Söz uçar yazı kalır,yaşanılanlar yaşanacaklara yol açar;Fidanka Otel de yaşadıklarımız 6 geceye sıkıştırılmış hareketli,sıcak,konuksever güzel insanlar topluluğu sayesinde doya doya tadına vardığımız yaşanmış anlardan ibaret.Somut tahlil ise çiçek cenneti içinde bir yapı,çok güzel ve tertemiz havuz,gün batımı muhteşem,kahvaltı zengin,akşam yemekleri mezeler usta ellerden çıkma,kokteyller ise 10 numara..ee her şeyi övdün hiç mi eleştirilecek bir şey yok diyebilirsiniz,evet var ama Fidanka Otel ilgili değil…Sivrisinek balkonda biraz var idi o da benim 0+ kan grubu olmam ile ilgili ,ikinci olarak da yeme içme fiyatları merak edilebilir biraz bize yüksek geldi ama o bölgeye göre normal,zaten porsiyonlar da fiyatların yüksekliğini dengeliyor yani dolu dolu porsiyonlar(Ayrıca fiyat artışında ülke ortalamamız ne hallerde herkesin malumu).Netice itibariyle Başta Gülfiz Hanım olmak üzere Bülent Bey ve ekibine herşey için teşekkürler…Bu bir övme yazısı değildir,çünki gerçeklerin abartıya ihtiyacı yoktur.Fidanka Hotel benim ve eşimin gerçekliği ile uyuştu,uzun yıllar ziyaret etmeyi düşüneceğim bir mekan ,belde,ilçe artık oralar:)))