Merhaba Berkay Bey,
Öncelikle değerli zamanınızı ayırıp bizimle ilgili yorum yapmanıza, eleştirilerinize ve gerçekten bir müşterimizin yorumu olabileceğini düşündüğüm bu yorumunuzun bizim için ne kadar değerli ve yapıcı olabileceğine çok sevindim, teşekkür ederiz. Ama sizi memnun gönderemediğimiz için ise bir o kadar da çok üzüldüm , çünkü son zamanlarda doğru bir eleştiri alamadığımızdan, doğrusu kimin gerçek müşteri olduğunu, kimin gerçekten doğru eleştiride bulunup kimin bizi olmadığımız bir işletme gibi göstermeye çalıştığının ayrımını yapamaz olduk. Bu tabii ki işletmede bir olumsuzluk, rahatsızlık, stres, yorgunluk ve bezginlik yaratıyor. Özellikle güzel ülkemizin ve dünyanın şu an ki durumu ve ekonomik koşulların durumu herkes gibi bizleri de çok olumsuz etkiliyor. Ama tabii ki bunlar hiç bir zaman işimizi doğru ve düzgün yapmamıza ve hak edilen servisi vermememize neden ya da bahane olamaz.
Ben sizin bizim gerçek bir müşterimiz olduğunuza inandım ve her ne kadar kötü bir yorum yazmış olsanız da bunun bizi geliştirmek ve yaptığımız yanlışları sizin gözünüzden görebilmemizi sağlaması açısından ne kadar önemli olduğunu bilmenizi isterim. Tekrar teşekkür ederim.
Yorumunuzda belirtmiş olduğunuz eleştirileriniz hakkında elimizden gelen her şey i yaparak düzeltmeye ve yenilemeye çalışarak sizler için daha uygun bir işletme olmaya çalışacağız. Tekrar ileride müşterimiz olmayı düşünürseniz ve bize hatamızı telafi etme fırsatı verirseniz çok memnun oluruz. Tekrar teşekkürler. Saygılarımızla. Murat