Hanım efendi, doğru, balığı getirdiğimde siz, balığın dışının biraz fazla pişmiş olduğunu söylediniz, bende size açıkladım, 3,5 kg levrek büyük balık, sonuçta ızgarada biraz uzun tutmamız lazım ki içi pişsin ama yanık değil di ve diğer arkadaşlarınız " isterseniz yeniden yapalım " dediğimde hayır kalsın dediler ve balığın tamamını yani sizin yanmış dediğiniz bölümleri bile afiyetle yediler ve sonra "balığın nefis pişirilmiş" olduğunu söyleyerek teşekkür ettiler. Belki size fazla balık kalmadığından kızmış olabilirsiniz ya da arkadaşlarınızın sizi dinlememiş olmalarına alınmış olabilirsiniz ama sizin dışınızda herkes masa da memnundu. Bir dostumuzun adını vererek geldiğiniz için masayla ben ilgilendim o yüzden biliyorum. Neyse mutlu olmadığınıza üzüldüm ama sizin için elimizden geleni yaptık diye düşünüyorum. Siz bizim elimizden geleni yapmadığımızı düşünüyorsanız bunun için daha fazla bir şey yapamayız belki başka bir balıkçı denemelisiniz. Ama eminim ki arkadaşlarınız bir daha bizim müşterimiz olacaklar. Saygılarımla. Murat