Sevgi C

Muhteşem bir tatildi

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 13 Eyl 2022
konumu çok güzel merkezi, yat limanı, denize merkeze çok çok yakın, kahvaltı terası mükemmel, odalar yenilenmiş çok ferah çok rahat, personel özellikle Okan bey çok ilgili hemen dönüş sağlıyor herşeyi düşünüp ilgileniyorlar çok güler yüzlüler, 2 çocukla çok rahat bir tatil geçirdik sayelerinde, fiyat performans çok yüksek bir otel
Konaklama tarihi: Eylül 2022
Zinbad Hotel noktasına 0.8 km mesafede
Açık havuz
Zinbad Hotel noktasına 1.4 km mesafede
Zinbad Hotel noktasına 1.3 km mesafede
Kalkan bölgesindeki diğer otellere bakın
5-10/349 yorum
22 Ağustos 2022 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Konumu, terastaki kahvaltısı ve çalışanları (Okan Bey özellikle) çok iyiydi. Denize yürüyerek girebiliyorsunuz. Yatak rahatsız ediciydi yenilenmesi gerekiyor. Otopark konusunda yardımcı oluyorlar. Hemen otelin bir üst sokağında otopark var

Oda ipucu: Ücretsiz otopark var. Genel Kalkan esnafınin Türk müşterilerle işi yok .
Konaklama tarihi: Ağustos 2022
Teşekkürler Ncatayy
19 Temmuz 2022 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Öncelikle kaldığımız odanın fiziken problemleri vardı. Tuvalet-Banyo çok kötü bir dizayna sahip. Duşa girmek için banyodaki her yere sürtünmek zorundasınız. Aynısı klozeti kullanmak içinde. Midenizi bulandırıyor tuvalet. Klima iki kişilik yatağın hemen paralelinde bulunmakta bu sebeple istediğiniz mekanik ayarı yapsanız bile size doğrudan vuruyor. Klimayı çalıştırmamayı tercih ederseniz sıcaktan bunalabilirsiniz. Kahvaltı çok zayıftı ve hijyen problemi vardı. Tuvalet kağıdı icin her seferinde lobiyi aramak zorunda kaldık. Temizlik kesinlikle yapılmıyor. Sıcak su 2 gün arka arkaya gelmedi. Rezervasyonumuza göre yataklar eksikti. 3. gece ilave yatak geldi ve odanın ortasına koymak zorunda kaldık. Otopark var ancak sürekli esnaf tarafından dolu halde. Bu sebeple dünya kadar merdivenden eşyaları indirip çıkarmak zorundasınız.

Oda ipucu: Otopark diğer işletmeler ile ortak. Sürekli dolu. Otele ulaşım zor. Genç aileler icin kesinlikle tavsiye etmem.
Konaklama tarihi: Temmuz 2022
Teşekkürler ArcaderTR
9 Ağustos 2021 tarihinde yorum yapıldı

Kibar, güler yüzlü , düşünceli çalışanlar ve Okan beyiyle çok güzel bir otel kesinlikle gidilmeli . Sabah erkenden çıkmamıza rağmen yanımıza almamız için yolluk hazırlayan çok ama çok düşünceli bir işletme dahasına gerek yok bence . Keyifli bir tatildi teşekkürler Zinbad ama en çok Okan beye 🙏

Konaklama tarihi: Ağustos 2021
Teşekkürler 689deryaa
9 Ağustos 2021 tarihinde yorum yapıldı

Arkadaşlarımızla yaptığımız kalkan tatilinde kaldığımız zinbad otelinden çok memnun kaldık. Otel çalışanlarının ilgisi ve güler yüzlü tavırları, temiz odaları, manzaralı terası ve otelin denize yakın konumda olmasıyla gerçekten gidilmeye değer bir otel.

Konaklama tarihi: Ağustos 2021
Teşekkürler 974ezgie
22 Temmuz 2021 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Dogasi çok güzel.Gelin denize girin, doğası harika gezin ve görün. Bence manzarası güzel, görülmeye değer bir yer. Ancak Kalkan, cin olmadan adam çarpılan bir yer. Bence yemek içmek, kalmak şart değil. Bir gelip gezilecek bir yer. Bunu öncelikle belirtmek istiyorum. Otele gelirsek de manzarası güzel, odalar eski ve küçük, aynı zamanda rutubetli, kahvaltı fena değil. Ama girişte otoparkiniz nerde ya da arabayı nereye park edebilirim diye sordum. Bu saatte yer bulmak zor olur gibi cümlelerle gecistirerek hiç yardımcı olmadılar. Otelin arkasında otopark varmış onu dahi söylemediler. 1 saat yer aradık. Bizi yer buldunuz mu diye bir kez aramadilar. Aramak zorunda mı değil ama sonuçta otelinde misafir ediyorsun. İşletmecilik ahlaki gereği yapılabilirdi. Biz sonuc olarak bir ilgi alaka görmedik. Kasta daha önce bize yer ayırtan ve bizzat yeri tutan otel sahiplerine alışkın olduğumuz için garip geldi. Bu arada Kalkanda ciddi otopark sıkıntısı var. Gelirseniz biraz daha erken gelin. O şekilde belediyenin otoparkında yer bulabilirsiniz.

Konaklama tarihi: Temmuz 2021
Teşekkürler eeeeaaa