Bu, Kalkan'a ilk gelişimizdi ve tıpkı bir başka çift gibi yakındaki bir otelde (bizimkinin adı The Papermoon'du), Ekim'in ortasında 11 gecelik rezervasyonumuz vardı ve çok kötüydü ama o ayrı bir hikaye. Pasha'ya, her akşam şehre inerken, çok tatlı barlarına uğradığımızda, şans eseri rastladık. Harika kokteylleriyle çok dost canlısı bir ortamdı, sahipleri ve sürekli müşterileriyle de birkaç kez tanıştıktan sonra, oranın mükemmel sahipleri Imelda ve Mark durumumuzu öğrendi ve bizi kurtardı, daha sonra tatilimizin geri kalanını bu çok sevimli yerde, Pasha'da geçirdik. Pasha, harika sahipleriyle birlikte, kalınabilecek çok güzel bir yer. Havuz alanı çok iyi ve çok rahatlatıcı. Kalkan ve körfez manzaralı, geniş bir balkonu olan, sevimli ve geniş bir çatı katı dairesini aldık. Ayrıca mutfağı olan geniş bir oturma odası vardı - harikaydı. Aynı odayı 2013 için de rezerve ettik ve oraya tekrar gitmeyi dört gözle bekliyoruz. Imelda ve Mark'a, bize yardım ettikleri için çok teşekkür ederiz ve orada aynı anda bulunduğumuz ve Imelda'nın bizi tanıştırdığı ailesine de selamlar. Ekim'de görüşürüz.