“Lezzetli, Özenli, Samimi Bir Mekan. Kesinlikle Tavsiyemdir.”

Blue Marlin Fish and Meze
18 / 195. sıradaki Restoranlar - Kalkan
Fiyat aralığı: ₺143 - ₺1.283
Mutfaklar: Akdeniz, Deniz Mahsülleri, Türk
Daha fazla restoran detayı
Yemek seçenekleri: Kahvaltı, Gece Eğlencesi, Rezervasyonlar
Tanım: Geleneksel, ev yapımı, temiz, taze, leziz ve özgün Türk mezeleri, soğuk ve sıcak deniz ürünleri, taze balık çeşitleri, alkollü, alkolsüz içecekler, uygun fiyatlar, güler yüzlü ve kaliteli hizmet, keyifli sohbetler, sevimli ve sıcak bir aile restoranı...
Yorum Zamanı: 25 Temmuz 2021 mobil cihaz aracılığıyla

Her sene mutlaka gittiğimiz Kalkan’da Murat abimizin restaurantını ziyaret edip lezzetli meze ve yemeklerini yemek bizim için çok keyifli ve mutluluk verici. Kendi yemek masanızda yemeğinizi yiyiyormuş gibi sıcak ve samimi bir ortam, bir o kadar da özenli ve ilgili bir servis. Bir kere gittiğinizde hep gitmek isteyeceğiniz, yine yaz gelse de uğrasak diyeceğiniz bir mekan. Tüm emeği geçenleri tebrik ediyorum.

Ziyaret tarihi: Mayıs 2021
1  Teşekkürler Camper08431324875
  • Diğer diller

11-15/529 yorum

Yorum Zamanı: 25 Temmuz 2021

Müthiş bir yer. Balık yemek isteniyorsa başka bir yer aramaya gerek yok çünkü iyi balık bulunduğu gibi balığı çok güzel de pişiriyorlar. Benden daha iyi pişiren nadir yerlerden biri. Kalamar ve karides taze ve kıvamında pişiriliyor. Salatalar özenle hazırlanmış. Gelen ürünlerin kalitesine göre fiyat dengesi, müşteriyi kolluyor. Çok memnun kaldım çok. Giderek bozulan yemek sektöründe böyle restoranların varlığı bizi rahatlıyor, iyi ki varlar. Gidin ve yemek yiyin. Dr. Hakan Bozkaya (Ankara)

3  Teşekkürler elab515
Yorum Zamanı: 24 Temmuz 2021 mobil cihaz aracılığıyla

Mezeler çok lezzetli, levrek pişirimi tam kıvamındaydı. Servis özenli, hesap makul düzeydeydi.Çok memnun kaldık.✌️

Ziyaret tarihi: Haziran 2021
1  Teşekkürler Connector34864514710
Yorum Zamanı: 23 Temmuz 2021

Muhteşem manzara eşliğinde harika mezeler, balıklar yedik ... Herşey çok güzeldi, ilginize emeğinize ellerinize sağlık

1  Teşekkürler Maps789440
Yorum Zamanı: 23 Temmuz 2021

Kalkan'da hem uygun fiyata hem samimi atmosfere sahip en iyi mekanlardan biri, belki en iyisi diyebilirim. Hem yemekler çok lezzetli hem de bir yaz akşamını geçirmek için çok çok keyifli bir ortam. Sahipleri ve hizmet de bir o kadar kaliteli. Konumu şahane. Kalkan'a yaklaşık 6 senedir her yaz geliriz, en az bir akşamımızı burada geçirir, karides güveç ve kalamar dolmalarından yemeden Kalkan'dan ayrılmayız :))

2  Teşekkürler gasinbo
Sahibi bluemarlin - Blue Marlin Fish and Meze, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 23 Temmuz 2021

Çok teşekkür ederiz sayın müşterimiz daha doğrusu sayın dostumuz, her zaman sizleri ağırlamaktan onur ve mutluluk duyarız tekrar teşekkürler ve saygılar. Murat

Bu yanıt bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup Tripadvisor LLC şirketine ait değildir.

Blue Marlin Fish and Meze işletmesini inceleyenler şunları da inceledi:

Kalkan, Antalya İli

Blue Marlin Fish and Meze - hiç orada bulundunuz mu? Deneyimlerinizi paylaşın!