Desteklenmeyen bir internet tarayıcısı kullandığınızı fark ettik. Tripadvisor internet sitesi düzgün olarak görüntülenemeyebilir.Aşağıdaki internet tarayıcılarını destekliyoruz: Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Otel personelinden yemeklere, odanın temizliğinden otelin ambiyansına kadar her şeyiyle mükemmel bir tatil geçirdim. Otele adımınızı attığınız ilk andan itibaren üzerinizdeki bütün yükten kurtulmuş hissine varıyorsunuz. Bu güzel his için teşekkürler Soothe Hotel.
Genel Müdür İbrahim Sert - Soothe Hotel, bu yorumu yanıtladı
Yanıtlanma zamanı: 12 Eyl 2021
Yorumunuz için teşekkür ederiz. Yolunuz düşerse yine bekleriz. Sizler gibi misafirleri ağırlamak bizi de sevindiriyor. İyi günler.
Bize yapılan ödemeler, gösterilen fiyatların sırasını nasıl etkiler? Oda tipleri farklı olabilir.
Otel genel olarak iyi ve güzeldi. Deniz manzarası güzeldi. Kahvaltısı iyiydi. Oda temizliği iyiydi. Personel ilgilydi. Cift kişilik yatak yerine iki tane tekli bazayı koymuşlardı. Onun dışında tam not verebiliriz.
Bektas33 adlı kullanıcıdan Soothe Hotel hakkında bilgi alın
Teşekkürler Bektas33
Genel Müdür İbrahim Sert - Soothe Hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 30 Ağustos 2021
Teşekkürler.
Yanıtı uygunsuz olarak bildirinTeşekkür ederiz. Gönderiniz için teşekkür ederiz.
Bu yanıt bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup Tripadvisor LLC şirketine ait değildir.
Ozzysar
10 Ağustos 2021 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla
Temiz bir otel,sabah kahvaltısı açık büfe ve gayet yeterli,açık büfeden yemek alımlarında hijyene dikkat ediliyor,çalışanlar ilgili,ancak kaldığımız odada sineklik yoktu ve duşakabin inanılmaz dar dönmeye yer yok adeta,otelin pekçok Kalkan oteli gibi denize kıyısı yok, sahildeki Kulube otelin beachinden giriş ücreti olmadan faydalanabiliyorsunuz...
Ozzysar adlı kullanıcıdan Soothe Hotel hakkında bilgi alın
Teşekkürler Ozzysar
Genel Müdür İbrahim Sert - Soothe Hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 16 Ağustos 2021
Merhabalar yorumunuz için teşekkür ederiz. Odalarımız her sene misafirlerimizin görüşleri doğrultusunda yenileniyor. Yorumunuzu dikkate alarak değişiklikler yapacağız. Sizleri yenilendikçe tekrar Soothe Hotel'de ağırlamak isteriz. İyi günler.
Otelin denize olan konumu çok iyi fakat personel konusunda oldukça yetersiz bir kadroya sahip. Tümü genç çalışanlardan oluşan personel kadrosu insiyatif alamama problemi yaşıyor. Barın açık olduğu saatlerde barmen yerinde bulunamıyor, kahvaltıda hakkınız olan 1 litrelik suyu yanınıza almak istediğinizde peşinizden koşup elinizden almak gibi hoş olmayan bir davranışlar sergilenebiliyor
443ozanf adlı kullanıcıdan Soothe Hotel hakkında bilgi alın
Teşekkürler 443ozanf
Genel Müdür İbrahim Sert - Soothe Hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 7 Ağustos 2021
Restoran girişinde dışarı yiyecek ve içecek çıkartılmayacağı yönünde ibare bulunmaktadır. Personelimiz bu doğrultuda hareket etmiştir. Ayrıca resepsiyonda olayı anlatırken yazıyı gördüğünüzü de söylediniz. Soothe Hotel olarak bizim de uymamız ve uygulamamız gereken kurallarımız vardır.
Öyle bir işletme düşünün ki herkes güleryüzlü ve ilgili :) İzole bir tatil için ne düşünülebilirse herşeyi düşünülmüş beton beton olmayan yeşillikler içinde bir otel. Ortak alanlarda maske takılması, çok çeşit bulunduran açık büfe kahvaltısı ve herkese seçenek sunan mükemmel menüleri ve tabiki mezeleri ❤️. Restoran dışında barda yiyecek içecek hizmeti veriyor olması(cheeseburger ve kokteylleri kesinlikle denenmeli) sizi düşünme derdinden kurtarıyor. Sürekli temizlenen ve suyu denizden çekilen havuzu, havuz tercih etmeyen müşteriler için Kalamar koyunda Beach ile anlaşmaları var. Koylara ve plajlara ulaşımı oldukça kolay. Çocuk oyun alanından, spor salonuna kadar düşünülmüş ve aynı zamanda güzel bir aile tatilini karşılayabilecek potansiyelde bir yer. Odalar hergün düzenli temizlenip, ortak kullanıp alanları o düzenle dezenfekte ediliyor. İrem Hanım ve İbrahim Bey başta olmak üzere emekleriniz için teşekkürler 💙
Konaklama tarihi: Temmuz 2021
1Mineko adlı kullanıcıdan Soothe Hotel hakkında bilgi alın
Teşekkürler 1Mineko
Genel Müdür İbrahim Sert - Soothe Hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 13 Temmuz 2021
Mine hanım merhabalar
Güzel yorumunuz için teşekkür ederiz. Her zaman elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor olacağız. Gelecek tatillerinizde sizleri tekrar Soothe Hotel'de ağırlamak isteriz. Sağlıklı günler.
sevgiaksoy
Ankara, Türkiye
4 Temmuz 2021 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla
Otel fiyat performans açısından aşırı iyidi. Yatakları yastıkları aşırı rahat kahvaltısı çok ıyıdı hergun ekstra ne istenilse yapılıyordu. Hergün odaya gırılıp temızlenıp çarşaflar havlular degıstırılıyordu. Oda manzaramız çok guzeldı. Çalışanlar çok guleryuzluydu. Tek sıkıntısı otel eskı bır otel odalar bıraz revıze edılebılır ama aldığınız hizmet karsısında zatwn odada durmuyorsunuz bıle. Havuz denız suyundan dolduruluyor bız kullanmadık denize indik asagıda kendılerıne aıt gırışebılecek bı yer çalar suyu çok güzel degıl onun yerıne kalkan marına onerımız otel tavsiyemızdır ✌🏻
Konaklama tarihi: Haziran 2021
sevgiaksoy adlı kullanıcıdan Soothe Hotel hakkında bilgi alın
Teşekkürler sevgiaksoy
Genel Müdür İbrahim Sert - Soothe Hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 6 Temmuz 2021
Sevgi hanım merhabalar, güzel düşünceleriniz için teşekkür ederiz. Sizleri ilerleyen zamanlarda tekrar ağırlamak isteriz.