Regency hotelde Göcek sonrası 1 gece konakladık. Sosyal medya yorumlarına bakarak rezervasyonumuzu yaptırmıştım. Ailecek konakladık ve çok memnun kaldık. Otele girişimizde tüm covid prosedürleri uygulandı, portakal suit odada konakladık, gayet geniş ve rahattı. Banyosu yenilenmiş ve heryer tertemizdi. Bir küçük eleştiri yatak örtüsü, perde (her ikiside oda dekoru ile çok uyumlu değil gibi geldi)ve biraz sesli çalışan klima olabilir. Onun dışında Nejla hanımın samimiyeti ve tüm otel personelinin yardımsever tutumu gerçekten memnuniyet verici. Otelin konumu sebebiyle kahvaltı ve akşam yemeği manzarası harika. Akşam yemeği yemedik ama kahvaltısı yeterli ve lezzetliydi. Bu alanda da tüm covid prosedürleri uygulanıyor. Şefe özellikle dikkat çekmek isterim, şef sahanda yumurta isteğimizi aldıktan sonra masalara bizzat kendisi servis etti, kızımın pankek isteği üzerine taze yapılıp getiriliyor, ayrıca masalara taze portakal suyu servis ediliyor, küçük ama çok önemli detaylar. Peynir bölümünde daha farklı bir peynir isteğimi duyan bayan görevli , bir dakika bekleyebilirmisiniz diyerek kendisi üşenmeden getirdi. Tüm personel gerçekten sizi memnun edebilmek için elinden geleni yapıyor. Müthiş manzara eşliğinde yaptığımız kahvaltıdan çok zevk aldık. Senelerdir Göceğe gelip, Kalkana çok vakit ayırmadığımızı fatk ettik, bir sonraki ziyaretimizde Kalkana daha çok vakit ayırarak kesinlikle Nejla hanım ile irtibata geçerek Bu otelde konaklayacağız…son not çıkışta arkamızdan su dökerek yolcı ettiler, nezaketleri için kendilerine ayrıca teşekkür ederim.