drdeger
Diyarbakır İli, Türkiye

Kafa dinleme

5 baloncuk üzerinden 4,0Yorum Zamanı: 10 Eki 2019
Kalkan'da eşimle 2 geceliğine kaldığımız huzurlu bir ortamın olduğu çok güzel bir aile işletmesi.
Konuklarına müşteri değilde ev sahibi tadında hizmet veren Tülay hanım ve Koray beye teşekkürler. Ayrıca Ramazan beye sonsuz teşekkürler.
Otelin çok güzel bir kahvaltısı var, ayrıca akşam yemeği için balık ve mezeler müthiş.
Müzikler mükemmel.
Oda dizaynları biraz eski ve klima gürültülü.
Keyifli 3 Gün geçirdik
Hotel Matiana noktasına 1.7 km mesafede
Hotel Matiana noktasına 2.0 km mesafede
Hotel Matiana noktasına 1.9 km mesafede
Hotel Matiana noktasına 20.9 km mesafede
Kalkan bölgesindeki diğer otellere bakın
33-38/165 yorum
3 Ekim 2019 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Öncelikle işletme yönetiminin böylesine güzel bir oteli çalışma güzel ve anlayışlı çalışma arkadaşlarıyla süslemeniz gayet başarılı olmuş oda içi dizayn nostalji ve modern dizaynın uyumu çok hoşumuza gitti kalkan bolgesinde kesinlikle gelip görülmesi gereken yer herşey için çok teşekkür ediyoruz ...

Konaklama tarihi: Ekim 2019
1  Teşekkürler 931cank
22 Eylül 2019 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Temizlik ve oda konumu mükemmel gerçekten, teşekkürler merkeze 1 km kadar uzak kalıyor bu sebeple araba ile gelecekseniz konum ve sessiz sakin huzur açısından çok daha iyi kesinlikle tavsiye ediyorum.

Konaklama tarihi: Eylül 2019
1  Teşekkürler 967seda_
5 Eylül 2019 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Kaş’ta kalırız diye düşünürken rezervasyonu son dakikalara bıraktığım için, yolumuz Kalkan da bulunan Matiana’ya düştü. Spontane yaşamanın güzelliği bu olsa gerek iyi ki yer bulamamışım.Hem Kalkan büyüleyici bir yer hem Matiana f/p açısından 10/10 bir otel.

Konaklama tarihi: Eylül 2019
1  Teşekkürler folkuu
17 Ağustos 2019 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Tek kelime ile rezalet.
Dolabınızda şahsi suyunuz yada çocuğunuz için meyve suyu bulunması halinde, kahvaltı masasında üzerinize yürüyüp hakaretler etme hakkını kendinde bulan insancık.
4 günlük konaklamanın 3.günü otelden tehditlerle kovulduk ve ailecek başka otele geçtik.
Kahvaltı tabağı hazırlamayı otelcilik sanan kişilerin işlettiği yer.

Konaklama tarihi: Temmuz 2019
8  Teşekkürler adviseradvisor
30 Temmuz 2019 tarihinde yorum yapıldı

Kalkan'da ilk defa konakladık. Normalde 1 gün kalmayı planlıyorduk fakat hizmet ve misafirperverlikten çok memnun kaldığımız için 3 gün kaldık. Otel sahibi Koray Bey çok titiz ve detaycı biri bu sayede otel mükemmele ulaşmış. Sabah kahvaltısı mükemmel dışarıda para verseniz böyle hizmet alamayabilirsiniz. Tülay Hanım tarafından yapılan yemekleri otelin terasında gün batımında yemek kadar güzeli yok. Ayrıca çocukları Kaan ve Buket'te ebeveynlerine yarımcı oluyor. çok tatlı bir aile ve bu sıcaklık otelede etki ediyor. Evet otel dik bir yokuşta lakin Kalkan'nın coğrafi konumu gereği bir çok otel bu tarzda. Ayrıca Kalkan'da çok fazla İngiliz turist olduğu için fiyatlar nerede ise Londra ayarına ulaşmış ve restoranlarda Türk turistlere muamele çokta iç açıcı değil bu yüzden Kalkan'a giderseniz bu otel çok iyi seçim ve yemekleri otelin manzarasında yiyebilirsiniz. Otel çok temiz bu konuda da sorun yaşamayacağınıza inanıyorum. Tatil için para harcayacaksam işini düzgün yapan insanların para kazanmasını tercih eden biriyim.

Oda ipucu: mükemmel teras manzarası ve hizmet
Konaklama tarihi: Temmuz 2019
1  Teşekkürler erol e