“Merkez Cafe”
Merkez cafe yorumu

Merkez cafe
33 / 198. sıradaki Restoranlar - Kalkan
Mutfaklar: Türk
Yemek seçenekleri: Gece Eğlencesi, Kahvaltı, Dışarı Yemek Servisi, Rezervasyonlar
Yorum Zamanı: 16 Ağustos 2018 mobil cihaz aracılığıyla

Kalkan carsida faaliyette olan bir cafe..Hamburgeri ve limonatasi mükemmel.Fiyatlar uygun.Yabanci turistler bol..Kaliteli mekan

Ziyaret tarihi: Ağustos 2018
Teşekkürler Gulnur_kaptan

3-7/272 yorum

Yorum Zamanı: 5 Ağustos 2018 mobil cihaz aracılığıyla

Merhaba, mekan Kalkan çarşısının en güzel em işlek yerlerinden birinde diyebilirim.. Bir ara otururken kendimi İstiklal sokaklarında hissettim 😊 Sanırım tek Türk grup bizdik. Long Island kokteyli lezzet bakımından güzeldi ancak bardak tercihi ve sunumu benim için sınıfta kaldı.. Çoğu İngiliz gibi bizde biraya döndük. Oturup nefes almak ve çarşı içinde kalmak isterseniz ideal mekanlardan biri.. İyi tatiller 🙋🏻‍♂️

Ziyaret tarihi: Temmuz 2018
2  Teşekkürler EmreBekar
Yorum Zamanı: 12 Ağustos 2016 mobil cihaz aracılığıyla

Kalkan a günübirlik geldik. Gezerken burası çarptı gözümüze. Masaya oturduğumuzda uff ne güzel patlamış mısır koktu dedik. Hemen akabinde görevli arkadaş canınız çekmiştir, buyrun ikramımız diyerek bir tabak patlamış mısır getirdi 😀 sonrasına ev yapımı limonata ve frozen eşliğinde yine ev yapımı hamburgerinden. Hepsi çok güzeldi ve servis çok hızlıydı. Kalkan da güzel, serin ve makul fiyatlı bir yer arıyorsanız mutlaka buraya uğrayın.

Ziyaret tarihi: Ağustos 2016
3  Teşekkürler Enissis
Yorum Zamanı: 30 Nisan 2015

Merkez cafe, ismi gibi Kalkanın merkezidir. Güleryüzlü personeli ve işletme sahipleri sizi memnun etmek için canı gönülden çalışıyor. Çok uzun mesaileri olmasına rağmen, 20 Yıldır ne sahiplerini ne de elemanları asık suratlı görmedim. Yediğiniz içtiğiniz herşey sizi fazlası ile memnun edecektir. Fiyatlar ekonomik, ortam çok elegant değil belki o tür bir mekan arıyorsanız merdivenlerden teras kata Olive Restorana da çıkabilirsiniz.

Ziyaret tarihi: Eylül 2014
    • Yemek
Teşekkürler sevalnurayb
Yorum Zamanı: 1 Eylül 2014

Bira eşliğinde kalamar yedim, oldukça taze ve lezzetliydi. Arka sokaklardaki rest göre 3-5 kuruş pahalı ama deniz manzarası eşliğinde yiyorsunuz. Servis gayet iyi, mekan çarşıya giren ama sokağın başında ve marinayı tam ortalıyor.

Ziyaret tarihi: Ağustos 2014
    • Atmosfer
    • Yemek
Teşekkürler Iremist

Merkez cafe işletmesini inceleyenler şunları da inceledi:

Kalkan, Antalya İli

Merkez cafe - hiç orada bulundunuz mu? Deneyimlerinizi paylaşın!