Kalkan'a vardığımızda köy dik bir yamaçta olsa da ne kadar güzel bir yere geldik, diye düşündük. Hotel dışarıdan mükemmel görünüyor ancak içeride berbat çalışanlarla karşılaşıyorsunuz. Oda ancak bir kedi döndürebileceğiniz kadar büyük, o da aslında pisicik kadar (bu testi yaparken hiçbir hayvan zarar görmedi... kusura bakmayın)! Balkon ancak yüz yüze bakan, bir kolunuzu pencereye, diğerini balkon demirine dayayarak oturabileceğiniz genişlikte. Manzaramızda sadece bir zeytin ağacı vardı, bir şey göremedik, güneş de sabah 10 dakika ve akşam batarken 5 dakika yüzünü gösterdi! Odaları değişip değişemeyeceğimizi sorduk ve Uncle Fester gibi görünen ve davranan yönetici çok kabaydı ve izin vermedi. Aferin amca! Buraya daha önce gelenlerin daha iyi odaları aldığını ve Fester amcanın onların üzerine titrediğini fark ettik. Kahvaltı fena değil gibiydi ancak çalışanlarla konuşmak zorunda kaldıysanız sizin "Günaydın! (Good morning!)" lafınıza bile cevap vermiyorlar. Özetle muhteşem bir hafta geçirdik ancak manzarasız ve küçük oda, balkon ve diğer ayrıntılar sinirimizi bozdu. Çalışanlar çatıdaki barda çalışmak istemiyorlardı ve orada sadece bizim oturduğumuzu, diğerlerinin çevrelerdeki barlara gidip daha uygun fiyatlara daha iyi servis aldıklarını gördük. Ancak yine de iyi bir manzara gördük. Gerçekten insanların buraya neden deli olduklarını anlamıyorum. Resepsiyona adam akıllı bakan bile yoktu ve insanlar Bay Mutlu'yu yolun karşısındaki kafeden kaldırmak zorunda kalıyordu. Bir daha asla, elveda Uncle Fester!