Burçin E

teşekkürler

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 7 Eki 2022
En cok yemekleri ve havuzu begendim. Havuzu kalabalık değildi plaja yürüme mesafesinde merkezi bi konumada internet hızı da çok iyiydi. Herşey çok güzeldi çok keyif aldık çok teşekkürler tekrar gitmeyi düşünürüm.
Seyahat türü: Arkadaşlarla seyahat etti
Müşteri Hizmetleri / Ön Büro Soothe Hotel - Soothe Hotel, bu yorumu yanıtladı
Yanıtlanma zamanı: 2 Kas 2022
Aktardığınız güzel duygularınız için teşekkür ederiz. Sizler için kapımız her zaman açıktır. Gelecek tatillerinizde görüşmek üzere...
Soothe Hotel noktasına 0.4 km mesafede
Soothe Hotel noktasına 1.6 km mesafede
Havaalanı ulaşım hizmeti
Bar/Oturma Salonu
Soothe Hotel noktasına 1.6 km mesafede
Kalkan bölgesindeki diğer otellere bakın
12-17/190 yorum
2 Ekim 2022 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Çok titiz çalışan bir otel, çalışanlar samimi ve çok yardımcı oldular. Havuz kenarında camlı ürünler bulundurmamaları beni sevindirdi. Akşam yemekleri ve kahvaltılar çok iyiydi ve manzarası açık havada süperdi. Akşamları bilardo , tavla, satranç filan derken akşamlarıda ayrı keyifliydi

Konaklama tarihi: Eylül 2022
Teşekkürler muammera797
Müşteri Hizmetleri / Ön Büro Soothe Hotel - Soothe Hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 2 Kasım 2022

Güzel yorumunuz için teşekkür ederiz. Elimizden geldiğince tatilinizi sağlıklı ve güvenli bir şekilde devam ettirebilmeniz için ayrıntılara dikkat etmeye çalışıyoruz. Yolunuz düşerse sizleri yine bekleriz.

29 Eylül 2022 tarihinde yorum yapıldı

Otele girdiğiniz an güler yüzlü çalışanlarla karşılaşıyorsunuz. Oteli konumu ve plajı ile çok güzel. Otelin havuzu temiz ve sıcak. Kahvaltı açık büfe oluyor. Bar özellikle geceleri ambiansı ile gerçekten olağanüstü oluyor . Giderseniz mutlaka terasa çıkmalısınız. Manzarasına hayran kaldım.

Teşekkürler fakaradut

Güzel düşünceleriniz için teşekkür ederiz. Sizler gibi güzel misafirleri ağırlamak ve güzel bir tatil geçirdiğinizi duymak gerçekten mutluluk verici oluyor. Yolunuz düşerse sizleri tekrar ağırlamak isteriz.

29 Eylül 2022 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Eylül ayında şirket tatilimiz için tercih ettik. Havuzu çok temiz, odalar günlük ve detaylı şekilde temizleniyor, yemekler çok özel, her içtiğim çorbanın yemeğin içeriğini öğrenmeye çalıştım, kesinlikle özenli bir çalışma yürütülüyor. Ön büro da İbrahim bey ve Okan bey çok ilgililer, tatil boyunca her konuda fikir ve önerilerini aldık, uyguladık, seneye tekrar tercih edeceğim, kaş kalkan bölgesinde gitmek istediğim tek otel.

Konaklama tarihi: Eylül 2022
2  Teşekkürler Mehmet A

Güzel düşünceleriniz için teşekkür ederiz. Misafirlerimizin tatillerinin güzel geçmesi için ekibimiz ile birlikte elimizden geleni yapıyoruz. Bizi tercih ederek ayrıca otelimize renk kattığınız için teşekkür ederiz. Yolunuz düşerse sizleri tekrar ağırlamak isteriz.

30 Ağustos 2022 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Otel yenilenme sürecinde bulunuyor. Biz de yenilenmiş bir odada konakladık fakat odada bulunan malzemeler bu fiyatlarda bir otel için hala alt düzey malzemeler barındırıyor. Özellikle yeni yenilenmis bizim odamızda duvarımızda yapıştırılmış bir sakız olması bizi çok rahatsız etti. Bunun dışında oda büyüklükleri gayet yeterli olmakla birlikte yataklar ve yastıklar bir hayli rahatsız biz hiç dinlenemedik. Lakin personel oldukça yardımcı oluyor ve ilgililer. Otelin havuzu yeterli büyüklükte ve deniz suyu ile doldurulmuş temiz bir havuz olduğundan yüzmesi keyifli ve kolay. Ayrıca kulübe beach ile anlaşmaları olduğundan kalamar koyunda denize ücretsiz ve konforlu şekilde de girebiliyorsunuz. Otelin kahvaltısı bu seviyede bir otel için iyi istenilen omlet yapılıyor ve her gün taze filtre kahve demleniyor onun dışında sıcak ve peynir çeşitleri çok yeterli değil ama kahvaltı dediğim gibi iyi seviyede. Yenilenme aşamasında olan otel bu fiyatlara ortalama bir hizmet sunuyor. Bölgede bir seçenek olarak tercih edilebilir sakin bir seçenek.

Oda ipucu: Rezervasyonunuzu yenilenmiş odalardan yapmanız sizin için daha hoş bir dinlenme imkanı sağlayacaktır
Teşekkürler 1208ulas

Yorumunuz için teşekkür ederiz. Odada yaşadığınız olumsuzluk için üzgünüz. Yastık takımları ve yataklar yeni temin edilmişti bundan dolayı bir takım aksaklıklar yaşadık. Kahvaltı konusu tekrar değerlendirilmeye alındı ve değişiklikler yapılıyor. Yolunuz düşerse sizleri tekrar ağırlamak ve daha güzel bir tatil yapmanıza yardımcı olmak isteriz.

24 Haziran 2022 tarihinde yorum yapıldı

Biz aile olarak çok rahat ettik. Aile odası olması büyük bir artı. Her gün odalar temizleniyor ve havlular mutlaka değişiyor. Yemekler, içecekler gayet lezzetliydi. Havuz suyunun deniz suyu olmasi bence bulunmaz bir nimet, klorlu sulardan kaçanlar için. Manzarasına diyecek yok zaten. Çalışan arkadaşlar da çok güler yüzlü, hızlı ve çözüm odaklılar. Hepsine tekrardan teşekkür ederiz. Ve yürüyerek gidebildiğimiz Kalamar koyu gibi turkuaz renkli tertemiz bir koya ücretsiz giriş yapmanıza olanak sağlıyor.

Konaklama tarihi: Haziran 2022
Teşekkürler 46betula
Genel Müdür İbrahim Sert - Soothe Hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 26 Haziran 2022

Betül hanım merhaba, güzel düşünceleriniz için teşekkür ederiz. Gelecek tatillerinizde sizleri tekrar ağırlamak isteriz. İyi günler.