Dlkfrkn
İstanbul, Türkiye

Cok hos

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 21 Tem 2021mobil cihaz aracılığıyla
Tailimizin Kas bolumunde, bayram olmasi sebebiyle Kas’ta yer bulamadik ve Kalkan’da tamamen tesaduf eseri bu oteli bulduk ve 2 gece burada konakladik.Otel tertemiz, cok hos ve kesinlikle musteri memnuniyeti on planda.Otelin sahibi Hasan Bey cok genc, belli ki isini severek yapiyor.Her sabah kahvaltida tum misafirleriyle tek tek ilgileniyor, hatir soruyor, sohbet ediyor.Servisi bile zaman zaman kendisi yapiyor.Nazik, cok guleryuzlu bir beyefendi.Sabahlari otelin bol agacli havuzbasi bahcesinde cok guzel bir kahvalti sizi bekliyor oluyor.Hem de 90’lar Turkce pop esliginde :) Muzikler cok guzel, bizi cocukluk yillarimiza goturdu.Kahvalti ceistliligi yeterli ve lezzetli.Odalar temiz.Lokasyonu cok guzel.Kaputas Plaji’na Kas’tan daha yakin mesela.Kas’a arabayla yarim saat mesafede.Aksamlari rahatlikla Kas’a inebilirsiniz.
Kisacasi her anlamda memnun kaldik, herkese tavsiye ederiz.
Konaklama tarihi: Temmuz 2021
Kalkan Park Hotel noktasına 2.2 km mesafede
Kalkan Park Hotel noktasına 1.4 km mesafede
Kalkan Park Hotel noktasına 1.1 km mesafede
Kalkan Park Hotel noktasına 22.6 km mesafede
Kalkan bölgesindeki diğer otellere bakın
1-6/88 yorum
11 Temmuz 2021 tarihinde yorum yapıldı

Daha ilk başta mükemmel güleryüzlu bir karşılama sizi bekliyor. Odaları çok iyi ve temiz. Personel çok güleryüzlüydü. Hotel sahibini cok göremesekte yeğeni bizimle çok ilgilendi ona da söz verdik yorum yapacağız diye teşekkürler Fatih.Seneye tekrar görüşmek üzere🤙

Konaklama tarihi: Temmuz 2021
Teşekkürler I9639jukhs
1 Haziran 2021 tarihinde yorum yapıldı

Geçen sene gelip kaşta konaklayıp kalkana kısa zaman ayırmıştık ama bu sene kalkanda vakit geçirmeye karar verdik bu Kalkan Park Hotel ve sahibi hasan bey sayesinde. Çok huzurlu bir otel konumu çok iyi herkes güler yüzlü ve muhteşem bir kahvaltı var. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Çok teşekkürler

Konaklama tarihi: Mayıs 2021
Teşekkürler hakankP5500VO
9 Ağustos 2020 tarihinde yorum yapıldı

Otel kalkan bölgesinde covid-19 ile ilgili ilk geçerli belge alan çok temiz bir otel.Bu konuda eşim ve ben hassas olduğum için araştırarak geldik.Sürekli dezenfekte işlemleri uyguluyorlar.Ailemle birlikte 3. kez geldiğim otelde her sene daha güzel bir hizmetle karşılaşıyorum.Odaları çok temiz ve geniş, aile olarak gelenlere tavsiye diyorum. Kahvaltısını önceki senelere göre daha da üst seviyeye taşımışlar bahçede temiz havada sosyal mesafeli kahvaltı huzur veriyor.

Oda ipucu: Aile odaları çok iyi özellikle havuz katları çok rahat oluyor
Konaklama tarihi: Ağustos 2020
Teşekkürler yusuf007
14 Temmuz 2020 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Eşim ve küçük çocuğumuzla iki gece konakladığımız otelden memnuniyetle ayrıldık.
Odaları makul büyüklükte, temiz, düzgün ve kullanışlı.
Oda da küçük bir mutfağı da var.
Bahçesinde ailecek rahat rahat oturup vakit geçirdik.
Kahvaltısı çok çeşitli olmasa da doyuracak seviyede.
Kalkan merkeze araba ile iki dakika içinde inebilirsiniz.
Market,bakkal ve restoranlar ise yürüme mesafesinde mevcut.

Konaklama tarihi: Temmuz 2020
Teşekkürler eddosko
1 Eylül 2019 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Odaların genişliği ve temizliği ev konforu arayanlar için ideal. Konsept oda kahvaltı şeklinde, kahvaltıda çeşit az ama gayet lezzetli. Çalışanların ilgisi ve samimiyeti gerçekten mükemmel. Hasan bey e ilgisinden dolayı çok teşekkür ederim. Kalkan için her zaman ilk tercihimiz olacak.

Konaklama tarihi: Eylül 2019
Teşekkürler civilengg68