Biz aile olarak ziyaret ettiğimiz mahal rest. Bölümü kıyının hemen üzerinde sanki kendi evinizin terasından denizi izlemek kadar sakin hissettiren bir yer emeği geçen herkese teşekkürü borç bilirim rest. Personelleri çok nazik ve kaliteli bir hizmet sunuyorlar özellikle şeflerden Berkan TURKTUR bey bizimle çok alakalı olarak keyfimizi sakinliği ve kaliteli hizmetiyle memnun etmiştir ona da teşekkürü borç biliriz bütün Mahal ailesine teşekkür ederiz başarılarının devamını dileriz..
Konaklama tarihi: Haziran 2018
General Manager emilisier - Villa Mahal, bu yorumu yanıtladı
Yanıtlanma zamanı: 26 Haz 2018
Merhaba Kürşad Bey,
Mahal Ailesi adına size güneşli Kalkan'dan selamlarımızı iletir vaktinizi ayırıp tesisimizi değerlendirdiğiniz için teşekkür ederiz.
Ziyaret etmiş olduğunuz Mahal Restaurant'ımızda tesisimizde beklentilerinizi karşılayabilmiş olduğumuzu duymak beni çok mutlu etti.
Sizi yeniden Mahal Restaurant'ta ağırlamak dileğiyle.
Saygılarımla, Emil ISIER Genel Müdür Hotel Villa Mahal
Konaklamanız şart değil , gündüz plajına bile gitseniz kadın eli değdiği anlaşılıyor , her sene biraz daha ileri gittiler / Even without accomadation , you can enter to beach club and notice that lady in charge. Every year place is improving.
Konaklama tarihi: Eylül 2017
Balloonjourney adlı kullanıcıdan Villa Mahal hakkında bilgi alın
1 Teşekkürler Balloonjourney
General Manager kepiAntalya - Villa Mahal, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 12 Mart 2018
Merhaba Selçuk Bey,
Zaman ayırıp tesisimizi değerlendirdiğiniz ve yorumlarınızı bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz.
Mahal Beach Club'ten memnun kaldığınızı öğrenmek bizleri çok mutlu etti.
Sizi yeniden Mahal Beach Club'te ağırlamak dileğiyle.
Saygılarımla,
Emil ISIER Otel Müdürü
Yanıtı uygunsuz olarak bildirinTeşekkür ederiz. Gönderiniz için teşekkür ederiz.
ayhansgm
1 Eylül 2017 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla
Gayet güzel bir mekan sessiz sakin bilen insanların geldiği sakinliği tercih edenler için huzur dolu bir mekan rahatlıkla gelebileceğiniz bir yer yemeklerinde lezzeti gayet yerinde fiyatlar Kalkan bölgesine göre olduğundan abartı diyemeyeceğim
Konaklama tarihi: Eylül 2017
ayhansgm adlı kullanıcıdan Villa Mahal hakkında bilgi alın
Teşekkürler ayhansgm
Genel Müdür Ahmet Ö - Villa Mahal, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 21 Eylül 2017
Sevgili AyhanCandan G
Hotel Villa Mahal ile ilgili yapmış olduğunuz güzel yorumlarınız için teşekkür ederiz,
En kısa sürede otelimizin huzur dolu atmosferini tekrar yaşayabilmeniz dileği ile..
Saygılarımla,
Bir tesis bu kadar küçük ama bu kadar nezih olur. Manzara zaten mükemmel. Biz hiç bir hata bulamadık. Otel müdürü Ahmet beye başta olmak üzere tüm çalışanlarına teşekkürlerimi sunuyor , başarılarınızın devamını diliyorum.
Konaklama tarihi: Mayıs 2017
Uyku Kalitesi
Temizlik
andronava adlı kullanıcıdan Villa Mahal hakkında bilgi alın
1 Teşekkürler andronava
Odalardan ve kahvaltı mekanından bakınca muhteşem Kalkan koyu ayaklarınızın altında. Aynı şekilde Kalkan manzaralı havuzda yüzmek bambaşka bir deneyim. Akşam deniz üzerinde yemek de unutulmaz bir deneyim sunuyor. Servis güleryüzlü ve hızlı.
Konaklama tarihi: Temmuz 2017
Değer
Yer
Cetin I adlı kullanıcıdan Villa Mahal hakkında bilgi alın
2 Teşekkürler Cetin I
az odalı ve keyifli otelleri seven biri olarak beni en etkileyen otellerden birisi. Bir çok ince detay çok güzel düşünülmüş. Konumu zaten başlı başına bir olay. Bu otele gelenler hamakta güneşi batırmadan, su kenarında bir akşam yemeği yemeden dönmemeliler. İpek hanım cidden dünyaya gururla sergilenecek bir eser oluşturmuş 30 yılda.
Konaklama tarihi: Mayıs 2017
Değer