Apart odalar yepyeni ve şık. Çok kullanışlı. Rahatlıkla 1 hafta kalıp, keyifle vakit geçirebilirsiniz. Sahile 15 dk yürüme mesafesinde, kalkan’ın en tepesinde. Yürüyerek limana gidip, taksiyle dönmek çok mantıklı. Araç park etmek için çok uygun. Çok güvenli. Tam yanında jandarma var. Perşembe günleri tam otel önüne pazar kuruluyor. Kahvaltıya börek veya omlet gibi bir çeşit sıcak eklenebilir. Kahvaltı standarttı. Balkon çok kirliydi. Yerde önceki misafirin peçetesi ve oyuncak kutusu vs hala duruyordu. Balkon trabzanları aylardır silinmemişti. Trabzanları ben sildim. Çamaşır kurutmalık olsa çok iyi olurdu. Karı koca çift tarafından işletilen bir otel. Hanım sevimli ve güleryüzlü, yardımsever ancak beyefendi daha sert görünüyor. Bence biraz daha güleryüzlü olmalı. Gecelik 450 TL ödedik. Fiyat fayda dengesini bence karşılamıyor. Ancak Bayram olduğu için önemsemedik çünkü bu bölgede her yer doluydu. Aslında biz oda rezerve etmiştik ama apart verildi. Ancak oda o kadar güzeldi ki, seve seve kaldık.
Temizlik yapan çalışanlar uyarılmalı! Balkonun pisliğinin yanısıra, Odada tuvalet kağıdı bitmek üzere olduğu halde ekstra bırakılmamıştı. İstedikten sonra fazlasıyla geldi. Şampuan vs yoktu. Sadece sıvı sabun vardı. Banyonun yerleri de çok kirliydi, ayak havlusu ıslandığı anda yerdeki tüm kiri çekti. Sadece suyla mı siliyorlar; yoksa silmiyorlar mı anlayamadım.