeyi dusunmuyoruz. Zaten bebeklerin cocuklarin havuzdan baska vakit gecirecegi bir alani da yok. O yuzden denk gelinirse gurultu bitmeyecek demektir. Neyse ki oradayken yalnizca 7 gunluk tatilimizin 1 gununde bebekli oda komsularimiz oldu. Otel cok hos tavsiye ederiz ama alinan ucrete gore kesinlikle daha gelistirilebilir. Cok daha iyisini hak eden bir potansiyeli var.

Konaklama tarihi: Ağustos 2017
2  Teşekkürler 674nilayc
6 Eylül 2017 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Ilgili çalışanları, tertemiz odaları, bol çeşitli kahvaltıları ile gönlümüzü çaldılar. Keşke aynı hijyeni otel için ayrılan plajda da görseydik. Şezlonglara geçirilen havlumsu leş gibi kılıflar olmasaydı her şey dört dörtlük olacaktı.

Konaklama tarihi: Ağustos 2017
2  Teşekkürler ipek o