“Muhteşem ilgi , mükemmel lezzet ve uygun fiyat”

Akın Restaurant
17 / 195. sıradaki Restoranlar - Kalkan
Yemek seçenekleri: Kahvaltı, Gece Eğlencesi, Dışarı Yemek Servisi, Rezervasyonlar
Yorum Zamanı: 5 Ağustos 2022

Manzarası harika, tercih edilebilir bir mekan. Konum olarak şahane. Fiyatlar uygun. Çocuklar pizza istediği için pizza yedik. Bugüne kadar yediğimiz en iyi pizza idi. Menüdeki fiyatlar oldukça uygun pizzayı böyle yapan diğer yemekleri daha güzel yapar. Kesinlikle tavsiye ederim.

Ziyaret tarihi: Temmuz 2022
    • Yemek
Teşekkürler hikmettanirgan
  • Diğer diller

5-9/522 yorum

Yorum Zamanı: 14 Temmuz 2021

Mükemmel ötesi diyebiliriz. Beş günlük Kalkan ziyaretimizde iki kez tercih ettiğimiz bir yer . Hem lezzet hem de ilgi alaka açısından son derece memnun kaldık . Ekrem beye , Levent beye ve küçük beyfendi Efe beye özellikle teşekkür ederiz . Kalkandaki diğer mekanları da ziyaret etmiş biri olarak memnuniyetimizi belirtmek istedik. Diğer mekanlara göre kesinlikle daha uygun ve çok çok daha lezzetli. Örneğin fiyat açısından değerlendirirsek burada orta boy pizza 38 TL iken diğer mekanlarda bu fiyatın 100 TL ‘ye ulaştığını gördük .

Ziyaret tarihi: Temmuz 2021
1  Teşekkürler RKmektron
Yorum Zamanı: 10 Haziran 2021

Sorun değil çözüm odaklı bir restoran.Menu ve alternatifler konusunda çok yardımcı oldular.çocuğa yarim porsiyon önerdiler.Aynı anda tavuk,balık ve etli menüyü çok güzel sundular.Fiyatlar uygun değil ama covid şartlarında kayıplarını düşününce anlamak lazım

Ziyaret tarihi: Haziran 2021
Teşekkürler asllker
Yorum Zamanı: 28 Ekim 2020 mobil cihaz aracılığıyla

Konum olarak şahane. Fiyatlar gayet uygun. Ekimde gittigimiz icin oldukca sakindi. Manzarasi harika, tercih edilebilir bir mekan😊👍🏻

Ziyaret tarihi: Ekim 2020
Teşekkürler relpax40mg
Yorum Zamanı: 22 Ekim 2020 mobil cihaz aracılığıyla

Yemeklerin lezzetleri ile çalışanların ilgisi ve güler yüzü eklenince yediğiniz yemekten çok keyif alıyorsunuz.Herşey için çok teşekkür ederiz.Seneye tekrar görüşmek üzere

Ziyaret tarihi: Ekim 2020
Teşekkürler cakmak2019

Akın Restaurant işletmesini inceleyenler şunları da inceledi:

Kalkan, Antalya İli
Kalkan, Antalya İli

Akın Restaurant - hiç orada bulundunuz mu? Deneyimlerinizi paylaşın!