betul a

Çiçek kokulu, turkuaz manzaralı huzur

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 24 Haz 2022
Biz aile olarak çok rahat ettik. Aile odası olması büyük bir artı. Her gün odalar temizleniyor ve havlular mutlaka değişiyor. Yemekler, içecekler gayet lezzetliydi. Havuz suyunun deniz suyu olmasi bence bulunmaz bir nimet, klorlu sulardan kaçanlar için. Manzarasına diyecek yok zaten. Çalışan arkadaşlar da çok güler yüzlü, hızlı ve çözüm odaklılar. Hepsine tekrardan teşekkür ederiz. Ve yürüyerek gidebildiğimiz Kalamar koyu gibi turkuaz renkli tertemiz bir koya ücretsiz giriş yapmanıza olanak sağlıyor.
Konaklama tarihi: Haziran 2022
Genel Müdür İbrahim Sert - Soothe Hotel, bu yorumu yanıtladı
Yanıtlanma zamanı: 26 Haz 2022
Betül hanım merhaba, güzel düşünceleriniz için teşekkür ederiz. Gelecek tatillerinizde sizleri tekrar ağırlamak isteriz. İyi günler.
Soothe Hotel noktasına 0.0 km mesafede
Bar/Oturma Salonu
Soothe Hotel noktasına 1.6 km mesafede
Soothe Hotel noktasına 1.4 km mesafede
Soothe Hotel noktasına 2.0 km mesafede
Kalkan bölgesindeki diğer otellere bakın
17-22/190 yorum
10 Eylül 2021 tarihinde yorum yapıldı

İlk girişte güler yüz ve anlayışlı personel, güzel bir tepeye kurulmuş ve manzarası mükemmel, kahvaltı ve yemekleri standartların biraz üzerinde, geliştirilmesinde fayda var, özel sahili mükemmel bir başka işletme bakıyor sadece şezlonglar parasız ve fiyatlar çok yüksek diyeceğim ama inanın marketten alıp sadece bir öğün yediğimiz yiyeceklerin fiyatı nerdeyse ordan sipariş edeceğimiz yemek kadar tuttu, sahile yürüme yolu kadar ama yokuşlar yoruyor denizden sonra, otel müdürümü veya sahibimi bilmiyorum ama gerçekten her yerde titizlikte ilgili idi... Dinginliğin tarifi için bu oteli gitmeniz gerek :)

Oda ipucu: Kesinlikle denize bakan oda olsun..
Konaklama tarihi: Eylül 2021
Teşekkürler Ismail D
Genel Müdür İbrahim Sert - Soothe Hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 12 Eylül 2021

Yorumunuz için teşekkür ederiz. Her zaman bekleriz.

3 Eylül 2021 tarihinde yorum yapıldı

Otel personelinden yemeklere, odanın temizliğinden otelin ambiyansına kadar her şeyiyle mükemmel bir tatil geçirdim. Otele adımınızı attığınız ilk andan itibaren üzerinizdeki bütün yükten kurtulmuş hissine varıyorsunuz. Bu güzel his için teşekkürler Soothe Hotel.

Teşekkürler zisannusuu

Yorumunuz için teşekkür ederiz. Yolunuz düşerse yine bekleriz. Sizler gibi misafirleri ağırlamak bizi de sevindiriyor. İyi günler.

27 Ağustos 2021 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Otel genel olarak iyi ve güzeldi. Deniz manzarası güzeldi. Kahvaltısı iyiydi. Oda temizliği iyiydi. Personel ilgilydi. Cift kişilik yatak yerine iki tane tekli bazayı koymuşlardı. Onun dışında tam not verebiliriz.

Teşekkürler Bektas33
Genel Müdür İbrahim Sert - Soothe Hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 30 Ağustos 2021

Teşekkürler.

10 Ağustos 2021 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Temiz bir otel,sabah kahvaltısı açık büfe ve gayet yeterli,açık büfeden yemek alımlarında hijyene dikkat ediliyor,çalışanlar ilgili,ancak kaldığımız odada sineklik yoktu ve duşakabin inanılmaz dar dönmeye yer yok adeta,otelin pekçok Kalkan oteli gibi denize kıyısı yok, sahildeki Kulube otelin beachinden giriş ücreti olmadan faydalanabiliyorsunuz...

Teşekkürler Ozzysar
Genel Müdür İbrahim Sert - Soothe Hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 16 Ağustos 2021

Merhabalar yorumunuz için teşekkür ederiz. Odalarımız her sene misafirlerimizin görüşleri doğrultusunda yenileniyor. Yorumunuzu dikkate alarak değişiklikler yapacağız. Sizleri yenilendikçe tekrar Soothe Hotel'de ağırlamak isteriz. İyi günler.

7 Ağustos 2021 tarihinde yorum yapıldı

Otelin denize olan konumu çok iyi fakat personel konusunda oldukça yetersiz bir kadroya sahip.
Tümü genç çalışanlardan oluşan personel kadrosu insiyatif alamama problemi yaşıyor.
Barın açık olduğu saatlerde barmen yerinde bulunamıyor, kahvaltıda hakkınız olan 1 litrelik suyu yanınıza almak istediğinizde peşinizden koşup elinizden almak gibi hoş olmayan bir davranışlar sergilenebiliyor

Teşekkürler 443ozanf
Genel Müdür İbrahim Sert - Soothe Hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 7 Ağustos 2021

Restoran girişinde dışarı yiyecek ve içecek çıkartılmayacağı yönünde ibare bulunmaktadır. Personelimiz bu doğrultuda hareket etmiştir. Ayrıca resepsiyonda olayı anlatırken yazıyı gördüğünüzü de söylediniz. Soothe Hotel olarak bizim de uymamız ve uygulamamız gereken kurallarımız vardır.