Kalkan a ilk defa geldim. Ve gerçekten ev konforunda,rahat,huzurlu,muhteşem atmosferi ile PAYAVA HOTEL tam tatil ruhum oldu. Kahvaltı, oda temizliği kesinlikle eksiksiz. Bütün personelin saygısı ilgisi samimiyeti 40 yıllık tanıdıklara eşdeğer. Özellikle rezervasyon ve yol lokasyonum ile ilgili devamlı destek olan Neymar bey hiç sıkılmadan nezaketi ile yolculuk sırasında devamlı yardımcı oldu. Rezervasyon yaparken oda seçimimde uygun tavsiyesi ile tercihimi yaptım. Herkese minnettarım. Yine yine yine geleceğim.
Genel Müdür Başak Bilgiç - Payava Hotel by True Blue, bu yorumu yanıtladı
Yanıtlanma zamanı: 5 hafta önce
Sevgili Funda Hanım,
ayava Hotel'e ilk ziyaretinizdeki deneyiminizden bu kadar memnun kaldığınız için çok teşekkür ederiz! Sizi evinizde hissettirebilmek, rahat, huzurlu ve keyifli bir atmosfer sunmak bizim için çok önemli. Kahvaltımızın ve oda temizliğimizin beklentilerinizi karşılaması bizi çok mutlu etti.
Ekip arkadaşlarımızın samimiyeti ve saygılı hizmet anlayışıyla ilgili güzel yorumlarınız için de ayrıca teşekkür ederiz. Neymar Bey'in sizinle ilgilenmiş olması ve seyahatiniz boyunca size destek vermesi bizim için büyük bir mutluluk kaynağı. Misafirlerimize en iyi hizmeti sunmak adına buradayız ve size yardımcı olmaktan her zaman memnuniyet duyuyoruz.
Sizi yeniden otelimizde ağırlamayı dört gözle bekliyoruz. Tekrar gelmek istediğinizi duymak bizi çok sevindiriyor. Her zaman kapımız size açık!
Payava'dan en iyi dileklerimizle...💙
estetige önem verenlere tath dizayniyla bembeyaz, tertemiz ferah odalar ,sessiz ortam, sinirsiz güleryüz ve hem damaga hitap eden zengi kahvalti ve menüsüyle 10/10 . Merkezi,ulasim ve alisveris çok kolayy yüzde yüz tavsiyedir,memmuniyet garantili
Değer
Yer
Uyku Kalitesi
Odalar
Temizlik
Hizmet
SİNEM Y adlı kullanıcıdan Payava Hotel by True Blue hakkında bilgi alın
Teşekkürler SİNEM Y
Genel Müdür Başak Bilgiç - Payava Hotel by True Blue, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 5 hafta önce
Değerli misafirimiz,
Güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederiz! Otelimizdeki deneyiminizden bu kadar memnun kalmanız ve konaklamanızın her detayını beğenmeniz bizi son derece mutlu etti. Bembeyaz ve ferah odalarımızın, güleryüzlü hizmetimizin ve zengin kahvaltımızın sizin için önemli olduğunu duymak harika.
Merkezi konumumuzun ulaşım ve alışveriş açısından kolaylık sağladığını belirtmeniz de bizler için önemli. Misafirlerimizin memnuniyeti bizim önceliğimiz ve bu tür geri dönüşler, ekibimiz için büyük bir motivasyon kaynağı oluyor.
Sizi tekrar otelimizde ağırlamaktan mutluluk duyarız. Güzel anılarla dolu bir tatil geçirmenizi dileriz!
Payava'dan kucak dolusu sevgilerimizle...
Yanıtı uygunsuz olarak bildirinTeşekkür ederiz. Gönderiniz için teşekkür ederiz.
Freedom14400293971
Ankara, Türkiye
12 Eylül 2024 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla
Otel temizliği,personel ilgisi,konum her şeyin harika olduğu bir deneyim yaşadım. Odalar sanıyorum yeni yenilenmiş çok çok konforlu ve tertemizdi. Kahvaltısına şiirler yazarım öyle bir çeşitlilik ve lezzet yani daha ne diyeyim. Gece bazen aç uyumak istiyordum daha çok kahvaltısını yiyebilmek için😂😂 yolumuz tekrar kalkana düşerse tekrar geleceğim❤️ hizmet kalitesi dediğin payava otel❤️
Konaklama tarihi: Eylül 2024
Freedom14400293971 adlı kullanıcıdan Payava Hotel by True Blue hakkında bilgi alın
Teşekkürler Freedom14400293971
Genel Müdür Başak Bilgiç - Payava Hotel by True Blue, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 13 Eylül 2024
Sevgili misafirimiz,
Bu içten ve samimi yorumunuz için çok teşekkür ederiz! Sizi memnun edebildiğimizi duymak bizi gerçekten mutlu etti. Odalarımızın konforu ve temizliği ile ilgili geri bildiriminiz bizim için çok değerli, ayrıca kahvaltımızı bu kadar beğenmeniz bizi gururlandırdı! 😊
Gece aç yatmak isteyecek kadar sevdiğiniz kahvaltımız için yazdığınız bu esprili yorum günümüzü güzelleştirdi. Sizi yeniden ağırlamak bizim için bir mutluluk olur, Kalkan’a yolunuz tekrar düştüğünde sizi burada bekliyor olacağız.
Güzel sözleriniz ve nazik tavrınız için tekrar teşekkür ederiz, en kısa zamanda tekrar görüşmek dileğiyle! ❤️
Otel temizliği ve konfor tabiki çok önemli ama personellerin ilgi ve alakası da çok önemli, biz hepsini bir arada bulduk, temizlik,ilgi, güler yüz,binbir çeşit kahvaltı ve konfor teşekkürler Payava Hotel biz memnun kaldık tekrar görüşmek üzere ✋👏🌹🥰
Büşra D adlı kullanıcıdan Payava Hotel by True Blue hakkında bilgi alın
Teşekkürler Büşra D
Genel Müdür Başak Bilgiç - Payava Hotel by True Blue, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 10 Eylül 2024
Sevgili misafirimiz,
Bu harika yorumunuz için çok teşekkür ederiz! Temizlik, konfor ve güler yüzlü hizmetimizin beklentilerinizi karşılamış olmasına çok sevindik. Özellikle personelimizin ilgi ve alakası ile güzel bir tatil deneyimi yaşamanız bizi mutlu etti. Sizi tekrar aramızda görmek için sabırsızlanıyoruz. Payava Hotel olarak her zaman kapımız açık. ✋👏🌹🥰 Bizlerden kucak dolusu sevgilerle... 🤗
Başta Başak Hnm ve Erdem Bey olmak üzere tüm Payava ailesine çok ama çok teşekkür ederiz. Herşey çok başarılı havuz,temizlik,kahvaltı,otel konsepti,çalışanlar adete sarıp sarmalıyor insanı… Bir ekip bu kadar mı şahane kurulur, genç ve dinamik,güleryüzlü,işini sahiplenen,müşteri memnuniyetini öncelikli kılan sıfır hata ile çalışan Payava ekibi başarılarınız daim olsun. Sevgilerle…. Hilal Altun
Değer
Yer
Uyku Kalitesi
Odalar
Temizlik
Hizmet
hilalsaray adlı kullanıcıdan Payava Hotel by True Blue hakkında bilgi alın
Teşekkürler hilalsaray
Genel Müdür Başak Bilgiç - Payava Hotel by True Blue, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 20 Ağustos 2024
Sevgili Hilal Hanım, Öncelikle konaklamanızda bizimle olduğunuz için çok teşekkür ederiz. Bu cesaretlendirici, motive edici ve bizleri onurlandıran yorumunuz için çok ama çok teşekkür ederiz. Bizlere güç verdiniz 💪🏽🤗 Sizlerden aldığımız olumlu yansımalar, bizleri daha büyük işler yapmak için cesaretlendiriyor ⭐️ Tekrar buluşacağımız güne kadar kendinize çok iyi bakın 🙏🏼
Payava ekibinden kucak dolusu sevgilerimizle...
Otele ilk defa geldik ama gerçekten herşey o kadar güzel ve keyifliydi ki tekrar geleceğimiz kesin otelin temizliği personel ilgisi süperdi ve özellikle kahvaltısı sadece kahvaltı olarak çeşiti değil kahve yanına çok güzel tatlıları da diyecek sözüm yok gerçekten Başak Hnm ilgisi Alakası da birebirdi tekrar çok teşekkürler ayrıca tesisin plaj çantası ve minik hediyeleri için de tekrar teşekkür ederiz en kısa sürede görüşmek dileğiyle 🙏
765fatma_ adlı kullanıcıdan Payava Hotel by True Blue hakkında bilgi alın
Teşekkürler 765fatma_
Genel Müdür Başak Bilgiç - Payava Hotel by True Blue, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 21 Ağustos 2024
Sevgili Fatma Hanım, Bizlere ilgili söylediğiniz her şey için çok teşekkür ederiz. Sizlerin memnun şekilde otelimizden ayrılıp, tekrar geri gelmeyi arzuluyor olması bizlere nasıl güzel bir motivasyon oluyor inanın tarif edemeyiz. İnsana insanla hizmet vermenin en güzel kısmı da bu olsa gerek 🌸🤗 Tekrar görüşmeyi dört gözle bekliyor, ta ki o güne kadar esenlikler diliyoruz... ☀️💙
Payava'dan kucak dolusu sevgilerimizle...