Otel çalışanı gayet iyi niyetli. Sokak tarafına bakan oda aşırı gürültülü olduğu İçin bize hem denize bakan hem de daha büyük olan bir odayı verdiler. Sokağa bakan odalar küçük ve gürültülü. Denize bakan odalar oldukça iyi. Kahvaltı/bar manzarası çok keyifli.
Konaklama tarihi: Eylül 2022
Harika bir otel. 5 gece ailemizle ziyaret ettik. Kahvaltısı mükemmel. Çalışanlar çok anlayışlı. Konum olarak denize çok yakın ve çok tatlı bir mekan. Buraya 2. Gelişimiz ve sonraki tatillerimiz için de vazgeçilmez bir mekan olacak.
fonfarelli adlı kullanıcıdan Zinbad Hotel hakkında bilgi alın
Teşekkürler fonfarelli
konumu çok güzel merkezi, yat limanı, denize merkeze çok çok yakın, kahvaltı terası mükemmel, odalar yenilenmiş çok ferah çok rahat, personel özellikle Okan bey çok ilgili hemen dönüş sağlıyor herşeyi düşünüp ilgileniyorlar çok güler yüzlüler, 2 çocukla çok rahat bir tatil geçirdik sayelerinde, fiyat performans çok yüksek bir otel
Odalar
Temizlik
Hizmet
SevgiC51 adlı kullanıcıdan Zinbad Hotel hakkında bilgi alın
Teşekkürler SevgiC51
Ncatayy
İzmit, Türkiye
22 Ağustos 2022 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla
Konumu, terastaki kahvaltısı ve çalışanları (Okan Bey özellikle) çok iyiydi. Denize yürüyerek girebiliyorsunuz. Yatak rahatsız ediciydi yenilenmesi gerekiyor. Otopark konusunda yardımcı oluyorlar. Hemen otelin bir üst sokağında otopark var
Oda ipucu: Ücretsiz otopark var. Genel Kalkan esnafınin Türk müşterilerle işi yok .
Konaklama tarihi: Ağustos 2022
Ncatayy adlı kullanıcıdan Zinbad Hotel hakkında bilgi alın
Teşekkürler Ncatayy
ArcaderTR
Kocaeli İli, Türkiye
19 Temmuz 2022 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla
Öncelikle kaldığımız odanın fiziken problemleri vardı. Tuvalet-Banyo çok kötü bir dizayna sahip. Duşa girmek için banyodaki her yere sürtünmek zorundasınız. Aynısı klozeti kullanmak içinde. Midenizi bulandırıyor tuvalet. Klima iki kişilik yatağın hemen paralelinde bulunmakta bu sebeple istediğiniz mekanik ayarı yapsanız bile size doğrudan vuruyor. Klimayı çalıştırmamayı tercih ederseniz sıcaktan bunalabilirsiniz. Kahvaltı çok zayıftı ve hijyen problemi vardı. Tuvalet kağıdı icin her seferinde lobiyi aramak zorunda kaldık. Temizlik kesinlikle yapılmıyor. Sıcak su 2 gün arka arkaya gelmedi. Rezervasyonumuza göre yataklar eksikti. 3. gece ilave yatak geldi ve odanın ortasına koymak zorunda kaldık. Otopark var ancak sürekli esnaf tarafından dolu halde. Bu sebeple dünya kadar merdivenden eşyaları indirip çıkarmak zorundasınız.
Oda ipucu: Otopark diğer işletmeler ile ortak. Sürekli dolu. Otele ulaşım zor. Genç aileler icin kesinlikle tavsiye etmem.
Konaklama tarihi: Temmuz 2022
ArcaderTR adlı kullanıcıdan Zinbad Hotel hakkında bilgi alın
Teşekkürler ArcaderTR
Kibar, güler yüzlü , düşünceli çalışanlar ve Okan beyiyle çok güzel bir otel kesinlikle gidilmeli . Sabah erkenden çıkmamıza rağmen yanımıza almamız için yolluk hazırlayan çok ama çok düşünceli bir işletme dahasına gerek yok bence . Keyifli bir tatildi teşekkürler Zinbad ama en çok Okan beye 🙏
Konaklama tarihi: Ağustos 2021
689deryaa adlı kullanıcıdan Zinbad Hotel hakkında bilgi alın