“Yemek”

Mükemmellik Sertifikası
Fiyat aralığı: ₺36 - ₺36
Mutfaklar: Türk
Daha fazla restoran detayı
Şunun için iyi: Romantik, Kalabalık Gruplar, İş Toplantıları, Özel Amaçlar, Yerel Mutfak, Çocuklu Aileler
Yemek seçenekleri: Akşam Yemeği, Kahvaltı, Gece Eğlencesi, Öğle Yemeği, Dışarı Yemek Servisi, Rezervasyonlar
Yorum Zamanı: 27 Ocak 2023 mobil cihaz aracılığıyla

Yemeklerindeki lezzeti ve sunumlarıyla harika bir yer. İlgi alaka karşılama muhteşem. İkramlar harika

Ziyaret tarihi: Ocak 2023
Teşekkürler 431halet
  • Diğer diller

3-7/824 yorum

Yorum Zamanı: 7 Aralık 2021 mobil cihaz aracılığıyla

Çalışanları ve İşletme sahibi ile birlikte çok güzel bir işletme olmakla kalmayıp kimseyi yabancı hissettirmiyorlar !!! 💕

Ziyaret tarihi: Aralık 2021
Teşekkürler Inspire06379466046
Yorum Zamanı: 27 Ağustos 2021 mobil cihaz aracılığıyla

Cook lezzetli bir et yedik❤️ Servis hizli, servis elemanlari cok ilgiliydi, cikarken hatira olarak da bize nazar boncuklu bilezik hediye ettiler 🧿

Ziyaret tarihi: Ağustos 2021
Teşekkürler oturaklideli
Yorum Zamanı: 24 Temmuz 2021 mobil cihaz aracılığıyla

Mekan çok güzel. Masalar dizayn vs, konum, manzara gayet güzel. Servis çok yavaştı. Yemekler için 1 saat bekledik. Lezzetlerden bahseden olursak arkadaşlarım yemeklerinden memnun kaldılar. Ben rib eye steak söyledim, eti sertti biraz beğenmedim açıkçası. Garsonlar çok iyi. Güleryüzlü ve isteklerinizi hemen hallediyorlar. Çok samimi ve sıcak personeli var. Biraz erken gelirseniz ve aç değilseniz çok tercih edilebilecek bir mekan. Adanalı arkadaşa ilgisinden dolayı ayrıca burdan teşekkür ediyorum :)

Ziyaret tarihi: Haziran 2021
1  Teşekkürler DayTrip61716859043
Yorum Zamanı: 18 Temmuz 2021 mobil cihaz aracılığıyla

Çalışan arkadaşlar ilgili, yemekler de lezzetli fakat fiyatlar bir tik yukarıda. Yemek fiyatlarının yüksek olmasını anlayabilirim. Malzeme kalitesi değişken olabilir. Ustanın emeği vardır vs… fakat bir kutu kola 20 TL, 1 tane 0,50 ml su 10 TL olmamalı bence en azından alkolsüz içecek fiyatları konusunda biraz daha uygun olabilir.

Ziyaret tarihi: Haziran 2021
Teşekkürler kamiljim

Doy Doy Kalkan Turkey işletmesini inceleyenler şunları da inceledi:

Kalkan, Antalya İli

Doy Doy Kalkan Turkey - hiç orada bulundunuz mu? Deneyimlerinizi paylaşın!