Nilay C

Ikinci Balayi tadinda

5 baloncuk üzerinden 4,0Yorum Zamanı: 13 Eyl 2017mobil cihaz aracılığıyla
2.kez yaz tatilimizi Asfiya'da gecirdik. Bu sene 704 numarada kaldik. Otelin kesinlikle en guzel odasi. Manzarasi ve havuzu hiçbir odada yok. Manzaradan ayrilmak eve donmek istemeyeceksiniz. Asagidaki beach deniz isteginizi gideriyor. Temiz duzenli orasi da. Ancak su asiri soguktu gittigimizde. Otelin restorani guzel. Ilgi alakala lezzet yerinde. Memnun kaldik. Oda servisi temizligi gayet iyi. Ablalar cok sempatik. Onerimiz buyuk odalara jakuzi yaptirilmasi. O zaman balayi odalari cok daha guzel olacak. Olumsuz yonlere gelecek olursak; oda internetimiz ne ettiysek calismadi. Bu sene de tuvaletten gelen kotu kokudan rahatsiz olduk. Bir care bulun lutfen. Lavabomuzun alti tahta idi. Curumus ve alt tarafa su akitiyordu. Goruntusu hos degildi. Havlularimiz, tuvalet kagitlari iki kez islandi. Klima altindan yataga su damlatiyordu. Kahvalti guzel ancak azicik gecikince pastane urunlerinin tukenmesi uzucu. Ekleme yapilabilir kahvalti bitimine kadar. Bu sene bebekler-cocuklar kabul edilmeye baslanmis. En cok buna uzulduk. Bizce otele - konsepte uymayan bir karar. Havuzda ciglik atan, aglayan, biseyler tutturup annesini babasini bezdiren cocuklar balayi atmosferine uymuyor. Bu sebepten artik burayi tercih etmeyi dusunmuyoruz. Zaten bebeklerin cocuklarin havuzdan baska vakit gecirecegi bir alani da yok. O yuzden denk gelinirse gurultu bitmeyecek demektir. Neyse ki oradayken yalnizca 7 gunluk tatilimizin 1 gununde bebekli oda komsularimiz oldu. Otel cok hos tavsiye ederiz ama alinan ucrete gore kesinlikle daha gelistirilebilir. Cok daha iyisini hak eden bir potansiyeli var.
Asfiya Sea View Hotel noktasına 0.4 km mesafede
Asfiya Sea View Hotel noktasına 0.1 km mesafede
Asfiya Sea View Hotel noktasına 0.7 km mesafede
Asfiya Sea View Hotel noktasına 0.9 km mesafede
Asfiya Sea View Hotel noktasına 0.9 km mesafede
Havaalanı ulaşım hizmeti
Bar/Oturma Salonu
Asfiya Sea View Hotel noktasına 1.4 km mesafede
Kalkan bölgesindeki diğer otellere bakın
22-27/256 yorum
6 Eylül 2017 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Ilgili çalışanları, tertemiz odaları, bol çeşitli kahvaltıları ile gönlümüzü çaldılar. Keşke aynı hijyeni otel için ayrılan plajda da görseydik. Şezlonglara geçirilen havlumsu leş gibi kılıflar olmasaydı her şey dört dörtlük olacaktı.

2  Teşekkürler ipek o
23 Ağustos 2017 tarihinde yorum yapıldı

Otelin mimarisi ve dekorasyonu çok özenli, şık ve bakımlı. Odaların ve ortak alanların manzarası şahane.

Alt kattaki odaların kendi havuzu var, üst kattaki odalarınsa balkon denemeyecek kadar büyük terası. Biz üst kattaki odalardan tercih edip ortak havuzu kullandık.

Havuz çok büyük değil ama temiz. Havuz başı tatili yapmak istiyorsanız yeterli gelmeyebilir. Şezlonglar çok ama çok ama çok rahat. Havlular tertemiz.

Otelin anlaşmalı olduğu Yalı Beach' e ücretsiz giriliyor. Yürüyerek 15dk kadar sürüyor. Çok temiz ve bakımlı biryer değil. Biz ilk gün yorgunluğuyla deniz için burayı tercih ettik. Plaj yok, yokuşta ve kayalık ama Kalkan ve Kaş'ta çoğu yer böyle. Sonraki günlerde kah kayalık yamaç kah sığ plaj bir sürü alternatif denedik ve Kaş-Kalkan bölgesine bayıldık.

Siz "dont disturb" demediğiniz sürece odanız, banyo ve tuvalet her gün temizleniyor. Havlular değiştiriliyor. (bir yorumda yabancı bir misafir odasının 15 gün temizlenmedğini söylemiş, bence mümkün değil :))
Banyo ve tuvalet bölümü odadan ayrılmıyor. Ben lavabonun odanın içinde görünür olmasını sevmiyorum ama her yer tertemiz olduğu ve göz zevkini yormadığı için problem etmedim.

Yiyecek ve içecekler çok lezzetli. Kahvaltıda çeşit fazla. Yaban mersini gördüğüm nadir otellerden =) Omlet, menemen, krep vb ücretsiz. Her gün bir hamur işi muhakkak çıkıyor. Kahvaltıda tost makinası ve malzemeleri var. İstiyorsanız kendi tostunuzu yapabilirsiniz. Otele yiyecek getirilmemeli yazan notlar var fakat biz çocuklu aileler olarak birkaç kez bu düzeni bozmak zorunda kaldık ve anlayış gösterdiler. Kuşkonmaza bayıldım. Levrek ızgara efsaneydi.

Personel inanılmaz ilgili. 1 yemekte 3 garson, 1 oda temizliğinde 3 görevli oluyor.
Otelin müdürü Adem bey inanılmaz ilgili. Her konuda yardımcı oluyor ve fikir veriyor.

Fiyat olarak oda kahvaltı konseptindeki alternatiflerin üzerinde ama ben göz zevkime ve konforuma önem verdiğimden problem etmedim. 4 yetişkin 2 çocuk 4 gece konaklama boyunca 2 gece 1 öğlen otelde yedik ve otelde olduğumuz zamanlarda sürekli frappe, limonata, portakal suyu vb alkolsüz içecekler tükettik. Toplam 1100 TL ekstra ödedik. (Datça'daki yarım pansiyon otelimizde 900tl ödediğimizi düşünürsek Asfiya'ya helal olsun :))

ÖZETLE YOLUMUZ KALKAN' A DÜŞERSE DENEYECEK DAHA GÜZEL BİR ALTERNATİF BULAMAZSAK TEKRAR KONAKLAMAYI DÜŞÜNÜRÜZ
ÇOCUKLAR DA BİZ DE ÇOK KEYİF ALDIK
ADEM BEY VE EKİBİNE TEŞEKKÜRLER

• Seyahat türü: Arkadaşlarıyla seyahat etti
9  Teşekkürler Z_Figen_A
7 Ağustos 2017 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Gecen yaz buradaydik, balayini ikinci kez yapiyormus hissine kapildik:) odalarin kendine ait ozel havuzu var. İc dekoru banyosu tam anlamiyla tertemiz ve muazzam. Kahvaltisi harikaydi. Tek eksigi plaji yok zaten her gun koy koy gezdik tekneyle. Tavsiye ederim

6  Teşekkürler tijenk2017
27 Temmuz 2017 tarihinde yorum yapıldı

resepsiyonda güzel bir karşılama ile giriş işlemlerimizi hızlı bir şekilde tamamladık.otel ve odalar fotoğraflarda göründüğü gibi, otelin konumu itibariyle her açıdan denizi görebiliyor diyebilirim.ve merkezede yürüyerek 5 dakika mesafede.araca ihtiyaç duymadık otel çarşı arasında ama patara ve saklıkent'e gittiğimiz 1 gün için araç kiraladık.hertaraf mavi mavi insana huzur veriyor.özel havuzlu odayı iyiki tercih etmişiz.otelden hiç çıkmak bile istemedik.odalar temiz,kahvaltı mükemmel,personel güleryüzlü,curcunayı sevmiyorsanız, kendinizi özel hissetmek istiyorsanız tereddütsüz bu oteli tavsiye edebilirim. yeniden gitmeyi sabırsızlıkla bekliyoruz.tüm personelinize herşey için çok teşekkür ederiz

Konaklama tarihi: Temmuz 2017
7  Teşekkürler haydarkeskin01
26 Temmuz 2017 tarihinde yorum yapıldı

genelde eşimle belirli bir otelde tüm tatilimizi geçirmeyi tercih etmeyiz.farkı yerlerde kalmak gezmekten daha çok keyif alıyoruz.ilk defa 2 haftalık tatil sonununda neden bu oteli en sona bıraktık diye kendimize çok kızdık.keşke zaman olsaydıda uzatma şansımız olabilseydi.3 günlük konaklamamızdan aldığımız memnuniyeti hangi güzel sözlerle anlatsam nerden başlasam gerçekten bilemiyorum.otele giriş anımızdan çıkış anına kadar çok iyi bir hizmet aldık.çok ilginç hem aile ortamı gibi sanki çalışanları daha önceden tanıyor gibiydik hemde bi okadar da profesyonellerdi.601 numaralı odada kaldık.kesinlikle doğru bir tercih oldu.hatta oda resimlerden daha güzeldi.
odanın temizliği,kahvaltıdaki çeçitlerin bolluğu,güler yüzlü hizmet başka daha ne olsun ki.ayrıca bir akşam yemeğine otelde kalın derim.yediğim lağosun hala tadı damağımda :) saksıda ki tatlı da öyle :)
huzur,sessizlik,merkeze yakınlık iyi bir hizmet arıyorsanız eğer kesinlikle tercih edilmeli.
öncelikle adem bey'e ve tüm güler yüzlü personeline sonsuz teşekkürler.seneye görüşmek üzere

Konaklama tarihi: Temmuz 2017
9  Teşekkürler zeynepkrpnr