hakan h
Gaziantep, Türkiye

Guleryuz ve iligli personel

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 15 Eyl 2016mobil cihaz aracılığıyla
2 günlük süit oda olarak geldiğimiz otele upgrade yapıp yerine havuzlu odalar vererek girdiğimiz an bizi çok memnun ettiler. Kahvaltı harika konumu çok güzel kendine ait deniz kenarında plajı var.yerli turist gelmediğinden bizlere çok özlemle davrandılar kalkan da kalınacak fiyat kalite üstünde bir otel
Konaklama tarihi: Eylül 2016
Oasis Hotel And Spa noktasına 22.7 km mesafede
Oasis Hotel And Spa noktasına 21.6 km mesafede
Oasis Hotel And Spa noktasına 21.0 km mesafede
Oasis Hotel And Spa noktasına 22.9 km mesafede
Kalkan bölgesindeki diğer otellere bakın
5-10/401 yorum
9 Ağustos 2015 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Otel müdürü Semra Hanım'dan tüm çalışanlarına kadar yüksek hizmet kalitesi, 7/24 Güler yüz, temiz ve muhteşem manzarası ile 305 Numaralı oda ve inanılmaz kahvaltı servisi... Temizlik dahil kusursuz hizmet.
Kaldığımız 4 gün boyunca yüzümüzün hep gülmesini sağlayan oasis ekibine çok teşekkür ediyorum

Konaklama tarihi: Ağustos 2015
7  Teşekkürler 694tanju_
9 Ağustos 2015 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Muhteşem kahvaltı.muhteşem guleryuzlu aile ortamı hissettiren çalışanlar.muşteri odaklı temiz ve şık.odamızın manzarası deniz ada ve harika kaş evleri.herkese tavsiye ederim.şuphe duyulmadan gonul rahatlığıyla

Konaklama tarihi: Ağustos 2015
4  Teşekkürler Yasemin Ö
27 Temmuz 2015 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Antalya havalimanına çok uzak ne yazık ki biz acemilik yapıp antalyaya bilet aldık bunun dışında otelin mimarisi güzel dışardan küçük görünse de yeni eklemelerle epey büyümüş biz havuzlu odada kaldık gerçekten çok güzel özellikle tavsiye ederim gelelim yemeklere ... Kötü değil ama daha iyi olabilir porsiyonlar küçük

Konaklama tarihi: Temmuz 2015
5  Teşekkürler runkliadog
12 Temmuz 2013 tarihinde yorum yapıldı

Oasis'e akşamüstü giriş yaptık. Daha lobide, personelin de otelin de butik otel konseptiyle alakası olmayan 'ilk izlenimi' bizi mutsuz etmeye yetti. Siteye yüklenen fotoğraflarla gerçekteki halinin pek ilgisini göremedik :( butik otel değil de pahalı bir pansiyon isterseniz Oasis tam aradığınız yer.

Konaklama tarihi: Temmuz 2013
1  Teşekkürler MisSue
24 Eylül 2012 tarihinde yorum yapıldı

tesedüsen gittiğimiz bu bu şirin ve güzel otel;son derece temiz ve güler yüzlü personeli olan bu güzel otele tekrar gitmek isteriz. otel son derece güvenli ister yalnız,ister eşinizle,ister daha kalabalık şekilde gidebilirsiniz. uzun konaklamalarınız da kesinlikle sıkılmazsınız çünkü kalan misaiflerine grup otellerinin olanaklarından hiç bir ücret talep etmeden yararlandırıyorlar.

Oda ipucu: okadar sessiz ve sakin bir otel ki istediğiniz oda da kalabilirsiniz.
Konaklama tarihi: Eylül 2012
Teşekkürler esmaozbek_