suedar

HUZUR

5 baloncuk üzerinden 4,0Yorum Zamanı: 3 Ağu 2021
Bir gün Kalkan’a yolunuz düşerse mutlaka kalmanız gereken bir otel. Resepsiyondaki arkadaşlar ve bütün çalışanlar hem güler yüzlü hem de çok ilgililer. İyi ki burda kaldım dediğim tek otel oldu. Ayrıca sonsuzluk havuzunda yüzmek çok güzeldi. Kalkan’a yolumuz düşerse tekrar tekrar geleceğim tek yer.
Konaklama tarihi: Temmuz 2021
Kalamar Hotel noktasına 0.7 km mesafede
Kalamar Hotel noktasına 1.8 km mesafede
Kalamar Hotel noktasına 1.4 km mesafede
Kalamar Hotel noktasına 22.7 km mesafede
Kalkan bölgesindeki diğer otellere bakın
19-24/521 yorum
24 Temmuz 2021 tarihinde yorum yapıldı

Özetlemek gerekir ise :

*Sonsuzluk havuzu gerçekten çok güzel bir deneyim.

*Berbat bir kahvaltı.

*Fazla küçük bir duş.Eşim bile sığmakta güçlük çekti.

*Restoran şefi eşime soğuk algınlığı olmasına karşın tezgahta duran portakalları sıkma portakal diye vermek istememesi üstüne sütü büyük bardakta içmek istedim diye kendisi ile savaş vermiş olmam gerçekten utanç vericiydi.Böyle bir kişinin şef olması korkunç bir seçim.Ayrıca sadece bizlere değil orada çalışan genç arkadaşalara davranışlar mide bulandırıcıydı.

*Room Service istememize karşın değişmeyen şampuanlar ve tuvalet kağıtları (son gün dışarıdan temin ettik)

*İlk gün koyulması unutulan pike.Daha sonra bir çalışan pikelerin yoğunluktan bittiğini dile getirdi.

*Sıfır güler yüzlülük.

Gerçekten böyle güzel manzaraya ve imkanlara sahip bir oteli bu şekilde kullanmaları gerçekten çok üzücüydü.

Kaş ve Kalkan’a hayran kaldık ve kesinlikle bir daha geleceğiz ancak burası olmayacağı kesin.

Konaklama tarihi: Temmuz 2021
Teşekkürler GoodLadSword
17 Temmuz 2021 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Telefonda rezervasyon yapmamıza rağmen,Konaklama yapacagimiz gün malesef görünmüyor deyip ne yazık ki Kaş ta bizi sıcak Temmuz ayında mağdur ettiler Ödeme yapalım dedigimde,gerek yok otelde ödersiniz diyip güven verince de açıkçası bir mail talep etmedim rezervasyon icin.Baska magduriyetler yaratmamak adına daha özverili davranırsanız daha dogru olur .İyi çalışmalar

Teşekkürler SedaMaya
15 Temmuz 2021 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

10-15 Temmuz da yaptığım tatil süresinde çalışanlar ilgili alakalıydı,yemekleri ve kahvaltısı vasat, deniz manzaralı odada konakladığımdan manzarası gayet iyiydi ,tv ile işim olmadı ama pek kanal yoktu,hijyen olarak daha iyi olabilir, işletme olarak pandemi sürecinde biraz daha profesyonel olabilirler .Özellikle üzüldüğüm nokta 2 kişi akşam yemeğine alkol dahil 500 tl ödememe rağmen ikram olarak masamıza gönderilen meyve tabağına 50 tl yazmaları beni hayal kırıklığına uğrattı açıkcası .Canlı müzik yaparak misafirlerine güzel bir akşam geçirtmek isteyen işletme sahipleri için önerim daha profesyonel müzisyenlerle anlaşmaları .Harika bir manzarası var ,sonsuzluk havuzu kalabalık olmuyor .Hemen 400 mt aşağısında Kalamar Beach de harika ,sakin ,mükemmel denize sahip konaklama yapmak isteyenler

Oda ipucu: Kalamar Beach harika
Teşekkürler oguzdrk
26 Haziran 2021 tarihinde yorum yapıldı

Çok keyifli günler geçirdiğim güzel bir mekan. Sanat oteli olması beni ayrıca mutlu etti. Odalardaki tablolar sanata ne kadar değer verdiğini gösteriyor. Keyifli günler geçirdim. Tüm personel güler yüzlü, son derece konforlu bir ortam.

Teşekkürler reyhana196
30 Eylül 2020 tarihinde yorum yapıldı

Mükemmel bir otel. Özcan beye ve diğer personel Cem, Ferhat, Savaş ve Günay beye sonsuz teşekkürler. Hizmette hiç kusur etmiyorlar ve güler yüzleri ile mükemmel hizmet sağlıyorlar. Kalkanda kalınacak tek otel.

Konaklama tarihi: Eylül 2020
Teşekkürler 979haticeb